mala_pikica
|
Pozdravljene! Ojoj, sem se komaj prebila skozi . Zdaj pa bi rada kaj pokomentirala, pa sem že vse pozabila, kaj je katera pisala, me že MŠO daje . Misar žilim vam lepo in varno vožnjo z novim avtkom . Suzi, joj kako je Žana luštna babika, pa saj ima po kom biti Srečka sem te že pogrešala, ja kje pa se skrivaš zadnje čase. A na mene pa sta z Janey pozabili, kolikor jaz vem sta mi še en obisk dolžni. Pa Lana zgleda že taka prava mala lepa damica. Pa kako lepo spita z Jakcem, sta že sedaj pravi lepi par. Moj Luka bo pa skozi padel, pa saj mi ne more tega narediti, da mi še eno Lano domov pri žene . Janey tudi tvojega Jakca sem pogledala, je pravi frajer. Se mu že na očkah vidi, da je taki živec. Pa ne biti preveč žalostna zaradi tvojga . Lepo se z njim pogovori. Utrujenost in jok otroka naredita svoje . Mi smo bili danes tudi leteči. Zjutraj sem šla z malim v Rogaško na terapijo, potem hitro domov po Lano, pa skuhati sem mogla kosilo, pa pospravila sem malo po hiši, pa en stroj perila sem oprala. Zdaj pa bi mogla še likati, pa sploh nimam volje . Resnično najbolj sovražim od gospodinjskih opravil ravno likanje. Drugače pa je Luka še zmeraj priden fant, edino nonstop želi biti na tleh, pa zanimajo ga samo takšne stvari, ki niso za njega. Pa zanima me tiste, ki ste začele uvajati GH tam okoli 6m, ali vaši dojenčki že jedo samo pretlačeno hrano? Luka še sploh noče jesti pretlačene hrane, razen banane, pa naribanega jabolka. Zelenjava in meso morata pa biti še obvezno pasirana.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 7.11.2008 20:32:00 >
|