Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Se ful pozna, da je že od 6.00 pokonc, in da nisva bile na sprehodu, tko da komej čakamo da pride domov
.
sem tudi čisto nora!!!
. DA BOŠ ZDRAV IN VEDNO TAK DOBROVOLJČEK
. Sem zjutraj že vse lepo pokomentirala in je elektrike zmanjkalo in je internet crknu. Pol pa cel dan ni siol delal! No pol k je pa delat začel sem šla pa v Spar v nabavo. Očitno so kaj zastonj dajali sam jst nisem nič dobila k je blo tok folka
. Ampak jejo ga pa vsi
. In še vedno ne pusti kožce dol vlečt. Sicer sem zdej to nalogo možu zaupala jst res samo ko moža ni doma. Je pa mali tečen in če se tušera ne pusti, če se pa kopa pa pusti. Zraven se pa tok dere k bi ga iz kože dajal. No sicer je odvisno od dneva.
. Sem že vse živo poskušala pa mi ne gre.....prosim!!!!
za tvojo Saro, da bo kmalu bolje. Madona, jaz upam, da bom prepoznala to 6. otroško bolezen. Ali jo preboli vsak otrok? Aja, pa čestitke tvoji princeski za plazenje