Jo@n
|
Čeeer! Sem malega princa komaj nafutrala in uspavala... izgleda da ima tipko za izklop vezano na stikalo za nabito poln želodček... No, samo da vemo... Čestitke še Tii za 6 mesecev. Joj, kako beži čas. Pa Kristi , če včeraj ni dovolj držalo... Da bo za ziher. Upam, da si lepo praznovala. Jabolko se ni še nič oglasila? Me prav zanima, če bo kakšna od kremic ok za Jureta. Simvir, verjamem da izumljaš vse, da bi bil Tevž vsaj med previjanjem pri miru. Naš še ne plazi, ampak zviranje smo osvojili do potankosti, tako da pri previjanju izvajam akrobacije tudi jaz... Katka, kako je šlo na pravljici? Veš, smo držali pesti... Super za blazino, sedaj pa pridno telovadite. Ko smo lih pri blazinah, ali katera ve, koliko pridejo tisti penasti puzli od najboljšega soseda, nikjer ne najdem, tudi ne vem, kako so veliki. Iščem eno fajn in ne predrago varjanto za v dnevno na tla, mi zleze iz igralnega centra direkt na parket. Pa je navaden armafleks preozek... Gluten, meni je P rekla, da mu lahko dam kakšno skorjico za glodati po 6M, ker je itak še ne bo jedel... in da zaradi G zato ni panike. Srečka, tvoje pesmice so pa super. A jih spravljaš v "dabestof"? A sta se Majček in Ketrin skregali z netom? Čer, matejka .. , saj ti si pa naša , oglasi se kaj! Grem tole poslat preden me ven vrže...
|