rmmaja
|
Dobro jutro Dolenjke! Vidim, da je debata o vozičkih. Jaz sem pri prvih dveh uporabljala Peg Perego Pliko in sem bila z njim zelo zadovoljna . Lepo se zloži v marelo, gre v Twingo v prtljažnik, tudi po kakšni poljski poti smo ga peljali, malo bolj počasi, pa je šlo. Zame je pomembno, da je voziček tudi praktičen in ne samo lep. In ne želim jih imeti 5, vsakega za drugo priložnost. Tokrat kupujem dvojnega. Najprej sem imela nagledanega Hartan ZXII, pa ima 20 kg plus. Ga ne bom mogla sama dvigniti v avto, na da bi me čez teden dni začela mučiti hrbtenica, kaj šele riniti obteženega z otrokoma v klanec do hiše. Najverjetneje se bom odločila za kakšno dobro marelo (Maclaren, Cosatto...), ki je primerna od rojstva dalje, pol cenejša in lažja od velikih (ala Hartan, TFK, Teutonia...) in gre skozi vsaka vrata. Mislim pa, da mi pri 4ih otrocih ne bo ostalo ravno veliko časa za sprehode in bomo bolj parkirani na terasi. O paketu: obakrat sem vzela denar in tudi tokrat ne bo nič drugače. Jajčka imam, oblačila tudi, veliko izposojenega, a se pri majčkenih tako ne ponosi. Denar pa bo šel za voziček in še kakšno malenkost. Rea27, omenjala si Ikeo. Ali že poznaš kakšne izkušnje o nakupovanju v novo odprti trgovini v Celovcu? Me zelo zanima, ker je bližje kot Graz.
|