rea27
|
jaknik1... sprašujejš glede klistira: nič novega, noben te nič ne vpraša..čeprav je tako, da če prispeš z popadki na ne vem že kolk minut, ti ga ne delajo baje. Drugače pa ja. Tia12..a za mano si čičala, ja zakaj me pa nisi pocukala za rokav? Ja, midva sva sedela čisto na začetku vrste, skor pri diapozitivih. Mi je šla pa ravn tko sestra kr mal na živce, madona je dramatizirala..pa vse je itak prastaro. Se ti kr želodec obrne. Enkrat bi iz samga firbca šla pogledat v lj - tam imejo baje fantastične prikaze :) A naslednič prideš sama, al boš svojga tudi pripeljala? Čaki, sam, a smo se pol še kej v avli pogovarjal - je tvoj tudi v rezervnem sestavu policije ali je bil to en drug par...?! Hmmm, ne vem. Vsekakor ko boš prišla, me kar pocukaj, bova kako rekle heheheh Infinity1..ti pa imaš razburljive in dramatične preglede :) Sicer je pri meni podobno...no, ja..se moja teta le potrudi in vedno še kako rečeva ki nima veze z mojim trebuhom, ker sem tako ali tako že od 22 tedna naprej na vsake 5 tednov v lj porodnišnici pri dr. Tulovi na čekiranju žil. Tokrat grem spet - mi je že malo čudno, sem imela že toliko UZjev, da kr ne vem... Ni baje najbolj fino, ne? Ampak, kaj čmo, žile je treba nadzirat pa rast bebice tudi :) Kaminek...a si ti iz Otočca? Imam te na sumu :) da si moja sošolka :) No, takole, malo sem počvekala z vami, še pridem nazaj - sedaj grem eno kolegico pogledat, ki leži v trdo, ker ji je menda živc priščipnilo v križu..Ima revica sina starega skoraj 2 leti in ga tudi previt ne more...hmm..boga! Ok, lepo čvekajte še naprej, sej nam kr gre!!! Bravo me!! papa