Mikrobio_88
|
Cali, je, M je prisla na zalost, a vsaj dokaj tocna in se odpihnila sem se vsaj za 2 dni. Razmisljam pa cisto tako kot ti, vsak mesec se sprasujem zakaj koncno ne uspe, in tudi na fb imam ogromno reklam od baby stuff. Ravno v nedeljo sva bila z mojim dragim na izletu in tam sem videla eno lusno druzino z majhnim fantkom in sem kar zajokala. In mi moj mozek rece "Vem kaj bi ti rada, bebiko bi rada" in potem me je se spravil v smeh z besedami "Pri naju cesta ni ravna, je bolj vijugasta, a do cilja bova prisla tud midva" ❤️❤️❤️ In tako drage moje sotrpinke...Anonimna, Cali, fracek in ostale...vse bomo prisle do svojih sanj, samo da bojo nase poti tezje, z veliko preizkusnjami in izrazitimi nihanji v custvovanju, ampak sanjam se pa ne bomo odpovedale ne ne ;) Bila sem tudi pri enem zdravniku v Kranju, ki je tudi biolog in mi bo sestavil kombinacijo zelisc za rodila in zelodec, med postopki si bom pomagala z masazami za sproscanje, kaj vec pa ne morem naredit, ali pac? Punce, upam, da me po sezoni dopustov katera razveseli z najlepso novico 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🙏😊Pa se nekaj vam polagam na srce, tudi med to potjo kljub vsemu hudemu, poskusite cim bolj uzivat v zivljenju, ker je vase/nase zdravje na prvem mestu. Imejte v mislih hvaleznost za vse kar imate, za zdravje, za svoje druzine in partnerje... ker le mocne, mirne in srecne boste lazje prebrodile vse tezke dneve, mesece. Pozdravcek 😊
|