Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.....
...........ima včasih tudi kr bele rokce, ne vem zakaj to dela. in je kr grozno potem vidit, ko ji razprem prstke in pride kri nazaj................
ja sej sem bla že vesela da so mi sploh v nosečnosti podaljšal za 6mescev, se je direktor zgovarjal da nimam dosti prometa, čeprov me je šef zmer hvalu. Ma pes je ta direktor, tko da sem itak pričakovala knjižco. Sploh jim grem pa tako slabo da bojo še ostale skenslal. Ja za zavarovanje je pa vseen treba neki zrihtat, k tamau je pr men v službi zavarovan, a ne? No se bomo že pozanimal kako pa kaj.
NO, pol sva z možem prišla do zaključka,da je bla verjetno prezgodar rojena..... ma zgleda, da tudi to ni to.....
bulji v nek brezvezen filem,jaz pa kar sem gor,Ines pa spi.Danes je bla full pridna,cel dan je neki spala,bomo vidli do kdaj bo zdaj spala.