dolenjka
|
Tako, sem se mal podprla, zdaj pa lahko kaj več povem Torej, najprej moram povedati, da sem bila malo skeptična za Atlantis, ker imam iz Čatežkih slabe izkušnje s čistočo.... Že v garderobi tako čisto, da sem bila presenečena, čeprav tako pač mora biti in ne vem kaj se sploh čudim Tudi notri je res čisto, jaz sem pozabila papuče doma in sem imela noge čist čiste Vstop je možen z vozičkom Notri pa lepo čisto, nikjer nobenega ("zunanjega" plavalca) - ta del je dopoldan rezerviran za skupinsko vadbo. Na razpolago veliko ležalnikov in blazine za na tla za Toplo pa tko, da bi kar tam ostala 9 nas je v skupini in smo se kar hitro in lepo ujele. Najprej smo bili brez obročev in se malo "privajali" na vodo, čeprav se je naša tko obnašala, kot da živi v njej, se vidi da je po horoskopu vadili smo položaj za učenje plavanja, potem smo še malo vadili z obroči, se polivali s kanglico, špricali z račkami, žogali... in potem smo se še malo crkljali Tara je tako cvilila in se smejala, špricala...dobesedno norela in pozirala ko so jo slikali Vsako uro se tudi slika in na koncu se dobi CD s slikami iz vseh vadb. 1 uro gremo tudi na tobogane Sva bili pa skupaj pod tušem in ni nič čudno odreagirala čeprav sem mislila da bo Je pa tam tako, da si lahko potem še 2 uri notri, tako da sva se mi2 dojili in malo počili, potem smo šle pa mamice na kavo Je pa tudi zraven bazena kafič Skupno je 11 vabd, pa vedno je lahko še 1 spremljevalec zraven, tko da bo moj sigurno vsaj 1x šel z nama, pa 1x bo šla sestra s ker imata še v dobrem 2 obiska... Sta me 2 mamici vprašali če se doma vedno v taveliki banji kopamo k tamal že tko "plava" Pa še nikol se nismo Joj kakšen raport sem napisala