|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
3.10.2008 22:13:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
sem bla na unem blogu tam, pa čakam bombni napad na moj post user posted image user posted image user posted image

kaj si napisala?

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.10.2008 22:13:53   
gospodarica

IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

kje je pa kaj grethy??

a si me pogrešila, a???

sem bla na unem blogu tam, pa čakam bombni napad na moj post user posted image user posted image user posted image

pa skor sem že ušla v splanico ker je moj že v postlci in me čaka user posted image user posted image user posted image

no malo sem te pa že a neuser posted image res ženska ej...carica si...si videla moj komentaruser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.10.2008 22:14:15   
obayifo

o ne ne, smo prpravlene, da te branmo na celi črti

user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.10.2008 22:14:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
na zdravje vsemuser posted image

že spet ti mašina šteka....user posted image user posted image user posted image ...eno rundo si še dolžna...

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.10.2008 22:14:45   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

kaj si napisala?

pejd prebratuser posted image
proti koncu bolj...je njen vrhunski komentar

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.10.2008 22:14:59   
Grethy

kje je pa kaj grethy??

vidim jo, samo malo se skriva, al pa bere naše maratone.....user posted image user posted image user posted image

sem prebrala un članek in zasledila da je grethy (no če je to ona) ful dobro podala komentar,vsaka ji častuser posted image user posted image

jaaaaaaaa ... jaz sem tista user posted image user posted image ... sem mogla najprej pol ure počakat da se mi je nehal kadit z ušes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drugač se kr težko kontroliram kaj pišem, pa se niti ne morem spuščat na njen nivo, tko zlo nizko je, uboga ženska ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.10.2008 22:16:36   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

o ne ne, smo prpravlene, da te branmo na celi črti

user posted image

se strinjam s tabo...valda bomo skup držale,saj smo pa ja vse v isti "vojski"user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.10.2008 22:16:48   
Grethy

kje je pa kaj grethy??

a si me pogrešila, a???

pa skor sem že ušla v splanico ker je moj že v postlci in me čaka user posted image user posted image user posted image

no malo sem te pa že a neuser posted image res ženska ej...carica si...si videla moj komentaruser posted image

ja sem ga vidla ja

bohlonej
se mi je kuj zdel da si naša gazdarica user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.10.2008 22:18:41   
gospodarica

kje je pa kaj grethy??

a si me pogrešila, a???

ja sem ga vidla ja

bohlonej
se mi je kuj zdel da si naša gazdarica user posted image user posted image user posted image user posted image

pa no...če pa nisem vedela kak drug bolj spodoben nickuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.10.2008 22:19:37   
zarja1
Lepo bodi in ne kuri ognja s preobčutljivim papirjem, vzemi si dnevni “cajtng”, stran s politiko user posted image
IZJAVA DNEVAuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.10.2008 22:21:40   
zarja1
Babike jaz grem počas ninat....lepo se mejte še naprej, je blo prav fajn. Se beremo jutri.
Lepe sanje vsem skupaj...

Nočko....vaša Zarjauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.10.2008 22:21:54   
gospodarica

Lepo bodi in ne kuri ognja s preobčutljivim papirjem, vzemi si dnevni "cajtng”, stran s politiko user posted image

hehe...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.10.2008 22:23:36   
Grethy

Lepo bodi in ne kuri ognja s preobčutljivim papirjem, vzemi si dnevni "cajtng”, stran s politiko user posted image

Zarja hvala ... to so besede iz dubine duše povedane v prispodobah ... naj ženšča mal zakurbla možgane, če hoče razumet, sej ne rabiš bit pameten no, ampak če se imaš za pametnega, te takle stavek zna spotaknit ... poznam take tice ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.10.2008 22:24:02   
bbpikica
to je s tistega trapastega bloga
grethy pravi:
Zanimivo mnenje imaš o zadevi,
za katero bi po tvojem pisanju rekla, da nisi ravno seznanjena o njej tolko kot je treba, da lahko obsojaš,
ampak ti že veš …
ne bom komentirala, ker nimam časa viset tolko časa tu za monitorčkom …
ja tud jaz sem 35+,
tud jaz žal nimam otrok,
ja sem se trudla že zlo mlada, pa ni šlo,
celo kontracepcije nikol nisem uporabljala, ne moreš verjet, pa spet ni blo nič …
sem over35 spoznala sedanjega partnerja, pa skoz napolno in brez zaščite, pa spet nič ….
o ja, imam kar nekaj mlajšega možička, pa spet nič …
mhmmm Katarina, ja,
sem tudi jaz dala skoz en IVF postopek - žal ni šlo …
in kar je najbolj hecno pri vsej stvari, da je z obema vse v najlepšem redu …
pa bi te lepo prosila, povej mi za tisto naravno pot …
bom vesela informacije in jo bom prenesla puncam, ki so v istem zosu kot jaz …
ti praviš da ne vidiš razlike med splavom v postopku in splavom nezaželenega ;
lej jo:
- prvi prinaša neizmerno bolečino pri obeh partnerjih,
- drugi pa neizmerno olajšanje, tudi pri obeh, če sploh oba vesta za to …
Spoštujem tvoje mnenje o vsem tem, ker imaš pravico do svojega mnenja, ne vem pa zakaj si tako popadljiva do vseh komentatorjev, ki se ne strinjajo s tabo, oziroma, do mnenj, ki se tebi ne dopadejo …
Ko sem prebirala ta blog, sem si marsikaj negativnega mislila o tebi, pa bom na koncu rekla, da si verjetno čisto navadna, povprečna mamica z enim divjim prebliskom po malček pozornosti, le teme si nisi glih prave izbrala …
aha, pa še tole, sem bla takrat na referendumu, ja, takrat sem bla sicer samska, ampak bi tudi danes bla ZA, da se da tudi samskih ženskam možnost …
pa še glede posvojitve - priznan ginekolog mi je podal informacijo pred nedavnim z besedami (citiram):
Gospa, otrok za posvojitev ni!
In za konec še o “modni muhi”
en nasvetek - vzemi si en dan časa, ne ne, ni treba niti cel dan, dopoldne; pojdi v LJ na Ginek.kliniko oddelek za reprodukcijo, tam kjer opravljajo UZ in punkcije in transferje (upam da še veš o čem govorim, če ne, kar mirne duše vprašaj) pa si oglej koliko jih je in starostni razpon teh žensk … veš draga Katarina, nekateri morajo narediti veliko več za to da so starši, kot drugi in tega jim ni treba očitat, ker je v igri vse preveč faktorjev, ki jih ne poznaš … ne želim ti, da bi jih kdaj morala spoznavat zavoljo tvojih dveh hčera, če bo že potrebno, upam da jima boš v oporo in da boš urgirala na vseh koncih in krajih, da bo potekalo vse hitreje in bolj ažurno, kot poteka sedaj, pa leta kar bežijo …
Lepo bodi in ne kuri ognja s preobčutljivim papirjem, vzemi si dnevni “cajtng”, stran s politiko user posted image
3.10.2008 ob 21:05

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.10.2008 22:24:59   
Goldy
Grethy, kako si dekle?

Jaz grem pa v horizontalo. Žurajte še naprej, dekleta moja draga!user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
3.10.2008 22:25:30   
obayifo

Babike jaz grem počas ninat....lepo se mejte še naprej, je blo prav fajn. Se beremo jutri.

nočko

lepo vstavi in lepo spi
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.10.2008 22:27:25   
Grethy

hehe...

Glih mal nazaj je padu spet en super komentar od Eve ... glavna je !!!!!!!

Grem mojga nskočit preden ga mine user posted image user posted image user posted image

se beremo jutri,

Gospodarica, ne poznam te, ampak imaš mogočen nick in upam da me občutek ne vara, glede tega kakšna si ...

deluješ b.p.,nice and clever ...

Lepo pančkaj !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1042
3.10.2008 22:28:57   
Goldy
ČESTITKE, Grethym za odgovor Katarini!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
3.10.2008 22:29:46   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Grethy, kako si dekle?

Jaz grem pa v horizontalo. Žurajte še naprej, dekleta moja draga!user posted image

Eeeejjjjjj jaz sem dobro dobro, grem pa zdaj tja kot ti ... se dobiva tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
3.10.2008 22:30:00   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

nočko

lepo vstavi in lepo spi
user posted image

nočko tudi tebi za rundo bom pa na nasledjem žuru dalauser posted image  veljauser posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.10.2008 22:32:08   
obayifo
zdaj pa kar ena za drugo?

bo treba mojga snet s tiste kište....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.10.2008 22:32:17   
Goldy
Nočko!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.10.2008 22:32:25   
gospodarica

hehe...

Glih mal nazaj je padu spet en super komentar od Eve ... glavna je !!!!!!!

Grem mojga nskočit preden ga mine user posted image user posted image user posted image

se beremo jutri,

Gospodarica, ne poznam te, ampak imaš mogočen nick in upam da me občutek ne vara, glede tega kakšna si ...

deluješ b.p.,nice and clever ...

Lepo pančkaj !!!!!

in kakšen občutek imaš??

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.10.2008 22:41:14   
Grethy
Nežno, prilagodljivo, simpatično bitje ...

spet nekaj na blogu !!!!!!

-----------------------------------------------------------------

Obi, si pršla, pa se nisi mogla zadržat, a ???

Neposredna povezava do sporočila: 1049
3.10.2008 22:46:03   
obayifo

Nežno, prilagodljivo, simpatično bitje ...

spet nekaj na blogu !!!!!!

-----------------------------------------------------------------

Obi, si pršla, pa se nisi mogla zadržat, a ???

joj, že cel dan potiho spremljam....

v bitke! pa tut če samo s pipcem... tisti slinasti dedec, ki bi mel večjega pa tut...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?