|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.3.2019 11:09:37   
Dežna
Potem pa lahko da sploh nimam O ta mesec 😂 ker delam prakticno skoraj od dneva ko se mi je koncala M in imam ves cas al cist nezno drugo crtico ali je pa sploh ni in je sam zgornja zelo ocitna. Edino v torek (18. dan cikla) se je malenkost bolj vidla spodnja ampak se vedno premalo, da bi pokazal pozitivni rezultat.  Sicer sva bila aktivna v tem casu tako da ne vem vec. M dobim cez 6 dni 😫


(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.3.2019 11:30:38   
K1234
Jaz nisem imela nikoli isto mocno crtico kot je testna pri ovulaciji. Vendar pac razlocis ko je bol mocna od prejsnih. Tako da mozno da je bilo to to pri tebi. Jaz sem uprasala g ce mora vedno biti zelo mocna oz ista kot testna pa je rekla da ne. Da ene imamo manj hormona in nemore biti isto mocna, ampak se najbol vidi razlika ce si delas lestvico :)


(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.3.2019 22:10:36   
naty1989
K1234

To da imaš krče je lahko dvoje, lahko res zanositev, lahko se pa M pripravlja. Občutki v trebuhu so enaki, mogoče ko zanosiš je več špikanja pred nepričakovano M, pa občutki v trebuhu so bolj intezivni. Tudi razpoloženje se ti menjava, 1x ok, spet drugič čisto v bedu...Da si lačna je tudi ok, mislim je dober znak. Najbolj očiten znak in prvi ki lahko potrdi zanositev so pa zelo boleče prsi. Tako da držim pesti da je res to to. 🙏👏 . 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.3.2019 17:11:58   
K1234
Ja krce mam na case kr malo bol izrazite kot med M. Vceraj bi jo morala dobit pa je se ni tako da jeej. :) sm pa danes opazla da so mi bradavice izstople oz mal nabrekle in me bolijo. Mogoce imam vse skupaj v glavi..nevem.. ko pridem zdaj domov naredim se en test da vidim. Jutri pa kupim digitalnega ;)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.3.2019 18:37:54   
K1234


user posted image
Evo spet dve crtice. Tokrat je tale test mal bol mocn od nazadne. Ampak ne veliko bolj. (V zivo se lepse vidi). Bi morala biti kaj narobe da po parih dneh ni bolj temna crtica al je pac vseeno?:) 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.3.2019 19:44:50   
Cali90
Jaz vidim drugo črtico. Mogoče ni močnejša ker si test delala zvečer, provaj z jutranjim urinom naredit, se bo vrjetno bolje videla 😀 ooo kako lepe novičke imamo.. mi vliva upanje da bo tudi pri meni kmalu tako. Sicer sem bila v zadnjih dneh res žalostna in bi najraje jokala in vpila! Zdaj zadnje dva dni pa sem spet optimistična in si priklicujem dobre misli! Danes sem spet začela s femaro, drugi krog.. naj že bo noooo!! 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.3.2019 23:31:16   
BubblyPanda
Dober večer! Tudi jaz bi se vam pridružila v čakanju, če lahko user posted image . Sem 26. dan cikla, prvi mesec poskušanja. Sicer nimam ravno dobrega občutka, ker se mi že dva, tri dni nekaj packa, ampak bom počakala še par dni za 100%. Lahko noč user posted image

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 6:35:43   
K1234
Cali. Sem danes zjutraj ponovila z istim testom pa je crtica ista.. je pa res da sem ponoc sla 4x na wc tako da ni bil glih prvi urin :D bomo vidli kaj bo digitalni povedal. In pa srecno pri tebi. Naj femara v tem krogu naredi cudez :))


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 8:16:16   
Sankka
K1234 vse smo nestrpne, naredi že digitalnegaaaa :D tudi jaz vidim črtico, rahlo, je pa. Brezveze že ne more biti tam :D ko sem jaz delala takrat test je bila popoldan zelo rahla, drugi dan zjutraj mislim da tudi, popoldan pa digitalni CB pokazal plus. Tak da tote crtice so cudne. Bi pa naj bli testi iz plodnost.si ful obcutljivi, na 10 enot, pa baby check mini vem da je tudi 10 enot, first sign na 25 enot, clear blue pa na 50 enot. Nosecnost je sigurna, ko je 40 enot. Tak da ce clear blue pokaže, pol je ziher, pa na sploh zazna samo nosečniški hormon. No to sem vse naštudirala takrat, ko nisem mogla verjeti, da test kaže pozitivno :) javi. Pa čestitke za poroko.


Jaz pa sem danes delala test, nobenih presenečej. Imam pa v petek pregled pri novem ginekologu. Malo mi je sicer hudo od prejšnjega ginekologa it, ker je svoje čase bil ful faca, zdaj pa ni več, tak da nimam izbire :)
A mislite da mu lahko predlagam kakšen klomid ali femaro, da mi napiše? Ker ovulacaije načeloma imam, mogoče pa je potrebna kakšna spodbuda al kaj. Al kaj sploh lahko naredijo v mojem primeru, ko je spermiogram odličen, zdaj pa bom stopila v 12.krog poskušanja. Očitno je problem v meni. Razmišljam zakaj se je sploh enkrat prijelo. Ali je res bilo takšno nemogoče naključje ali kako naj si to razlagam.
Ste mogoče opravile kakšne preiskave že v tolikem času? Oziroma, kaj mi "pripada"? Napotnico za neplodnost sicer že imam, ampak to še bom čakala kar nekaj časa...
Lep deževen dan punce.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 8:53:22   
Dežna
Sankka


Oprosti za vprasanje ampak kaj pa je problem pri vama? Spermiogram si rekla da je odlicen ti pa imas napotnico za neplodnost. Pa sploh ne ves/vejo kaj naj bi bilo narobe oz zakaj toliko casa traja? Tud jaz cakam na konec meseca na pregled, da bo G kaj pogruntala 😕 cel teden me je zvecer matralo na levem jajcniku..potem se pa ze sprasujem ali si domisljam ali me res spika. K1234Nestrpne smo! Ziher ziher bo +😁 nasuj nam mal tvojga baby dust-a 😁 
Lep dan vsem pa tud ce je dezeven, se bomo pa stiskal 😉

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 10:39:33   
Sankka
Dežna
Hej, nimam pojma. To tudi mene zanima, zakaj ne gre. Na prvi pogled je vse ok, razen tega da jemljem Estimo da mi podaljša drugi del cikla, ker imam prekratko od O do M. Al imava res tako smolo al kaj, nimam pojma. Pa niti nisem preveč obsedena z vsem skupaj, niti nič. Pa sem bila na pregledih, točno vedela ovulacijo, prime pa se ne. Saj že kaka 3 leta pred zanositvijo nisva več pazila, ampak takrat sem si pač mislila ko bo, bo. No pa je čez 3 leta res bilo, pa trajalo 10 tednov, pa splav. Od takrat dalje pa 11 ciklov spet nič. Pojma nimam. Razmišljala pa se pač, da preden sem na vrsti za neplodnost in grem na ne vem kake preiskave vse, da še mogoče lahko poskusim s kakim spodbujevalcem ovulacije. Pa še nikakor ne morem iz tega, da bi odmislila, ker morem vedet kdaj je O, da jemljem Estimo, pa potem 12 dni jemat, pa naredit test, da vem če prekinem ali pa nadaljujem. Estimo pa morem jemati, ker 2 cikla nazaj ko je nisem vzela, sem dobila M že 15. dan cikla. Kar nekaj, sploh ne vem kdaj so se mi naravni cikli tako porušili, zdaj jih z estimo vzdržujem na približno normalno dolžino. Tak da kar nekaj.
Držim pesti, da tvoje M čez 4 dni ne bo. Kaj pa je kaj pri vama, vesta kaj?


(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 13:00:28   
K1234
Babe! Čudeži se dogajajo! Z tole slikco vsem razsujem baby dust 😊❤❤



user posted image

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 13:34:03   
lolipop8
O cestitke K1234 to pa je lepo porocno darilo a ne...cestitke😍 

Jaz sem tudi dans bla pri G pa mi je sam dala napotnico za laboratorij..tako da sm zjutri pol kr sibala v laboratorij...prej me pa je ze klicala k ma ze rezultate...in ta nosecniski hormon lepo raste tako da sm fuuuuulll veselaaaa itak...v petek pa koncno ultrazvok:) komi cakam da vidim fizolcek:)Upam da se nama v kratkem pridruzi se kaksna najleps pa bi blo ce kr use🤗🤗

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 14:57:05   
naty1989
K1234

Čestitke za potrjeno nosečnost, bravo novopečena nosečka!. Vso srečo še naprej. Ja čudeži se dogajajo, ko najmanj pričakuješ. Super da je tako uspelo, sem vesela zate. 

Sankka

Ja najboljše da vprašaš G za vzpodbudo. Pa bo sam reko če je karkoli potrebno ali še bosta počakala. Ne vem kako je pri tebi, po nekod čakajo da mine 12 mesecev, pa potem dajo tabletke, ponekod mogoče probajo kak mesec prej...vse je odvisno od G kako resno bo vzel vso zadevo. Je pa zanimivo to kdaj se prime, 1x mogoče takoj, potem se vse konča žal, potem pa dolgo dolgo nič. Ne vem vse se z nekim razlogom zgodi, zakaj je tako, žal tu ni recepta. Morda se pa že kmalu kaj pokaže, no držim pesti za tebe da je uspeh že blizu 🙏 . 

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 15:56:32   
Dežna
Sankka

 Ja grozno vse skup 😞 upam da se ti kmal kaj obrne zadeva 🤞 midva sva pa prakticno na istem kot vidva. Spermiogram normalen, jaz sem sicer tud ze bila na pregledu pa vse ok. Delava ze vec kot leto na bebiki pa nikjer se nic. M tocna vsak mesec kot, da ne bi nic delala na tem. Edino sem opazila, da imam podobno zadevo kot ti se pravi kratko lutealno fazo, ker se mi zdi in tud teste zdaj delam in imam O manj kot 9 oz 8 dni do M. 😕 tako da je vse skup premalo casa, da fajn zagrabi.
Lolipop in K1234 kar 2 srecnici imamo tu! 😁 iskrene cestitke obema! In naj bo tokrat vse tako kot mora bit in se boljs 😉 pocasi bomo pa se ostale na vrsto prisle 😊

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.3.2019 21:33:21   
Mariposa08
Lolipop8 in K1234 čestitke za nosečnost, upam da se tudi ostale, ki še čakamo kmalu van pridružimo 🙃😊


(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.3.2019 5:45:09   
ROXY_
Dobro jutro,
Cestitke noseckama 🤗☀️🌈🎈, vse dobro, obema. Upam, da se tudi ostale kmalu pridruzimo.
Pri nas je blo dva dni norisnice, rojstno dnevni vikend in vcerajsnja sluzba. Sicer me nekaj obliva vrocina, prehlad na vidiku 😏😕, letosnja zima mi ni prizanasala z virusi. Sicer je 19dan ciklusa in upam, da M ne pride konec meseca.  G pravi, da ne vidi posebne ovire in naj pridem kmalu nazaj noseca.. iz njenih ust...
Lep dan zelim 🌷.






(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.3.2019 23:07:29   
Infos007
Posojilno ponudbo, ki jo potrebujete v 24 urah
Ponujamo posojila zasebnim posameznikom in komercialnim organizacijam
V razponu od 2.000 evrov do najvec 200.000.000 evrov nudimo osebna posojila, posojila za konsolidacijo dolgov,
tvegani kapital, komercialna posojila, študentska posojila, stanovanjska posojila ali "posojila iz kakršnega koli razloga.
Hvala, ker ste se obrnili na nas po elektronski pošti

e-pošti : infos.kredit700@gmail.com

Whatsapp: +33 7 56 81 46 01

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.3.2019 10:07:41   
Dežna
Kaj je zdaj babe 😁 pri kateri kaj novega?  Evo jaz sem danes 27. dan cikla in me je ze vceraj matral trebuh, danes celo dop tako, da M pricakujem do vecera 😫 seveda sem iz firbca delala teste in valda negativno. Nic...novim zmagam naproti! 😁 kaj pa ve?


🤞🤞

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.3.2019 12:00:38   
Lillyy
Nosečke, kaj novega? Res lepo da je uspelo. No saj čestitala sem pa že.

Dežna, stiskam pesti zate! 😀😀 dobiš običajno na 28 dni?
Jaz sem danes dobila napotnico za neplodnostno in sva že naročena na prvi pregled. Mož ima pa prihodnji teden drugi spermiogram. Oh, se mi zdi da sem že čisto predolgo v tem forumu, bi se tudi jaz premaknila v nosečniški klepet. 

(odgovor članu Infos007)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.3.2019 15:34:23   
ROXY_
Ojla,
Danes je 20.dan ciklusa. Vceraj sem fasala hudo drisko in sem celo dopoldne iskala wc- je 🙄🙄, delam namrec dosti na terenu.. danes je boljse. Sem pa zasledila zjutraj ko sem se obrisala en tak kupcek goste zelo rumene sluzi na papirju. Vrocina me  daje ze skoraj 14dni, okrog 37. Malo pricenjajo bolet prsa. Pa tecnoba me daje. Zelooo 🤐🙄😝. 
Se imam za pocakat do naslednjega tedna za test.
Dela cez glavo, priprave na ohcet, adaptacija hise.. Ta vikend greva po obleko zanj v Trst, ker smo tudi sicer tam blizu. Moja se siva pri sivilji.. se slaba 2 meseca in bom wifey 🙂.Imejte lep dan in se lepsi skoraj vikend ☀️🤗








(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.3.2019 16:44:36   
Mariposa08
Dežna držim pesti, da M ne pride 😊😁 imaš že kakšne znake, da bi lahko bilo kaj?



Lillyy suoer, da sta dobila napotnico za neplodnostno 😁😁 kam pa gresta? Že veš pri katerem zdravniku bosta bila? 

ROXY ojoj driske so res nadležne, še posebej, če si na terenu 🙄 super boš kmalu gospa, mogoče se bo pa tudi tebi zdaj lepo poklopilo vse poroka in otroček 😊🙃

Jaz pa čakam mojo tečko 😠, da lahko se potem zopet naročim na hsg. Te cikli vsak mesec so daljši, so se kar na 39 dni podaljšali in imam fore do 31.3 čakati da M pride 😡🤬 ampak sej bo kmalu konec marca pa bo pomlad kaj leeoga upam prinesla, če ne pomlad pa medicina 🤣😂😋 i
Imejte se lepo, pa se še kaj tipkamo 😘

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.3.2019 19:19:40   
K1234
Evo sem srecka nosecka pa le ni vse tko z rozcam postlano. :D ponoc 5x na wc. Krce mam take na momente da se jokam.. lacna sm ko pes in bi sam jedla. Pa nipli mi bojo odpadli od bolecine. Ampak!! Vse za najino pikico. Se dva tedna pa pregled. Komaj ze cakam da si oddahnem da je vse ok :)Drzim pesti da ne dobite M in da se cikli ne vlecejo predolgo :) ce sm jst docakala ta plusek ga boste tudi ostale❤❤❤ 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.3.2019 20:41:07   
Dežna
Normalno da je 👹 prisla..in to sredi sihta. Mislim kot, da me nekdo zajebava v glavo..jaaoo. Itak sem se nafilala z nalgesinom, da sem lahko prezivela. Ja M imam ponavadi od 26 do 28 dni ko po ucbeniku..haha.. bi clovek mislil uf ti bos pa ziher hitr zanosila k je tko vse tocno. Mmmhm..ziher ja 😂 je pa prvi dan vedno kri skoraj crna drug dan pa normalna. Mi je pa lazje, ker imam drug teden G in mi ne bo treba dolgo cakat na pregled.

Lilly srecno pa upam, da se kaj dobrega izvlece pa tudi ce s pomocjo medicine 😉 🤞 tud me bomo zagledale pluske takrat ko bomo najmanj pricakovale 😉Mariposa08 a je kak razlog, da se ti daljsajo cikli? Mislim, ce ves zakaj pri vama ne gre  zanosit?K1234 zdaj se potovanje sele zacenja kaj 😁 itak pa pravijo, da se vse pozabi ko imas svojo strucko enkrat v rokah 😍😁

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.3.2019 5:20:40   
BubblyPanda
Pri meni nič novega, dobila M 2 dni nazaj. Gremo v nove boje 🤞.Čestitke srečkam nosečkam 😍. 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?