naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luskica naja kak to, da si dobla sms? zakaj ga pa jaz nisem. Ampak sm bla glih v BC. Jaz mam pa drug problem, ker ne vem kaj naj z barvo in na zalogi majo samo voziček s penastimi kolesi, pa mi vsi pravjo, naj raj napihljiva!!!! Ne vem, sem naročena na BC sms-je, bi pa tist trenutek rajš vidla, da ga nisem dobla ... Hja, jest definitivno ne bi vzela penastih koles, mal prečikirej, če majo v kakem drugem BC napihljiva, pa se tja zapelješ, za ta dnar se že splača... Barva pa, če ti je približno všeč, vzemi... IZVIRNO SPOROČILO: fluf midva greva pogldat... kar bodo imeli bova že nakupila, ostalo naročila... če ne bo nič bova pa samo naročila. A kira ve kako pogoste so te akcije... k če zdej naročim kakšno mam verjetnost, da se ta akcija ponovi čez 2 meseca ?? aia pa ... *** **** **** mutsy bo... bom mižala k bo moj plačal Ne vem, jest sem ful spraševala za te akcije, so mi še 14 dni nazaj na BC strani rekli, da nimajo nobenih planov Drgač je bla zadnja nekje oktobra, če se ne motim... Uglavnem, če si ytake sreče k jest, čez 2 mesca ne bo
|