Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

?
ta mesec pohitela in se prikazala že včeraj. Se selim v maj!
. Danes pa pospravljam po omari in najdem en test, ki ima že pretečen rok uporabe in ga za foro naredim. In se testna črtica pojavi komaj po enih petih minutah, sem že mislila, da je test zanič, potem pa gledam in gledam in imam občutek, da se dela še drgua črtica. Ampak je minilo več kot deset minut in se ne obremenjujem več, pa tudi zdelo se mi je, da jo le jaz vidim zato, ker sem tako buljila v test. Potem sem šla od doma po nakupih in sem med drugim tudi oborožila s testi in pridem domov, se pa vidi druga črtica.
Pa tudi, če je test lažen, ne bo panike, ker sva res planirala šele naslednji mesec sploh delati začeti na tem.
,.. ? Mah bomo počakali še teh par dni pa bomo videli,..drugih znakov pa nimam razen da me prsa zelo MALO bolijo, drugače so me vedno pred menstruacijo fullll. Je lahko tudi to znak?
oz.
NAVIJAČICE