Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Na začetku navdušen, minilo ga je sicer po letu in pol. Vztrajala sem 4 leta. Ne bi ponovila. Se mu je zagabila violina in glasbena tako, da je joj. Koliko je bilo pa borb, pregovarjanj, prigovarjanj, mojih živcev, njegovega smisla.... Uf. Glej, nisem tista, katera puško vrže v koruzo, sploh ne. Vedno sem vztrajala: kar si vpisal na začetku leta, boš tudi končal. In je naredil. Pa sem ga prepričala še za eno leto. In je naredil. Pa naslednje.... Nima smisla. Meni je šlo preveč energije. Zdaj pa ni ne tič ne miš. Nima narejene nižje glasbene, denarja je šlo, ima pa res splošno izobrazbo, katere sama nisem nikoli bila deležna. In to šteje: kar je, ni preveč! Ti boš svojo čez tri leta še lahko prepričala, da vpiše drug inštrument, ali pa violino, jaz mojega nikoli!
).