acitak
|
js sem za en k***...me tud grlo matra pa z nosa tec...za znoret... nisem se spomnala ce me je tehtala, pritisk, voda, kri...sem pogledala v materinska tk da takrat me ni...ocitno sem sam na UZ oz NS mela...pa v hlacah sem bla ni se treba slect, pac si jih bos slekla na boke da bo lahko gledala ker je zdj se spodaj...niso smesna vprasanja...sj js tud nisem vedla...ti kr vrasi ce kaj nebos vedla... js sem prvo tromesecje skos lulala ponoci, drugo se je umirilo, v tretjem pa spet skos na WC...da ti zadnji mesec ne govorim...lahko bos kr spala na WC-ju Tuki mas dva recepta KOKOSOVE KOCKE Testo: 4 jajca, 1 dl mleka,1 dl olja,12 žlic moke,1 pecilni prašek,2 žlice kakava Priprava: Penasto zmešamo jajca in sladkor, počasi dodamo olje, mleko in moko(pred tem dodali pecilni prašek). Maso razdelimo v dva dela, v eno polovic dodamo kakav. Maso vlijemo v pekač in malo zapečemo. Napol pečeno testo premazati z kremo in ostanek rumenega testa do konca speci. Po želji okrasiti z čokolado. Krema: 5 dl mleka ,3 žlice moke,10 dag kokosa,10 žlic sladkorja Priprava: V mleko dodati moko, sladkor in kokos. Kremo malo kuhati in vroče preliti. MEDENJAKI 15 dag sladkorja 25 dag mlete cokolade 25 dag mletih orehov 3 zlice ostre moke 3 jajca Jajce in sladkor penasto zmesamo, dodamo cokolado, orehe in moko. To vse skupaj damo za eno uro v hladilnik. Nato delamo kroglice in jih povaljamo v mleti sladkor in polagamo na peka papir. Najprej jih pecemo na 190 stopinj 10 min, nato se na 150 stopinj 5 min.Na pekacu jih pustis nekaj minut da se ohladijo ker so zelo krhki