|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 15:04:14
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljcek - res sem Ledinka - pa ti? Aha, tudi jaz. Ves, da sem sla prav almanah Ledincev gledat & mislim, da sem te nasla --- a so tvoj einicialke P. P. in si hodila v b razred? No, jaz sem bila pa c-jevka, moje inicialke so N. I. (zdaj se K. po poroki:-) ... pa me lahko poisces. Sem imela pa nek ulala stil takrat - bos videla, kako sem namazana - ojoj Btw: me veseli, da si se uspesno spremenila nazaj v zensko. Hja, se mi zdi, da kolikor grejo leta gor, toliko vec minut rabimo v kopalnici, da smo tipi-topi ... glugluglu - ne, tisti par je pa nek drug - a imata tudi onadva dvojcka ali kako? Zal ne vem, na katerem koncu Logatca zivi tale moja sodelavka, se pa ze sto let pakiram na en obisk k njej. Ko mi rata, ti sporocim koordinate Tus & zurnal24 veselo klikam & navijam za julijcke Tejine oblekice za krst so zelo cortkane! Bos potem se s krsta poslala slikice, a ne? In Blacky - vic leta tisto s foto shootom? Bos videla poleti ... takrat bomo vse silno micne gospodicne. Sexy, da ne bo res. Soncika1984, a je danes ze kaj bolje z malckom? Dozica za AM - jaz sem pa kar dozo od Magnesola uporabila (ko sem jih tako pridno papala med nosecnostjo, ene par pakung pa ohranila) in dala notri za eno hranjenje & je glih fajn, ker gre Magnesol dozica super v previjalno torbo (poleg male termovke, flaske, plenic in se milijon mini reci). Cajcek - nasa mala ga se ni pila. Sploh ne vem, kdaj bi ji ga ponudila, v bistvu. Kaksen okus pa imate? Jaz sem zadnjic kupila caj iz komarcka (majhen komar - hi, hi?!), a kot receno se nisem uporabila.
|