Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
prosim za nasvet izkušenih mamic 16.3.2005 21:24:12
Jutra
Čez nekaj dni bo v našem vrtcu informativni sestanek za vpis novih otrok. Kaj mi izkušene mamice svetujete, da moram izrecno vprašati oz. se pozanimati:zmeden: Ker gre za mojega prvega :duda:, se mi niti ne sanja, na kaj moram biti pri vrtcu izrecno pozorna:zmeden: Pa nočem nič komplicirati.
prosim za nasvet izkušenih mamic 16.3.2005 21:40:23
frutka_
Morda se pozanimaj za delovni čas vrtca. Kaj naredijo v primeru, če je potreba po daljšem varstvu (npr. vrtec je odprt do 4-ih ti pa rabiš varstvo do pol petih), poglej malo jedilnike, zunanja igrala, ...
To so v bistvu take čisto splošne stavri, infrastruktura vrtca, mislim da boš sproti imela največ vprašanj in takrat se ne boj vprašati ali izpostaviti zadeve pred vzgojiteljico. Imej zaupanje v jaslice pa bo lažje. Po mojih izkušnjah se imajo otroci v glavnem lepo v vrtcu.:bravo:
Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)
Kupila bom v spletni trgovini (7%) Kupila bom v trgovini (35%) Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (16%) Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (8%) Imam že vse od 1. nosečnosti (34%)
Število vseh glasov: 245
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!