Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Dan! Vas ne utegnem prebrat... Dones smo imeli posvetovalnico, naš Janez ima 74 cm in 8.800g sicer je suhec, sam je vse ok, smo zrastli za 3 cm in se v 3 mesecih zredili za 1.700g Jutri imamo pa še kontrolni pregled na razvojni, upam,d a bo vse ok
No potem smo šli pa še malo v nabavo, pa sva si z možekom spotoma kupila še novoletni darili za 1€ ... nove telefončke
Zdele pa letim na šiht...
Dejte mi prosim povedat, kakšna je razlika med navadnim kakijem in kaki vanila sem dones kupila tega vanila, pa je čist trd, pa sploh ne vem kako se ga pripravi zadnjič sva jedla tamehkega Aja, pa dones so mi rekli da lahko po 8. mesecu jejo že citruse, samo s kivijem je treba počakat vsaj do 1. leta.
Z srečanje še nič ne oblubim, prideva v primeru, če bom fraj No upam, da bom pa itak sva tko blizu, da lahko tud sam za kakšno urco priletiva
Zdej pa res šibam