|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
9.10.2008 9:43:17   
pikovit
Žiži povej mi kolk si se nasmejala ob WP postu o moji seksapilnosti?user posted image
Zdej mi je pa res že nerodno.Se slošiva kaj danes.Bom za Bežigradom in če utegnem,te povabim na pivouser posted image .

Eko zdej pa sem zmenjena z Zvezdicouser posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
9.10.2008 9:45:26   
zarja1
Dobro jutro babike moje.....
pa je res dobro, zunaj sonček, moj si je vzel prost dan, mi peče palačinke za zajtrk...user posted image user posted image user posted image

Shuki moj, Larči ljubo bitjece in Arnejči sonček....kako ste kaj?

Abra je kaj virtualnih roljičkov še za nas.....

Ajsi a pikec fejst utruja mami?

Gigi a že garaš, te še fejst matrajo zdravila?

Grethy kako kaj delije klomifenček?

Mismis si že zbrala darilo?

Lana 08 ja vse najboljše, čeprav nimaš zapisanega datuma rojstva v profilu, predvidevam da je oktoberski..user posted image

Netka a si kaj boljš?

Kje se je zgubila naša gozdna Želvica?

Lučka tebi se je vse porihtalo?

bbpikica kako si dans?

Pikovitek,Goldy, Blanči, Nokes, Sonček 33+85, Bambi 75, Daisy (kje hodiš), Obi,....lep dan želim!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
9.10.2008 9:54:58   
Shuka
jutrčka user posted image

sicer je že krepko v dopoldne prešlo ampak jest sem mal potegnila user posted image se že kr malo čudim, kako to, da sem 4 dni dobro spala, danes celo nisem šla ponoči nič na wcuser posted image , bo treba več pit user posted image

Vidla sem da je mandreja presenetila s prečudovito novičko user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za hormonček, ki je res lep user posted image

zarja srce - me veseli, da je lekadolček pomagal in se strinjam z uno k je rekla, da gre za vgnezditveno bolečino, zdej so se že prijeli, sam tolk da veš user posted image

gigi - sej vem, morjo se naši fantje zdej mal zlaufat k pol jih res naumo pustile nikamor user posted image . Tud jest mojmu puščam mal daljšo ketnouser posted image

jazzzika - ne sekiraj se, do nedelje popij še kake 2 dcl pivičke pa bojo ziher zrasli foliklčkiuser posted image user posted image user posted image
Lana navijamo  user posted image  in VSE NAJBOLJŠE user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   (se pridružujem, čeprov ne vem za kaj gre) user posted image

WP - ti pa maš proceduro glede pikanja, no naj ti lepo to steče in na uspešen postopek user posted image

netka - če te boli glava samo veliko pij, da preženeš te stranske učinke, čeprav bi bilo bolje, da se za njih ne bi menile a če je pisker poln to itak ne morš spregledat. Da hitro minejo stranski učinki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 09.10.
Lana08 - UZ
Jazzz27 - UZ 

Lana in Jazzz, naj vama današnji UZ pokaže samo črnino zaradi foliklov.

user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 9.10.2008 9:56:16 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
9.10.2008 9:58:59   
T1979
user posted image  Mandreja iskene čestitke in lepo nosečnost ti želim user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
9.10.2008 10:08:03   
Shuka
No pa da nadaljujemo user posted image
Abrica - hvala za rogljičke in kavico zjutraj si bla pa pridnauser posted image . Koliko krat na dan pa občutiš svojo malo nagajivko? Meni se je včeraj ob brciki prav izbočil trebuh, še moj je debelo pogledal, zdej si pa skoz trebuh gledam, še zaljubila se bom v to malo goro sala user posted image user posted image user posted image

In res, kje so pija in supercow pa kicsi, reni70,Tina1, pa seveda vse ostale k se tolk redko javljate user posted image

Želvica - kje se potepaš? user posted image

bbpikica - sej je dobro da si misli zaposliš s čim takim kot je rastlinjak, bo tako 15.10. 1,2,3, tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kajsica - verjetno še počiva od punkcijeuser posted image

Kje so naši user posted image sončki?user posted image

V glavnem, vsem k boste brale ta post en lep sončen četrtek želim user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
9.10.2008 10:21:44   
mandreja
Se pofočkam, da povem da mam UZ 24.10 user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
9.10.2008 10:37:41   
ledenka
mandreja user posted image user posted image user posted image  super za plusek! čestitam! zdaj pa relaks in uživaj!

jazzzi, lepo počasi rasejo in to je tudi ok user posted image  če ti bo menopurja zmanjkalo, dobiš pri Reškotu še dodatne doze

WP, super za dodatno municijo!

zarjica, tamala me res utruja, čeprav je malce bolje, kot je bilo (če ne upoštevamo tega, da popoldan zaspim na kratko na mizi v pisarni user posted image )

žiži, kako pikanje in špikanje? si kaj boljša kot sam po suprefactu?

mišmiš user posted image  kaj pa kaka neumnost iz seks šopa? ne lih ančka... ampak kako perilo za pojest al kaj takega user posted image  

abrica, tebi bom kar ZS napisala user posted image  mam par vprašanj glede najine G

šuki, če ne lulaš ponoči, je to res čudno user posted image  mene ponavadi ob ene 6h zjutraj stisne in ne morem več držat... kaj šele bo user posted image

pikovitek, še malo malo! me res zanima, kako terapijo boš mela, ker v MB majo očitno tud manj običajne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
9.10.2008 11:22:02   
bbpikica
Evo mene s sprehoda, bemtiš sm preveč ležala me je kar križ začel zdaj mal boletuser posted image

paddy po moje je to kar tam nekje v okviru normalnga je večalmanj vsakič drugačuser posted image

lana08 če razumem dobr imaš ta mesec RD. Pol pa vse naj,naj in da se ti uresniči največja željauser posted image

mismis kaj pa kakšen CD al pa DVDuser posted image

WP ja vse bliže in bliže.... pa nč sekirat zarad punkcije user posted image

pikovit ...ja pol pa hitr v postopek nč čakatuser posted image

jazzz27 nč sekirat če gre bolj počas jaz sem v prvem postopku bla 14 dni na špikicah 17 dan sem mela pa punkcijo tko da nč bat, manjkajoče menagončke ma pa ata Reš itak na rezervi, jih je men prejšničza eno špikico zmanjkal pa sem pr njemu kupila tko da nč bat ma ata vse pod kontrolouser posted image

netka34 sam ne se dat netka tko kot si napisala Smo korenineuser posted image

gigi1 user posted image user posted image user posted image  za lepe želje

zarja1 kako si pa ti danes? Jaz ful navijam da je bla ugnezditvena bolečina.user posted image  Jaz sem pa kar nekak normalno mal špika pa zizike bolijo pa napihnjena pa mal vrtoglava pa še vedno največ na WCuser posted image

shuka ja se strinja da bo 15.10 en dva tri tukaj se že strah neki okol vogalov smukauser posted image  sam se mu mal skrivam tud v rastlinjakuuser posted image

No vsem ostalim ki jih nisem omenla pa tud en lep ful pozitiven in lepih novič poln dan.

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
9.10.2008 11:31:22   
gigi1
Pikovitek moj. Nič se nisem smejala user posted image  Samo pritdila sem. Saj veš, da si ti men ful seksi bejba user posted image . Pozdravi našo Zvezdico. Za pirčka se pa slišiva, če bom sposobna. Me tale terapija kar utruja. Sem po službi samo za domov, jest, pa spat.

Zarja me zdeluje ja. Sam ne smem preveč jamrat, ker zaenkrat vse super kaže. kako si mi ti?

Šukica ja mormo jim mal dihat pustit user posted image . Super, da lahko pančaš. Jaz pa zadnje dni padem v pojstlo in hitro zaspim...pol pa na eno uro auf. Dans ponoč sem skoz lulat hodila...psiha user posted image . Se že pripravljam na nosečniško nočno lulanje user posted image

Abrica je bila kakšna polnozrnata štručka tudi zame zjutraj? user posted image

T1979 smo te pogrešale. Kako si ti?

Mandreja naj ti čim hitreje mine čas do UZ.

Ajsika moja draga saj ne vem če sem boljša. Verjetno, da sem mal. user posted image . Si pobožala bušija?

BBpikica znakci so dobri user posted image . Strah pa res kar v rastlinjak skrij. Ga bodo rožice razblinile user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
9.10.2008 11:36:24   
anci banci
pozdravljena dekleta
da se tudi jaz pofočkam malo
danes zjutraj je prišla user posted image (prvič v življenju sem jo bila vesela) in jutri začnem s špikami Menogona

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
9.10.2008 11:38:16   
netka34
Gigi, ne mi niso nič zvišal. še vedno poje 0.6
A to pa nism vedla, d je dobro mal več pit...bom probala. THX

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
9.10.2008 11:57:54   
lara light
Lepotičke, samo nahitrco pozdravim, kako ste? user posted image

Netkica, upam, da si okuser posted image ...
Lep dan vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
9.10.2008 12:00:25   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Je blo že bulš, Larči, ma tud bo spet!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
9.10.2008 12:07:25   
sonček33
Netka sam da nauš narobe razumela...ne gre za pivo pit, ampak najboljš vodo user posted image

gigi jaz sem bila na inštrukcijah....zdaj sem pa cela vaša

kicsi - a bomo kej prej lulal al nič?

pija javi se!

shuka  - čist prov, da si se naspala

Lara  - a ni časa za kakšno rečt?

lana  - čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mandreja - a si že dojela?

WP - dobro ti gre!!!!

Pikovit - spet na pivo? Ja madona, kam to pelje punceuser posted image user posted image

bbpikica - a ti si že iz sprehoda... ma sej tele jesenske barve, pa sonček... ni lepšega

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
9.10.2008 12:12:49   
Goldy
No, jaz sem danes dobila pošto iz Lj in vam moram povedat, da se najini otroci niso hoteli dat zamrznat. Očitno zmrzljivi po mami. Samo, da sta tale, ki sta pri meni ok.
Me je pa začel kašelj neki matrat, pa ne vem, kaj lahko vzamem. Sem že klicala zdravnico, pa se ne oglasi. Sem na netu prebrala, da tropotčev in slezov sirup lahko. A ima katera kakšno idejo??
Sem bila prejle v trgovini in se mi je zaluštalo surovega zelja in predvsem zeljnice.user posted image Še dobro, da ne sladkega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
9.10.2008 12:15:09   
lara light
Ma sej imaš prav sonček, cajt za kšno rečt mora bituser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: netka34

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Je blo že bulš, Larči, ma tud bo spet!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, dej upam da te neha glavauser posted image ...ta teden se morav videtuser posted image

Abra, ti pa že pred sedmo pečeš? Blagor tvojemuuser posted image  Pridnauser posted image

Zdej pa res šibam...lubčki!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
9.10.2008 12:16:06   
pika74
Evo še ena, k je dobla pisemce od Blanke user posted image .

Vsebina podobna: Ker vaši otroci niso bili dovolj pridni, jih nismo dali v skrinjo.

Je*at ga... tak ti to dojde user posted image .

Ane Goldy.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
9.10.2008 12:22:54   
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Evo še ena, k je dobla pisemce od Blanke user posted image .

Vsebina podobna: Ker vaši otroci niso bili dovolj pridni, jih nismo dali v skrinjo.

Je*at ga... tak ti to dojde user posted image .

Ane Goldy.

Ojej, Pika, pa tako sem držala pesti... No ja, po drugi strani je pa itak verjetnost, da eskimčkov ne boš potrebovalauser posted image .  Želim ti čim bolj mirno soboto, potem si pa zmagalauser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
9.10.2008 12:24:57   
pika74
O hvala Nikita user posted image .
Držim pesti tudi zate, da bo tokrat uspešno!!!

Lp
user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
9.10.2008 12:25:07   
bbpikica
anci banci bravo jutri za prvo špiko zdaj pa s polno malho dobre volje v bojuser posted image

sonček 33 ja kaj sem pa hotla druzga ko je blo pa tko lepo pa še ti si tko veselo sijalauser posted image  pa mal se moram začet gibat začnem v ponedeljek delatuser posted image da ne bom pol kar takoj prvi dan omagalauser posted image

goldy škoda da ni eskimčkovuser posted image sam jaz navijam da jih sploh ne boš rablauser posted image  pa tale želja po zelnici???user posted image  ti že kislo diši???user posted image dobr znakuser posted image  te jaz povabim na kosilo ni glih zelnica bo pa segedinuser posted image

pika74 ta pridni so tko pri mamici na varnem in toplemuser posted image  pa naj tam ostanejo!user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
9.10.2008 12:25:24   
ledenka
goldy in pika user posted image user posted image user posted image  še bolj držim pesti za vajini pikici, ki jih grejeta!

larči, kako si ti kaj, nosečka draga? user posted image  

žiži, božam, božam bušija user posted image  je že čist oguljen!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
9.10.2008 12:26:04   
Goldy
Aha, pika74. Jaz sem sicer mislila, da obveščajo samo takrat, če otroci gredo v skrinjo. Po pravici povedano, je bilo pri nama veliko že to, da je bila možnost zamrzovanja, ker do sedaj tako daleč sploh še nismo prišli. Zdej sem pa jaz celice mal pošlihtala, z moževimi plavalčki pa itak ne vem kaj naj narediva. So taki kot so.

Pika74, smo pa letniki 74 najboljši kajne!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
9.10.2008 12:34:11   
pika74
Hvala punce user posted image .

Ja Goldy, 74  smo itaq d best user posted image user posted image

Sm bla tud jst ful razočarana, ker včasih takim pošte niso pošiljali... zdej pa vidim, da je pismo zame... pa ni blo na kuverti nč od KC nobenga znaka... in odpiram... in vidim, da se neki blešči KC v kotu... in že skor začnem vriskat... jup... in vidim, da je odgovor negativen.

Ma bomo že prežvel. Tud pr nama je blo prvič tko, da je blo na meji za zmrznt. Zdej mormo sam še pogruntat, kako pregurat od 5-6 dne... kaj narest... kaj pojest, kaj popit... da vplivamo še na ta del, da bo drugič še boljš.
No, še tanartabulš bi blo, če bi nam kr zdej ratal, pa se ne bi blo treba obremenjevat s temi eskimčki ane.

Držim pesti za VSE!!!!!

Lp
user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
9.10.2008 12:34:13   
T1979
T1979 smo te pogrešale. Kako si ti?

Oooooooo gigi1 hvala user posted image . Sem dobro, delovno. Kriza je že za mano, nimamo kaj, tko je blo, bo pa tudi bolje.

Vas berem, samo oglašam se bolj malo.

Lep pozdravček vsem. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
9.10.2008 12:34:44   
Goldy
Ti, pika74, a ti si tudi danes dobila? Pismo namreč. To verjetno 1x tedensko ven pošiljajo.

bbpikica - pridem na segedin, sam je fajn, če je še kej kislega zelja tut. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?