Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ali
še vedno ne vemo, je rekla g. da ni 100 % da bo fantek, da se pač ne upa napovedati, ko smo gledali z UZ-jem. Tko da bo kar do konca
, kaj hočmo, takle mamo
Ocena teže po uz-ju 1760 g (32 t in 2 dni kar je po razpredelnicah ok), pa tudi vse kar smo gledali - glavica, femur, plodovnica - vse bp. 
lepo raste... je vse ok tako da smo vsi veseli
, sama g. mi je danes rekla da vsem nosečnicam svetuje isto - ležanje na levem boku, kar se pa spola tiče mi je pa bolje da nič ne pove; kot pa da se mi zmoti, pa sem videla da se je full trudila z uz-jem in gledala. Kaj hočmo, če naprava ni najnovejša
(konec avgusta ima rok). Tko da sicer sem malo
) ampak stalno preb. imam še vedno v Nm. Zaradi tega moram jutri na CSD v Nm, pa me zanima če je katera slučajno urejala papirje kako sredo popoldne, da bi mi povedala a je ful gužva takrat tam ali se da normalno uredit stvari?
ma dobrih 100 kg pa grdo gleda.
Kar ne morem verjet, da nimava sreče s temi nakupi...vsepovsod je neki narobe.