|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 11:40:35   
Vilma
Dober dan punce user posted image
Jagoga so ti punce dobro prevedle besedo matora, tko da ne rabim nič dodajat. user posted image
Zala prav je, da si napisala bistvo AP, ki je v tem, da prisluhneš otroku. Jaz knjig nisem brala (bi bilo verjetno bolje), sem pa rr forum, tako da sigurno nimam popolnih informacij. Poleg tega sem začela od zadaj, pisala sem o tem, kaj me moti, namesto da bi povedala, kaj je v tem dobrega. user posted image  
NČK verjetno bom edina, ki bo skritizirala elefantove čevlje. Poleg tega, da se strinjam s tabo, da so grdi, imajo tudi dve pomanjkljivosti. Mi smo Dominiku kupili njihove sandalčke, so bili dražji od Cicibanovih (cca 40 evrov) se ne spomnim zdaj točne cene. Mu je pa mali prstek ven gledal. Klinc pa taki oblikovalci otroških čevljev, ki ne znajo lukenj tko naštimat, da prstki ven ne gledajo!
Soseda pa je kupila njihove copate. To pa je res poden od podna. Na vrhu so bili po enem tednu čist zdrajsani. V bistvu so imeli luknjo. In to zato, ker se je malček plazil (kar se večina tako malih otrok itak!)
Nisem pa kupila njihovih klasičnih čevljev, priznam. Imam izkušnje s temi sandalčki in sosedovo info glede copatk.
Kar pa se visokega narta tiče, so pa elefantovi čevlji najbolj primerni. So prav poznani po tem, da otrokom z visokim nartom pašejo njihovi čeveljčki.
Mi smo na cicibankah. Povsod. Pri čevljih in copatkih. Doma ima Julija itak štunfke na bremzice, v vrtcu bo imela pa tiste copatke, ki smo jih naročale. Ko bo fajn shodila, pa dobi cicibanke.
Kar se tiče sposojenih copat. Ne! Vse mam lahk sposojeno, ma čevlje pa otrok nuca svoje in nove. No pa kahle tud mislim, da ni treba imet sposojene. user posted image
Dinki mene na forumu prepoznajo po imenih otrok. Ja v Postojni res ne vem, če ima katera parček z imenoma  DOminik in Julija. Sam glede imen pa se res ne moreš lagat. Sicer pa, naj berejo, saj itak ne pišem drugače kot govorim v živo.
Lona škoda, ker mora bit Taja še na venotlinu. Pa učki...joj ne govori, moja dva imata oba zelo občutljive oči, kar pomeni velikokrat vnete. In res je, največkrat se to zgodi, ker si smrkelj prenašata iz rok na očesa.
Katiandi! Da bi bile norice čim manj naporne! Držim pesti!
Pomlad super za diplomo! Najbolj pomembno je, da delaš. Vsak dan mal, pa se pride do cilja. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 11:44:15   
Vilma
Sem pozabila še tole dodat.
Sem bila včeraj na pilatesu! user posted image  Sem ga končno našla v Postojni. user posted image  
Rezultat? Pričakovala sem muskelfiber, dobila pa eno veliko dozo glavobola in ponoči nespečnosti? Zakaj?
Zarad pravilnega dihanja. Ja dobro ste prebrale, dihanja.
Tolk kisika moji možgani že dolgo niso dobili, zato taka reakcija. So mi pa faje fantastične, zato bom še hodila.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 13:31:11   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

30 eur...a ti bi pa še cenej jih kupila...da ti niti ne povem, koliko sem jaz dala za prve čeveljčke od chicota za hčerko pred 12 leti....100.000 itl....takrat....
fuulllll, sam prvi čeveljčki so itak vsi dragi....




In, kaj je zdaj s temi 100.000 vrednimi čeveljci? Ste jih prodali in kupili stanovanje?
user posted image

ja, saj imate prav, preko bolhe bi bilo pa res bljek kupovat šuhe.

cicibane, te s trdimi podplati pa js že takrat nisem marala. na user posted image  nogici so izpadli ko eni pancarji ... vsaj moj sine je v njih hodil tako. žaaal, žaaaal nisem bila na RR takrat, bi ziher kaj drujga kupila, pa ne bi gledala na gnar.

no, sem pa danes malo aerošopingala in sem našla v pikapolonci playshoes, Ursi vem, da jih je kupila in rekla, da so ok in tudi meni so. s cenico vred. Stanejo 16€ in manj. A žal so imeli le cifre, kiso anji na knap prav(17) ali pa prevelike (20).

V kr imamo še eno pikapolonico in bom še tam pogledala. (Imamo vse trgovine, kar jih je v slo, še hofer dobimo v kratkem. Če katera rabi kdaj kakšno info o kakšnih izdelkih/cenah, grem rade volje pogledat. user posted image  


(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 15:52:32   
mumu
helo


Končno je šla naša madam spatuser posted image user posted image user posted image , katastrofa. Ene miljavženkrat sem jo hotla že prej dat pa kar nekako ni šlouser posted image . Zdej pa tut ne pričakujem kaj več kot pou ure. Sej bi še blo, če me ne bi vse bolelo od včerej, ja hitro se človek odvadi take hojeuser posted image . Sam upam da bo hmal lepo vreme, pa da bom lahko dolge sprehode prakticirala vsak dan.

Tako zdej pa grem mal pospravlat ker je atomska bomba padla v kuhno, vsaj kuhano mam, pa celo kifelčke sem še spekla.

Lepo se imejte!

_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 17:22:34   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Sem pozabila še tole dodat.
Sem bila včeraj na pilatesu! user posted image  Sem ga končno našla v Postojni. user posted image  
Rezultat? Pričakovala sem muskelfiber, dobila pa eno veliko dozo glavobola in ponoči nespečnosti? Zakaj?
Zarad pravilnega dihanja. Ja dobro ste prebrale, dihanja.
Tolk kisika moji možgani že dolgo niso dobili, zato taka reakcija. So mi pa faje fantastične, zato bom še hodila.


Bravo, bravo! Ma kaj misliš ratat prav manekenka, al kaj?user posted image Tale glavobolj od kisika mi je pa znan. Ko smo 1. oljke pobirali in sem bila cel dan na svežem primorskem zraku, me je tudi mene glava zvečer bolela. Jaz se pa na pilate že od decembra spravljam, ga imam 3 min stran, pa nekako se ne spravim.

Tukaj na Obali je pa že prava pomlad. Danes je bilo 13 stopinj in sem bila čisto prepotena v zimskem plašču. Julija pa tudi v debeli volneni kapici. Spet sem prišla nepripravljena iz mrzle ljubljanske zimeuser posted image Kako pa je kaj v Lj? Se je sneg že stopil?
Danes me je kar prijelo  met še enegauser posted image , ko je takoooo lep dan. Je pomlad res pravi cajt za metuser posted image , ker nimaš težav z dojenjem in previjanjem na prostem (zaradi mraza) in tudi, ko greš spet v službo so dnevi že daljši in greš lahko z otročkom še malo ven, ko prideš iz službe. Julija se še vedno z nonotom potepa, pa imam malo časa za RRuser posted image
Ampak zgleda, da ni samo tle lepo vreme, ker niste kaj prida načvekale danes.

NČK, meni se tudi 30€ ne zdi drago za čevlje, ker so Ciciban se mi zdi še dražje. Si bom pa šla tudi Playshoes pogledat, ko se vrnem v Lj. Naša Julčika namreč tudi čeveljčke potrebuje. Včeraj je menda naredila 1 korak proti noni, ma jaz nisem vidla, zato ne verjamem. Se pa dosti spušča in sama stoji in lovi ravnotežje. Mogoče pa bo tudi ona kmalu shodila - jaz sem točno za 1. rojstni dan, na fešti, ko sem imela dovolj publike za ploskanjeuser posted image


_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 18:40:30   
pomlad08
ŽIVJO ZOFY, ups, capslock,
joj sem ti fouš za sonce in pomlad! kle se je sicer tud kar otoplilo dons, ampak je bilo večinoma megleno. sem pa jz isto razmišlala te dni da je marec res IDEALEN čas za rodit user posted image  tako da se pridružujem marčevkam 2010, mislim, da nas je že kr neki user posted image

job je imel dons sistematskega, pa sem kr razočarana nad našo P, zmeri neki teži s temi kilami, pri čemer ima job 11 kg, pred 4 meseci jih je imel pa 10! se prav se skor nič ne redi, itak pa skoz sledi isti krivulji na uni tabeli in je bil že ob rojstvu med ta velkimi. pol je pa na vsak način hotla, da z dvema kockama skupi udarja, kar je njemu očitno ful bedna igra, ker je ni čist nič šlivil user posted image  na koncu je z muko prijel v roke ENO kocko in jo ODGRIZNIL!!! user posted image user posted image  sem prov ponosna na njega, je takoj pokazal da se poserje na te psihološke teste (ja, pišem diplomo iz psihologije, ampak kot vidte nism preveč zagret pristaš svoj stroke)

no za piko na i mi je dala napotnico za urologa, ker kožica ne gre narazen in bi dala ona kr takoj odrezat. sem šla takoj gledat na net, kako je s tem, in velik del P svetuje, da se počaka do 5. leta, ker se lahko do takrat samo uredi. kako je pri ostalih marčevskih fantičkih s tem?

ajde se grem mal ohladit zdej user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 21:35:44   
Ursi2
Živjo, dekleta moja!

Pa mi je končno uspelo na RR prit. Luka user posted image , user posted image  je v user posted image , jz sem pripravla user posted image , pa vse user posted image skoz in rože zrihtala, zdej pa tule gor strašim.
Sem bla pa včeri tk crknjenauser posted image zvečer, da nisem bla sposobna še prebrat vas ne, kaj šele napisat. Sem mogla še neki za službo nardit in sem že user posted image skor zraven, tk da sem bila po dolgem času že okrog 23.30 v user posted image . Sam kaj, ko je bila noč spet user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, kolikokrat se je zbudil, mislim, da sem pri 7x nehala štet. Je pa danes še moj ugotovil, da se je veliko zbujal, tako da je to res potrditev, da se mi ni sam sanjalo!user posted image user posted image
Je pa zato zjutraj spal do 7-ih. In danes je bil user posted image  dopoldan doma in sta se z Lukijem prav fajn imela. Sta šla na sprehoduser posted image , sta več kot 1,5 ure hodla.In Luka je večino časa lepo spal.user posted image user posted image  Si je moj kr oddahnil, ker ga je to najbolj skrbelo! Je pa potem šel ob 13.30 v službo in je dal Lukija v varstvo k dediju in babici. Je pa imel dedi ob 14.30 zobozdravnika in je mene kr malo skrbelo, kako bota sama z babico. Sem potem doma samo omenila, da ima dedi zobozdravnika in ob kolkih, me je mamca kr pošibala, da naj grem domov, da me ne bo skrbelo.Sem bla kr presenečena, sam sem jo kr ubogala!user posted image user posted image user posted image
Sma se pa potem crtlala in se malo igrala, potem pa sma šla nazaj k mojim, ker Luka že več kot en teden ni bil na obisku pri dedeku in bici, pa še dedek ima danes rojstni dan.
In je bil priden, se je lepo igral z bratrancem in bratranko, edino ni navajen, da mu kdo vzame igračo in se začne kr jokat od užaljenosti. user posted image user posted image
Se je a potem dvigoval ob enem poganjalcu in je hodil ob njem. Pa sem ga skoz gledala in bila v pripravljenosti, da skočim, če bo treba. Potem pa sem samo za trenutek vstran pogledala, ko mi je nečak nekja kazal in je bilo zadost. Se j eLuka zvrnil s poganjalcem vred in je priletel nekak na poganjalca in si spet prebil ustnico. Sicer sedaj spodnjo in manj, pa svakinja mi je hitr kr hladen obkladek dala, tako da je kr nekak. Malo se opazi, pa najbrž ga tud mal boli, sam jedu in pil pa tudi dojil se je brez problema, tako da je ok. Pa zobki so tudi ok.
Sta mi pa potem brat ion svakinja posodila tak lesen vozek ali nekaj podobnega, kot poganjalec, sam da je res ful stabilno in mu je bil res všeč, tako da je še doma rad hodil z njim okrog.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 22:09:17   
Ursi2
Špela100, čestitke Maksu za prve samostojne korake!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In kk je posrečen, sem se prav nasmejala zraven, ko si opisovala, kako je lepo šel po dudo!!!!!!!!!!user posted image
Sam res, kam se tako mudi Maksu? Ta pa prehiteva po levi, ne sam po desni!!!!!!!!user posted image user posted image


Jagoga, ja tast čuva Lukija in se imata prav fajn. Sej sem vedela, da se bota imela in to me ni nikoli skrbelo. Se mi pa zdi, da pa dedija tud kr malo zdela tole in je zvečer ob 20 že koma. Sam prizna pa ne!
Ne. ni pa nobene panike, ko grem v službo. Nesem ga spotoma, ko grem v avto k dediju, mu dam lubčka, se še z dedijem kaj zmenimo, pomaham in grem. Pa samo mal čudno gleda za mano, potem pa samo kaže, da me ni,ni! Pa vsake tolk časa gre na hodnik in se vsede pokaže gor, tam ko smo doma in z roko kaže ni,ni. Pa gre nazaj v dnevno in se igra naprej!
Tudi jz sem zdej prvič nardila lazanjo en dan prej, pa je potem vseeno zelo dobra in tudi sočna prišla. Sem jo imela v hladilniku, pa sem jo drug dan spekla. Pa na vrh sem dala ša sira, ker sma oba nora na sir. Bešamela pa jz ne nardim z jajcami. Delam ga iz malo margarine, moke, mleka, začimb in jz dodam še kislo smetano.
Pa nama je tak prav dober!
ŠPa super, da ti je uspelo na aerobiko prit!!!
Pa priden Tomaž, da je tako lepo prespal noč! user posted image user posted image IN zakaj bi te kregale, če se še dojita, da zaspi. Sej jz ga tudi še kdaj popoldan, če sem prav čas doma, pa tudi zvečer. Sam vem pa, da zasppi tudi brez, tako da se ne sekiram.
In čestitke za prve korake ob kuhinjci!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Lona76, lahko pa poskusiš namesto pomaranče pa kaj drugega. Sej lahk kako zlo sočno jabolko ali pa mogoč borovnice zmrznjene. Kaj pa vem, pač ideja. Sam najbrž res  ne najbolj užitna!user posted image user posted image
In čestitke za vrteneje na trebuhu!!!!!!!!!user posted image user posted image


Tina50, čestitke za pijano postavljanje na kolenčka in upam, da je bilo fajn na FT!!!!!!!!user posted image user posted image



(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: zakladi marčevk 2
5.2.2009 23:48:00   
Ursi2
No, moj user posted image je prišel iz službe, sma mal počvekala, zdej je pa user posted image , jz pa spet na user posted image !
Sem se spomnila, kaj se je v pon zgodlo.

Je moj user posted image prišel domov iz službe in je šel po Lukija k dediju. Je bil Luka že prav fajn zaspan in ga je nesel v njegovo sobo. IN se je vsedel na kavč, da bi se mal pocrtlala, ter ga je stisnil k sebi, tako, da mu je na rokah ležal. Luka pa je začel zizo iskat, pa ni bilo nič. Se je z rokicami tk stran odrinil, gledal kaj je zdej to, potem  pa mu je dvignil majico, in gledal, kk ni nič, pol je pogledal atija, nardil z roko ni,ni, spustil majico, zavzdihnil pa se nazaj stisnil in čez minuto je spal. Sem se tk smejala, ko mi je razlagal!user posted image user posted image user posted image

Nič, zdej vas grem pa še mal prebrat, mogoč vas pa celo dohitim!user posted image


Ja, Vilma, res bi lahko skupaj dežurale, al pa bi dale Julijo in Lukana skupi, pa naj se igrata, midve pa bi malo odremali!user posted image user posted image
No, je pa ena razlika, da mene pa še ni minil sindrom 4 ali 5-ih otrok. Ampak, najprej mormo še drugega nardit!user posted image user posted image
Pa pridna za tako zvestobo RR-ju!!!!!!!!!user posted image user posted image
In uživaj v petek na žuru (ups, to je že jutri)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Špela100, jz pa še nisem nardila nikoli gobje ali špinačne lazanje! Mislim, da bi me moj kr fejst čukasto gledal, kaj sem mu zdej dala za jest. user posted image Za njega je lazanja sam mesna in pika!!!!user posted image  Sem pa sestri že večkrat nardila zelenjavno lazanjo in je rekla, da je bla zlo dobra!user posted image
Nardim pa včasih testenine z gobovo omako in to popečem v pečici. Pride zlo fajn. Sem pa dobla fajn idejo za kosilo. Ali pa z jajci in šunko pa potem pečeno!
No, enkrat se pa morem spetr musake lotit!
In čestitke za vredu spanje!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Me pa zanima, ave že dajete gobe  malim? Mene je kr mal strah. Še jz si jih ne upam kaj posebej jesti, kaj šele, da bi jih Lukanu dala. Pa sej ne vem, zakaj imam tak strah, ampak se mi kr zdi, da bi lahk ble pokvarjene al pa kaj!user posted image



Katiandi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jakana!!Upam, da bo prebolel kozice s čim manj pikami!!!!!!!!!! Pa ful je luškan na sliki! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako uživa!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
In super, da vam je že uspelo uvest samo 1x spanje čez dan! user posted image user posted image


Mumu, super, da sta izkoristile lepo vreme!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Včeraj je tudi nam uspelo it za slabi dve uri še na sprehod in je tudi skoraj ves čas spal!Je tako pasalo. Sem si prav preluftala malo glavo!user posted image


Zofy, kaj si mi lušte nardila. nE VEM, če ne bom jz mal moga poskusila pregovorit, da bi šli kaj na obalo v soboto. V nedeljo ne gre, ker ima nečak praznovanje 3. roj.dne! No, če ne obala, se bomo pa šli vsaj kopat, upam!!!



Tina50, super, da je bilo fajn na FT. In čestitke Lanu za napredek!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image


Zala, pridna tvoja punca, da sedaj  lepo spi v vozeku!!!!!!!!!!user posted image user posted image



NČK, hvala za mnenje  o čeveljčkih!!!! No, mislim, da 30E j ep a nažalost kr ena realna cena. So res tudi kere cenej, ampak nažalost pa na teh čeveljčkih kr fajn služijo. Ma, sej, ko pa vejo, da boš otroku kupil čevlje, ker jih rabi, in to skor na 3 mesece nove!user posted image
Drgač pa meni  tudi ni, da bi ene rabljene čeveljčke imela. Sploh kot prve ne. Se mi zdi zelo pomembno, da ima nove in se mu oblikujejo po njegovi nogici, ne pa, da ima že ene znošene in oblikovane od nekoga drugega. Mogoč kasnej, zdej pa ziher ne!!!!!


Dinki, naš mišek pa tudi ni imel rdeče ritke in sva ti oba hvaležna za tale recept, ker ga res obožuje, pša še pomaranče  mu spravim dol!user posted image user posted image



Lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajo, da bote kmalu vredu in ne bo več potrebno Ventolina dajat!!!!!!! In še user posted image user posted image user posted image  za učko, da se hitro pozdravi!!!!!!




Vilma, super, da si šla na pilates! No, pa upam, da je glavobol že minil!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image



Pomlad08, ti verjamem, da si bla mal razočarana zarad sistematskega! Ampak ne sekiraj se, Job je itak pokazal, kaj si on o vsem skupaj misli user posted image user posted image user posted image . Pa tudi za kožico se mi zdi, da te je res malo prehitro kr poslala k urologu. Pa sej,če bote šli, ti bo on ziher rekel, da je še prehitro in da počasi mu malo dol vlečte med kopanje. Pa nič se ne sekiraj! SEj itak veš, da je tvoj sonček super, da že ful obvlada!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kr uživajte, pa ne misli na une tam!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 8:30:21   
Lona76
Dobro jutro!

Na učeri mi ni delal net, pa vidim da nisem veliko zamudila user posted image .

Ursi pridna ni kaj. Jaz Taji tudi ne dajem gob. Tilnu jih nisem do 3 leta ker so težke za želodček. No jih pa tut zdej neče jest. Razen lisičke z jajčki. Že ve kaj je dobr user posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 8:53:01   
Lona76
Mah sem prehitro poslala user posted image
Vse naj naj za obmesečnico Tomažu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajo sem dala v posteljo da svoj prvi spanec dobi. Noč je bila super. Zdej k sem jo pohvalila dons zihr ne bo. Je spala celo noč brez mleka. Zbudila se je ob 1 ko sem ji dala ventolin, sam je takoj nazaj zaspala in ob 5 sem ji dala dudo in je nazaj zaspala, tko da mleka danes ponoči ni bilo user posted image user posted image user posted image .

Čeveljčki sem jaz Elefanten na netu gledala pa so mi tut grdi, pa se tolažim da mogoče pa bom kakšne lušne v trgovini najdla, cena se mi zdi pa ok, glede na to da sem za Cicibančke dajala 40 EUR. Aha pravte da morm v Pikapolonco pogledat. Bom šla ko jih bo rabila. Po moje spomladi in nič prej.

Ursi sem se nasmejala Lukcu kako je zizo pri atiju isku user posted image . Borovnic pa Taja ne mara več, pa jabolk srov tut ne. V bistvu ne mara nobenga srovega sadja in sem bla full vesela k je jedla Dinkijin recept in glej ga zlomka dobi rdečo rit. Ma so agrumi kar močni za tok majhne, zato naj jih nebi jedli do 1 leta. Ampak probat ni greh. Bom čez 1 mesec spet sprobala, ker ji je blo njami.

Pomlad vidim da zna Job tako kot Taja pokazat kaj si misli o določenih ljudeh oz. stvareh user posted image . Ma res so tečni s temi testi. Pa za kožico ga je že poslala??? Ta je pa res mal smešna. Seveda se to lahko samo uredi. Tilna smo sicer peljali ampak je bil star 3,5 let pa ma revež še zdej travme. Se mučmo da mu kožco dol damo za znort. No ta teden se je stanje malce izboljšalo in si jo da sam med tuširanjemuser posted image . Drugače smo mu mogli vedno mi in še to samo med kopanjem, pa dru se je k jeshar.

Zofy sem ti fouš za pomladne temperature. Pa maš čisto prav da je marec zakon mesec, ker poleti si lahko celo leto zunaj. Poleti je že dovolj star za na dopust, pozimi pa tut - ni taka panika seveda če je user posted image  zdrav.

Vilma bravo za pilates. Moja vadba bo tek. Mi gre na živce če morm nekam točno ob določeni uri user posted image .
Glede učk pa ugotavljam da je tako kot glede ušes. Ko jih ma enkrat očitno jih bo mela velikrat, ker Tilen ni mel nikol unetih, ta reva pa zdej že drugič. Ma se mi smil s tistimi gnojnimi zaspanci. Čeprav zdej vsaj lahko učke odpre, zadnjič so se ji skp zlepli user posted image


Tina super da lepo napreduje in da si zadovoljna z FT

Dinki ti se nič ne opravičuj za recept in "zavajanje" si dala super idejo, sam žal naša še ne prenese. Bo pa čez neki časa spet tole dobila, ker je potem vsaj jedla surovo sadje. Tko da HVALA.

Aja rabljeni čeveljčki jih tut jst nočem. Ma se mi zdi da čevlji so pa edino kar si nebi sposojala (pa kahlauser posted image ). Ma naj ma otrok svoje čevlje. Tut nam nebi pasal met od nekoga drugega čevlje.

Nč zdej pa grem mal pospravt ker je bomba. Sicer pa noben ne bo namesto meneuser posted image




(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 9:27:06   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Me pa zanima, ave že dajete gobe  malim? Mene je kr mal strah. Še jz si jih ne upam kaj posebej jesti, kaj šele, da bi jih Lukanu dala. Pa sej ne vem, zakaj imam tak strah, ampak se mi kr zdi, da bi lahk ble pokvarjene al pa kaj!user posted image


Jaz Tomažu ne dajem gob, sem pa  taprvemu velikokrta dala sesekljane šampinjone tudi pred enim letom. Imam ene recepte za dojenčke in se šampinjoni velikokrat pojavijo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:00:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Dinki mene na forumu prepoznajo po imenih otrok. Ja v Postojni res ne vem, če ima katera parček z imenoma  DOminik in Julija. Sam glede imen pa se res ne moreš lagat. Sicer pa, naj berejo, saj itak ne pišem drugače kot govorim v živo.


no sej zato pa pravim, da je vseeno če daš sem pa tja še kako slikico gor. jaz sem tudi hitr prepoznavna že zaradi imena Tit, ki jih ni kaj dosti.
in bravo za pilates, pridna user posted image

Zofy, kako lepo si opisala željo po še enem user posted image . ja, jaz bom tudi definitivno ciljala na pomlad ko bomo delali na 2. user posted image , ampak jaz pomojem še ne bom marčevka 2010....2011 pa bi že znala bit user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

no za piko na i mi je dala napotnico za urologa, ker kožica ne gre narazen in bi dala ona kr takoj odrezat. sem šla takoj gledat na net, kako je s tem, in velik del P svetuje, da se počaka do 5. leta, ker se lahko do takrat samo uredi. kako je pri ostalih marčevskih fantičkih s tem?



pri nas gre kožica že lepo nazaj, se mi zdi kar zgodaj. Ampak je moj dragi zelo priden glede tega. Še čisto malo se kje drži kožica glavice, ampak mislim, da bo tudi to kmalu odstopilo. No, moram rečt, da sem zlo vesela, da je tako, da ne bomo imeli s tem težav. Jaz bi na tvojem mestu šla k urologu, ampak mislim, da ne bodo še nič izvajali. Ti bodo sami rekli, da prideš čez kako leto.
Sistematski je pa tko kot vsaka stvar v življenju, tako kot vsi testi v šoli....celo življenje nas nekaj preizkušanjo in ocenjujejo, žal....eni smo za eno stvar, drugi pa za nekaj drugega boljši. Briga te! Ti veš, da je Job tebi najboljši pa testi gor ali dol user posted image . Imaš pa možnost izraziti svoje stališče v svoji diplomski nalogi. Go girl, be brave !!!!! user posted image

Ursi2, user posted image user posted image  za Lukijevo ustničko. Ti moram povedat, da sem prav vesela, da se zaenkrat vse lepo odvija glede varstva pri dediju in babici. Sej boš videla, da bo šlo user posted image . Si pisala o tem kako je Lukec iskal zizo user posted image . Faca mala user posted image . Kako se pa zdaj dojita? koliko še? in pa kako se on obnese glede spanja ko tebe ni?
jaz gobic Titu še nisem dajala in mu jih še ne bom.








_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:11:30   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76


Vse naj naj za obmesečnico Tomažu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajo sem dala v posteljo da svoj prvi spanec dobi.  .

Ko jih ma enkrat očitno jih bo mela velikrat, ker Tilen ni mel nikol unetih, ta reva pa zdej že drugič. Ma se mi smil s tistimi gnojnimi zaspanci. Čeprav zdej vsaj lahko učke odpre, zadnjič so se ji skp zlepli user posted image


Vse dni sem razmišljala, da bo Tomaž star 11 mesecev, no danes zjutraj sem pa pozabila, tako da Lona HVALA za čestitke in hvala, da si me spomnila, da praznujemo.
Pri nas tudi že spimo prvi spanec, včeraj je vstal šele ob 9:20, danes se je pa zbudil že 6:30, da se je malo podojil, potem pa je že zakinkal nazaj in sem ga dala v njegovo posteljo, ga je pa taveliki zbudil. Je bil celo jutro zelo siten, ker je vedel da mu manjka spanec, a zaspat prej pa ni hotel. Drugače je pa celo noč lepo spal.

Mi smo imeli tudi tam pred novim letom vnete očke, upam da se ne bodo ponavljale, se mi je kar smilil, ker mu je gnoj tako ven tekel.

Pomlad08, jaz moram priznati, da malo pozabim na kožico pri Tomažu, ampak za enkrat nismo imeli težav. Meni osebno se zdi malo zgodaj za urologa, ampak ne bi pa čakal do 5 leta, da uredijo zadevo s kožico.

Pri nas so tudi pomladne temperature, ampak kaj če je pa vse tako sluzasto mokro. Idealno za gojenje virusov, ampak ko bo pa sonček zasijal, bomo imeli pa takoj vse zeleno in prve rožice bodo že zacvetele in listki na drevesih bodo brsteli.

Vilma, ti si tudi pridna, bravo za pilates.

< Sporočilo je popravil jagoga -- 6.2.2009 10:18:07 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:12:03   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76


Tajo sem dala v posteljo da svoj prvi spanec dobi. Noč je bila super. Zdej k sem jo pohvalila dons zihr ne bo. Je spala celo noč brez mleka. Zbudila se je ob 1 ko sem ji dala ventolin, sam je takoj nazaj zaspala in ob 5 sem ji dala dudo in je nazaj zaspala, tko da mleka danes ponoči ni bilo user posted image user posted image user posted image .



bravo Taja user posted image . Lona, sem te že hotela enkrat vprašat kako je bilo potem z zmanjševanjem jutranje količine mleka. A ji še zmanjšuješ al je punca kar sama skenslala jutranjo porcijo?

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:14:08   
jagoga
Punce, kje je pa SAN?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:16:29   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Zbudila se je ob 1 ko sem ji dala ventolin, sam je takoj nazaj zaspala in ob 5 sem ji dala dudo in je nazaj zaspala, tko da mleka danes ponoči ni bilo user posted image user posted image user posted image .


Super za spanje, Lona, zakaj moraš dajati tale Ventolin. Saj to vem da je bolna, ampak ne vem pa v katerih primerih ti zdravniki predpišejo to zadevo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:20:54   
Dinki
Tomaž
vse naj, naj za mini RD
s Titkom ti želiva predvsem ogromno zdravja user posted image
naslednji mesec pa že 1. svečka user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:23:35   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pri nas so tudi pomladne temperature, ampak kaj če je pa vse tako sluzasto mokro. Idealno za gojenje virusov, ampak ko bo pa sonček zasijal, bomo imeli pa takoj vse zeleno in prve rožice bodo že zacvetele in listki na drevesih bodo brsteli.



mmmmmm, kako se veselim tega časa ko se začne prebujati narava, ko vse zeleni in ptički začnejo prepevat...ma ni ga lepšega letnega časa! Oh, kaj bi dala, da bi bila letos skozi to fazo s titkom doma, torej da bi mi podaljšali porodniško....ahhhhhh....

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:40:58   
Ursi2
Živjo!
Sem si malo pavze vzela!user posted image
Najprej ena
user posted image

in še
user posted image

Sem tako vesela, da je petek! Sedaj pa 2 dni samo za moja dva moška!!!!!!!!!!!JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


No, noč je bila spet čudna, sam pač, kaj moreš! Najbrž bo še trajalo, da se bo navadil, da me ni in se bo že potem spet uredilo spanje.
Dinki, sem videla, da si me vprašala za dojenje in kako zaspi.

Ko je pri dediju ali pri atiju sploh ni problem. Sicer je res, da ne zaspi sam v postelji, ampak ni problema, ga ene 2 min nosi okrog in zaspi. Dopoldan vedno spi kako uro. Popoldan pa odvisno, če sem jz že doma, ko gre spat, potem ga podojim, drgač pa ga da ati spat, pa tudi ni problema. Dojima se pa še zvečer pred spanjem in ponoči (ta teden od 4 -7x)
Mislim, da še nekja časa ne boma nehala z dojenjem!user posted image
Se mi pa kr malo pozna, da slabo spim, sploh ko se peljem in sem še cela zaspana. Se morem prav fajn v roke vzet, da ne zaspim za volanom! Pa se malo klofutim, pa je boljš!user posted image

Zdej pa naprej delat, pa vas še potem kaj komentiram!!!!!!!!!!!
Uživajte s svojimi zakladi!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:44:35   
Ursi2
TOMAŽ, VSE NAJ NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!
 
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:45:48   
tina50
pozdravljene!

joj, sem zdele gledala un šov z Špelo Grošelj. sem ga gledala zato, ker je bil moj sosed zraven njih. no, ga je le hitro spoznala kakšen je in ga danes celo izločila. je katera gledala?

Lan spi, zdej pa čakam da se zbudi in bova dans šla verjetno do naših na sprehod. si moram še solato napravit, bom danes kr toplo solato naredla za kosilo. kaj bom pa Lanu še pa ne vem? mogoče juhico iz zajčeka??? ne vem še?
je pa Lan zdej kr jedec, sam zjutraj še nama zajtrk ne gre. verjetno je preveč sit, ker ponoči še tolk ziza.


Tomaž vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lona user posted image user posted image user posted image
super, da je Taja boljša, upam da še ventolin dasta čimprej stran.user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Dinki mene na forumu prepoznajo po imenih otrok. Ja v Postojni res ne vem, če ima katera parček z imenoma  DOminik in Julija. Sam glede imen pa se res ne moreš lagat. Sicer pa, naj berejo, saj itak ne pišem drugače kot govorim v živo.

sori, sam sej izgledaš tud ne drugač kot v živo.user posted image
vsak ima svoje mnenje in men se pač ne zdi to nič takšnega. ne vem kaj ti lahka, če daš kakšno sliko gor. jaz se tud rada pobaham s svojim zakladkom.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Sem pozabila še tole dodat.
Sem bila včeraj na pilatesu! user posted image  Sem ga končno našla v Postojni. user posted image  
Rezultat? Pričakovala sem muskelfiber, dobila pa eno veliko dozo glavobola in ponoči nespečnosti? Zakaj?
Zarad pravilnega dihanja. Ja dobro ste prebrale, dihanja.
Tolk kisika moji možgani že dolgo niso dobili, zato taka reakcija. So mi pa faje fantastične, zato bom še hodila.

men je pilates tud ful všeč! ga mam doma! upam, da sta glavobol in nespečnost včeraj izginila.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka


in sem našla v pikapolonci playshoes, Ursi vem, da jih je kupila in rekla, da so ok in tudi meni so. s cenico vred. Stanejo 16€ in manj. A žal so imeli le cifre, kiso anji na knap prav(17) ali pa prevelike (20).


mi jih tud imamo. super so. res so tako mehki.user posted image user posted image

zofy user posted image user posted image user posted image  za tako vreme na primorskem, upam da boš danes še tudi imela lepo vreme. uživaj!

pomlad08 user posted image user posted image user posted image  za posvetovalnico, čeprav si bla razočarana. je pa JOb sigurno čist ok.ja se ti P kr razlikujejo. pač takšni smo, še dobro da smo si različni.
glede kožice, bi pa jaz tud šla k urologu, sej če je tako oni nič ne naredijo. nam še zaenkrat ni nič rekla, oz je rekla,da se mu mal drži, ampak, da naj bi blo ok., bo vidla pri nasledjem pregledu. od moje sestre tamal je šel, pa mu ni nič delal, ker ga je vidu kako ga je strah. je star že 6 let. baje je bolje prej, ker še nič ne vejo za kaj se gre!

Ursi2 bogi Lukec, naj se hitro zaceli ustnicauser posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image  atiju in Lukatu za sprehod
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Je moj user posted image prišel domov iz službe in je šel po Lukija k dediju. Je bil Luka že prav fajn zaspan in ga je nesel v njegovo sobo. IN se je vsedel na kavč, da bi se mal pocrtlala, ter ga je stisnil k sebi, tako, da mu je na rokah ležal. Luka pa je začel zizo iskat, pa ni bilo nič. Se je z rokicami tk stran odrinil, gledal kaj je zdej to, potem  pa mu je dvignil majico, in gledal, kk ni nič, pol je pogledal atija, nardil z roko ni,ni, spustil majico, zavzdihnil pa se nazaj stisnil in čez minuto je spal. Sem se tk smejala, ko mi je razlagal!user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Me pa zanima, ave že dajete gobe  malim? Mene je kr mal strah. Še jz si jih ne upam kaj posebej jesti, kaj šele, da bi jih Lukanu dala. Pa sej ne vem, zakaj imam tak strah, ampak se mi kr zdi, da bi lahk ble pokvarjene al pa kaj!user posted image


nisem mu še jih dala. sam kakšne sveže šampinjone bi pa moje lah mal.

< Sporočilo je popravil tina50 -- 6.2.2009 10:47:25 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:51:14   
pomlad08
Dinki, držim pesti za porodniško user posted image

Jaz se tud veselim pomladi, zdej v drugem semestru bom imela faks samo 3x na teden, ostalo bom pa loh z Jobom, jupi!!! user posted image

Hvala vsem za odgovore glede kožice.
Za test (kocke ...) se pa nič ne sekiram, valda ne, jaz sem samo hotela poudarit, da pri tej starosti in potem ves čas naprej te naloge niso več smiselne ker ima dojenćek že svojo voljo, in ga ne morš prislit da bo tolkel s kockami, če ga v tistem trenutku čist neki drugega zanima.

Moj nečak je bil na psihološkem pregledu pri treh letih prejšnji teden, in so mu bile tok brezvezne une naloge, da je samo rekel psihologinji da je BEDNA in so šli dam user posted image user posted image

URSI - vidim da super usklajuješ službo in family life, bravo! to, da se ponoči zdaj zbuja več, je pa pomoje normalno, sej bo minil user posted image

VILMA, bravo za pilates! user posted image

GOBE - jaz pa glih dons nameravam eno tako krompirjevo-gobovo juho narest, pa mu bom dala mogoče mal za probat. na srečo JOb ni nič kej občutljiv in kar vse je (razen svinjine pa še par stvari). Pomaranče pa sploh obužuje in jih je vsak dan. aja, pa še to ga moram pohvalit, da zna čist san jesti jabolko! zdej ima 4 zobe in ga lepo grize po čisto majhnih delcih in se zamoti z njim za pol ure user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:51:17   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Punce, kje je pa SAN?


tud jaz se to sprašujem, sem že včeri študirala na njo!
upam, da je sam tolk zaposlena z Banijem, drugo je pa vse vredu

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: zakladi marčevk 2
6.2.2009 10:54:02   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pri nas so tudi pomladne temperature, ampak kaj če je pa vse tako sluzasto mokro. Idealno za gojenje virusov, ampak ko bo pa sonček zasijal, bomo imeli pa takoj vse zeleno in prve rožice bodo že zacvetele in listki na drevesih bodo brsteli.



mmmmmm, kako se veselim tega časa ko se začne prebujati narava, ko vse zeleni in ptički začnejo prepevat...ma ni ga lepšega letnega časa! Oh, kaj bi dala, da bi bila letos skozi to fazo s titkom doma, torej da bi mi podaljšali porodniško....ahhhhhh....


jaz tud komaj čakam in upam, da bo pomlad lepa, ker lani ni bila kaj preveč.
Dinki za tebe pa držim pesti za podaljšanje P

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?