Alex01
|
Dober večer! Evo še mene mal . Infinity - mali je pravi lepotec . Mal sem prebrala ka dogaja, pa vidim da ene pridno študirate oz pišete diplome. Sej me je kar sram, samo še diplomo imam za nardit, pa odlašam že eno leto . Sej mam še čas, čeprav vem, da bi bilo eno "breme" manj , ko bi to končala. Sm optimist. Sej bom Vidim, da ste odprle temo o kilogramčkih . Jaz sem v prvi nosečnosti dobila gor 22 kg. Moja teža je bila nekje okrog 65 kg, potem pa sem v tistih treh letih, ko sva hodila v Lj (preiskave, operacija, IVF) izgubila pet kg, tako, da ko sem zanosila sem imela 60 kg. Ko sem šla pa v porodnišnico pa 82 kg . Po porodu , se pravi, ko sem prišla domov, sem imela 12 kg manj, potem pa v parih mesecih še 5 kg manj, tako, da sem prišla na zežo 65kg. Zdaj sem pa zanosila pri 65kg, do sedaj sem jih pa dobila gor 10 kg, pa sem v 26 tednu . Pa še bo šlo gor . Je pa tut res, da je mel mali 4,5kg in 57 cm ko se je rodil, tako, da mislim, da ta naš ne bo dosti "zaostaja za njim. Evo, sem se spet razpisala Pozdravček vsem.
|