bbpikica
|
to je s tistega trapastega bloga grethy pravi: Zanimivo mnenje imaš o zadevi, za katero bi po tvojem pisanju rekla, da nisi ravno seznanjena o njej tolko kot je treba, da lahko obsojaš, ampak ti že veš … ne bom komentirala, ker nimam časa viset tolko časa tu za monitorčkom … ja tud jaz sem 35+, tud jaz žal nimam otrok, ja sem se trudla že zlo mlada, pa ni šlo, celo kontracepcije nikol nisem uporabljala, ne moreš verjet, pa spet ni blo nič … sem over35 spoznala sedanjega partnerja, pa skoz napolno in brez zaščite, pa spet nič …. o ja, imam kar nekaj mlajšega možička, pa spet nič … mhmmm Katarina, ja, sem tudi jaz dala skoz en IVF postopek - žal ni šlo … in kar je najbolj hecno pri vsej stvari, da je z obema vse v najlepšem redu … pa bi te lepo prosila, povej mi za tisto naravno pot … bom vesela informacije in jo bom prenesla puncam, ki so v istem zosu kot jaz … ti praviš da ne vidiš razlike med splavom v postopku in splavom nezaželenega ; lej jo: - prvi prinaša neizmerno bolečino pri obeh partnerjih, - drugi pa neizmerno olajšanje, tudi pri obeh, če sploh oba vesta za to … Spoštujem tvoje mnenje o vsem tem, ker imaš pravico do svojega mnenja, ne vem pa zakaj si tako popadljiva do vseh komentatorjev, ki se ne strinjajo s tabo, oziroma, do mnenj, ki se tebi ne dopadejo … Ko sem prebirala ta blog, sem si marsikaj negativnega mislila o tebi, pa bom na koncu rekla, da si verjetno čisto navadna, povprečna mamica z enim divjim prebliskom po malček pozornosti, le teme si nisi glih prave izbrala … aha, pa še tole, sem bla takrat na referendumu, ja, takrat sem bla sicer samska, ampak bi tudi danes bla ZA, da se da tudi samskih ženskam možnost … pa še glede posvojitve - priznan ginekolog mi je podal informacijo pred nedavnim z besedami (citiram): Gospa, otrok za posvojitev ni! In za konec še o “modni muhi” en nasvetek - vzemi si en dan časa, ne ne, ni treba niti cel dan, dopoldne; pojdi v LJ na Ginek.kliniko oddelek za reprodukcijo, tam kjer opravljajo UZ in punkcije in transferje (upam da še veš o čem govorim, če ne, kar mirne duše vprašaj) pa si oglej koliko jih je in starostni razpon teh žensk … veš draga Katarina, nekateri morajo narediti veliko več za to da so starši, kot drugi in tega jim ni treba očitat, ker je v igri vse preveč faktorjev, ki jih ne poznaš … ne želim ti, da bi jih kdaj morala spoznavat zavoljo tvojih dveh hčera, če bo že potrebno, upam da jima boš v oporo in da boš urgirala na vseh koncih in krajih, da bo potekalo vse hitreje in bolj ažurno, kot poteka sedaj, pa leta kar bežijo … Lepo bodi in ne kuri ognja s preobčutljivim papirjem, vzemi si dnevni “cajtng”, stran s politiko 3.10.2008 ob 21:05
|