Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Naročeno imam: - ogrodje - sej urban rider ima napihljiva kolesa, izbira se samo roč, a ne? Midva sva vzela kar penco, ker moj pravi, da poleti ne bo švical zarad usnja Da, pri urbanu se izbira samo roč - košaro team cream - MC cabriofix lupinico brez adapterja Mi smo adapterje imeli in so zakon ... saj ne da bi tamalo vozila na sprehod v lupinici, sam do zdravnika pa za na hitro v trgovino so pa zakon. Naknadno naročilo: - šprtni del - team purple ali brown (ima katera vse moje izbrane barve?) - zimsko vrečo - katero Footnuf, footmuf eskimo ali safe2go footmuf Mi imamo Footmuf ... tista eskimo je mal manjša, safe 2go je pa pomoje bol za lupinico mišljena - špoing košaro raje kot torbo, ker imam svojih torb in torbic precej, raje vse skup vržem v tisto košaro in je to to? Se strinjam - dežne prevleke naj bi mi pa znanka posodla, bi jih pa imela drgač iz istega razloga kot Otika (mam črve v riti, ne morem sedet doma ) - pepenny - še vedno v SLO samo črna barva ali tudi kaka druga? Kje v Avstriji pa se da dobiti druge barve? Saj črn je še najboljši, ker svetlobo tako vpija, da se otroku ne blešči spodaj. Sicer sta Otika in skuštrana čist prepričljivi (sta mi tud pomagali na moji temi in prek zs-a - hvala), lahko bi postali uvoznici za mutsy-a , vseeno pa se vas proti koncu najde nekaj nezadovoljnih? Torej me mora skrbeti: - zlaganje Ko ga pogruntaš ni prav nobenega problema (no razen če z okvirjem ni kaj narobe) - neki paščki, ki vam vsakič sprot niso jasni kam grejo Kateri paščki? - velik športni del (trenutno me to sicer ne skrbi, ker pravijo, da mam velko dete v trebuhu) - še kaj? No, pa dejte še kako rečt po dolgem času o mutsy-u? Našle že kak bolj voz od tega? Jaz sem pred časom ugledala Britax Vigour 4 oz. sedaj po novem Britax B-Smart 4 in mi je carski ... no vsaj po slikah testih in opisih sodeč ... ga moram enkrat še v živo sprobat
< Sporočilo je popravil Otika -- 21.12.2010 9:57:16 >
|