|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
3.10.2008 20:51:00   
Abra
ojla babe, jaz pa na zsje odgovarjam, tuki pa cel žur user posted image sem si ravnokar otroški čaj skuhala, dragi pa v šparu nabavlja čokolešnik user posted image user posted image user posted image ga moram še hitro okusit, dokler se ga še dobi, zdaj ko ga je Bavčar prodal.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.10.2008 20:51:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

zarja ti pa si navihanauser posted image  ja najbolj da res mal trimčkam vmes ko melje pa melje heheuser posted image

al pa ta druga variantauser posted image , tud ni slaba...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.10.2008 20:52:22   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jaz mam pa schlossgold alkoholfrei najraj

a ma dost vitamina B?

user posted image hm ne vem nikjer ne piše sam ječmenov slad, hmelj, antioksidante in askorbinsko kislino user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.10.2008 20:52:25   
zarja1
Abra a so ga res prodali?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 879
3.10.2008 20:53:24   
zarja1

a ma dost vitamina B?

user posted image hm ne vem nikjer ne piše sam ječmenov slad, hmelj, antioksidante in askorbinsko kislino user posted image

pol pa lahk prešaltaš pred punkcijo na taprav pir...B vitamin deluje na rast foliklov.....sem ga pila ko nora in pridelala 20 celic!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 880
3.10.2008 20:53:39   
Abra
ja, včeraj je blo pri poročilih ... in to podravki ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 881
3.10.2008 20:54:24   
obayifo
ojoj, ve že trkate, jaz pa tle z mojim čvekam...
evo evo
user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 882
3.10.2008 20:54:50   
Abra
Jaz sem pa v postopku pila bavario brez alko, pa ne vsak dan, mi je šel prav težko dol user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 883
3.10.2008 20:55:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

ja, včeraj je blo pri poročilih ... in to podravki ...

sam bojo verjetno ziher obdržali ta hit....ga grem jaz jutr tud kupit.....obožujem mrzli čokolino

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 884
3.10.2008 20:55:55   
zarja1

Jaz sem pa v postopku pila bavario brez alko, pa ne vsak dan, mi je šel prav težko dol user posted image

ja sam ti tud drugač ne maraš piva a ne?

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 885
3.10.2008 20:56:55   
Abra
Zarja čokolino je podravkin, čokolešnik in čoko pa od kolinske, no nč več user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 886
3.10.2008 20:57:41   
zarja1

Zarja čokolino je podravkin, čokolešnik in čoko pa od kolinske, no nč več user posted image

čaki čaki, jaz mam rada tistega z medvedkom. Kam ta spada?

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.10.2008 20:58:51   
Abra
ja sam ti tud drugač ne maraš piva a ne?

Ne, ne maram. Mi je pa ena ostal od postopka v hladilniku in sem jo s takim užitkom pred kakim mesecem spila, takrat bi vse dala za kakršnekoli mehurčke user posted image drugače pa pri nas pivu preteče rok trajanja, razen na morju, tam pa gre

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 888
3.10.2008 20:58:52   
zarja1
user posted image user posted image A TO NI ISTO?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 889
3.10.2008 21:00:02   
Abra
Ja madona Zarja, a nisi ti iz oglaševanja user posted image bi ja morala videt razliko user posted image v embalaži in imenu user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 890
3.10.2008 21:00:48   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

No, a bomo nazdravle! Na nas, borke! Pa na naše može, ki nas podpirajo (beri prenašajo vse naše muhe...user posted image )! In seveda naše user posted image  (v različnih oblikah)!
user posted image  evo za vse nas, pa vse ki niste z nami, pa vse ki pijete pri Mismis-u...da nam čimprej rata in da se čimprej vse dobimo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 891
3.10.2008 21:01:26   
obayifo
pa dons pa res tole nekej počas.... al se pa pr ns še kej zravn po liniji mota..

mislm...user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.10.2008 21:01:36   
zarja1

Ja madona Zarja, a nisi ti iz oglaševanja user posted image bi ja morala videt razliko user posted image v embalaži in imenu user posted image

ja pa saj ne morem verjet. Jaz sem bla ziher, da je to eno in isto. Za njih še nisem delala in mogoče zdaj res nikol ne bom...user posted image user posted image user posted image  A je kakšna razlika v okusu? Sem mislila, da so le embalažo zamenjali....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.10.2008 21:02:05   
bozza

No, a bomo nazdravle! Na nas, borke! Pa na naše može, ki nas podpirajo (beri prenašajo vse naše muhe...user posted image )! In seveda naše user posted image  (v različnih oblikah)!
user posted image  evo za vse nas, pa vse ki niste z nami, pa vse ki pijete pri Mismis-u...da nam čimprej rata in da se čimprej vse dobimo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi meni je žal, da se vam nisem pridružila. Danes sem se v službi tako nagarala, da že celo popoldne poležavam. Počasi se bom spravila spat.

A ste slišale, da je v Kranjski Gori zapadlo 2 cm snega? Še kostanj nam bo zamedlo, zadnji čas, da ga gremo nabirat. Kaj pa gobe, a jih jeseni sploh ne bo več?

Pa nisem še čestitala lari light za dve gestacijski vrečki!!!!!! To mora biti noro dober občutek, četudi Reš nima časa za obrazložitve. A si se k svoji G že naročila?

No, pa lahko noč

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.10.2008 21:02:20   
zarja1

jaz tud user posted image

bbpikica ti si tolk cajta rabla, da si jaz lahk grem po novo flaško....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
3.10.2008 21:04:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

pa dons pa res tole nekej počas.... al se pa pr ns še kej zravn po liniji mota..

mislm...user posted image

ti sam udar po user posted image , al pa user posted image mal...bbpikici momaga bolj slabo ta druga varianta...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 896
3.10.2008 21:05:02   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bozza
Tudi meni je žal, da se vam nisem pridružila. Danes sem se v službi tako nagarala, da že celo popoldne poležavam. Počasi se bom spravila spat.

Bozza nikol ni prepozno za nazdravit!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 897
3.10.2008 21:05:55   
Abra

ja pa saj ne morem verjet. Jaz sem bla ziher, da je to eno in isto. Za njih še nisem delala in mogoče zdaj res nikol ne bom...user posted image user posted image user posted image  A je kakšna razlika v okusu? Sem mislila, da so le embalažo zamenjali....user posted image

ja, ja user posted image iz otroštva se spomnim, da mi je bil čokolešnik bolj všeč, zdaj pa ne vem več. Bom poročala, kak se mi zdaj zdi, ga nisem že leta jedla user posted image nazadnje sem čokolino, pa mi je bil presladek. Sem si dala še žličko grenkega kakava in je ql

joj, a to naj bi blo žuranje user posted image jaz se o otroški hrani pogovarjam user posted image user posted image user posted image user posted image jao, jao user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 898
3.10.2008 21:06:41   
bbpikica

a ma dost vitamina B?

pol pa lahk prešaltaš pred punkcijo na taprav pir...B vitamin deluje na rast foliklov.....sem ga pila ko nora in pridelala 20 celic!!!!!

joj upam da mi ne bo več trebauser posted image  naj kar tale moja pikicauser posted image  notr ostane

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 899
3.10.2008 21:07:27   
zarja1
joj, a to naj bi blo žuranje user posted image jaz se o otroški hrani pogovarjam user posted image user posted image user posted image user posted image jao, jao user posted image

ja user posted image  čaga.................user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?