|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TEST +, UZ PA NIČ...
17.10.2008 13:51:43   
tojeto1
Yuliah. Tako sem vesela zateuser posted image . Držim pesti, da boš čez 9. mesecev že mamica.
Javi kako kj poteka. Mislimo nate!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: TEST +, UZ PA NIČ...
19.10.2008 18:47:05   
Anonimen
Noseča naj bi bila 6T. Včeraj se je pojavil rahel svetlo rjav izcedek, danes pa je bilo par kapljic krvi. Takoj sem šla h dežurnemu zdravniku, ki je rekel, da se gestacijska vrečka ne vidi in da mi verjetno samo M zamuja. Kakšen teden nazaj sem naredila 4 teste in vsi so bili pozitivni. Ali je imela katera podobno situacijo?

(odgovor članu tojeto1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: TEST +, UZ PA NIČ...
25.10.2008 19:14:26   
Anonimen
Nejscko, ni nujno, da gre za paniko za prazen nič. Če se nič ne vidi, je pač trea posumiti na IMN. Hvala bogu, da je moj ginekolog 2x posmuil na to in je imel prav, ker nikoli ne veš, kako bi se sicer končalo.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: TEST +, UZ PA NIČ...
25.10.2008 19:17:56   
Anonimen
Ja, jaz že 2x in pravkar jo doživljam že tretjič. Test je pozitiven, definitivno sem noseča, ampak na UZ se še nič ne vidi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: TEST +, UZ PA NIČ...
25.10.2008 19:20:04   
Anonimen
Prvič in drugič je bila IMN, upam, da ni tudi tokrat.
Vsekakor se mi zdi tvoj ginekolog zelo neodgovoren, da kar sklepa, da samo M zamuja. Če je test pozitive, si noseča, ginekolog pa bi te moral spremljati na UZ ter preko ßhcg, da izključi IMN. Predlagam ti, da test ponoviš in če je pozitiven, greš nazaj h G.
Javi, kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: TEST +, UZ PA NIČ...
26.10.2008 10:05:46   
*Orhideja*
No jaz sem tista 1. anonimna. Naj bolj natančno povem kaj je bilo. Torej prejšnjo soboto sem imela zelo malo svetlo rjavega izcedka, v nedeljo pa par kapljic krvi. Šla sem k dežurnemu G, ki me je pregledal z UZ (tudi jajčnike) in je rekel, da je M verjetno samo zamujala. Pred tem kakšen teden nazaj so bili 4 testi pozitivni. Takoj v ponedeljek naredim še en test in pokazala se je rahla rahla črtica. Vsi 4 testi pred tem so imeli bolj vidno črtico. Isti dan sem šla tudi na krvni test. Naslednji dan pa se je začela močnejša krvavitev in je trajala tako dolgo kot M. Pisala sem tudi g. Pušenjaku, ki je rekel, da brez izvida bhcg G ne bo nič vedel. In ker pri nas ne delajo tega testa in ga pošljejo drugam sem izvide dobila šele dva dni nazaj in sicer je bila vrednost 255,2. Drugače sem pri svojem G naročena za v torek, kar naj bi bil moj 1. pregled v nosečnosti, vendar žal ne bo tako. Znaki nosečnosti so izginili, tako da je bil verjetno ss. Noseča sem pa očitno bila glede na bhcg in sem malo jezna na dežurnega G. Rekel bi, da je verjetno šlo za ss, ne pa da M zamuja. Imela sem občutek kot, da mi ne verjeme, da so bili testi pozitivni. G. Pušenjak sicer pravi, da je lahko ss, IMN ali pa normalna nosečnost. To bom zvedela v torek. Boli me nič, počutim se OK, nosečniških znakov ni, tako da bo verjetno kar ss. Vam sporočim kaj sem izvedela.


_____________________________

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: TEST +, UZ PA NIČ...
5.11.2008 15:30:56   
snežinka7
YULIAH čestitam zelo sem vesela, držim pesti da boš čez osem mesecev postala srečna mamica.





Januarja bomo trije!

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?