womanpolice
|
SAPI... kajneda... res ti nenormalno dvigne optimizem... Vsaj men ga je... PUNCE-... mi smo se najedli... sicer nism skuhala tist kar sm rekla, ker se je mojmu mudilo iti po tamalo. TKo da, je blo tkole: moj: pečene piščančje zrezke, restan krompir z baziliko in zelnjata solata jaz: žitni polpet, restan krompir z baziliko in zelnjata solata Ne, nism vegi, ampak zadnje čase mi meso ne sede... NČ, grem mal pred tv, potem pa tko tamala pride in bomo "morali" gledati WIngsice, pa z mucki se igrat, pa barvat, risat, itd. ŽELIM VAM LEP DAN. Tko je lep, da bi se res sprehod prilegel (ampak tamali se ne da). TKo da se bomo žrtvovali in ta lep dan prebeli v hiši, ob 17.00 pa itak grem v službo (še prej pa morm letet v BTC po pesek za muce). Uživajte! Pa se jutri tipakmo, ko vam poročam kakšna diagnoza bo padla... Tko na hitr, saj potem bom pa sam smuknila v posteljo spat in bom spala do popoldneva, jutri pa ponovno v nočno... Jutrijšnje akterke... upam, da se vidimo. Jst ne bom tko zgodnja kot sm ponavadi (ponavadi sm 6.45 že tam), ker imam službo do 7.00 ih, pa da se še preoblečem pa prihitim v LJ, parkiram, itd. TKo, da mislim, da bom tam okrog 8.00 ali malo prej (7.45)... Komaj čakam, da spet malce počvekamo... MIŠKA73... ob kteri uri pa imaš ti? prosm, pošlji mi sms, ker v službi nimam neta. LEP DAN IN SE TIPKAMO...
|