Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Me pa zanima tisti obisk porodnišnice...sem nameravala it ta mesec, pa sem bila prepozna (a ni to samo prvi torek v mesecu??) Sam glede na to, da si rekla, da se srečaš z babco Metko...ja...to bi blo to...tut jest bi prišla! A imaš to čist individualno, al bi tut jest lahko zraven pršla?
ne), pa tut dost kondicije mam in na splošno full težko kako modrico fašem... Pomagajo mi kreme z divjim kostanjem in pa posebne žabe za krčne žile...pa adijo kiklice poleti!
Je pa res, da sm zadnje čase kar precej pila...okol 3 litre dnevno.
.
Pa še nek dodaten občutek sem dobila v trebuščku...kot takrat, ko greš na izpit, al pa na prvi randi....sam da tale občutek ni moj...kot, da se prenaša name od