lonja
|
Ojla, Sanja, super, ko je men pri Ajdi takole odtekla plodovnica, pa je ni blo dost, le za vzorec, ker so mi potem v P še dodatno predrli mehur, je šlo vse zelo hitro. Rodila sem v dveh urah . Cipresa, ja, super, da te nekdo res tako lepo spremlja kot tale tvoja dr. Moj G mi gre včasih pošteno na živce, tile tedenski pregledi so mi čist mim, pretipa me v dveh sekundah, zdej je že dvakrat isto rekel: ''ja, tole je OK.'' CTG-ja mi itak ne dela, edino kar še naredi, je posluša srček in tudi to je bilo zdej 2x OK. Zdej mam pregled še jutri, pa čez en teden, pa potem na njegov postavljen rok 09.12., ki mi ga ni prestavljal. Čeprav je 3D pri dr. Strahovi pokazal PDP vsaj en teden prej. Ne vem, nočem čakat več do njegovega 09.12.. Hoooočeeeem rodit prej! Čutim pa precej manj gibov. Ne vem, če sem jih danes že 10 naštela. Dvomim. Pa do štirih zjutraj me je špikalo po trebuščku. Na koncu celo na 15 minut. No, pol sem spet zaspala. In se .... spet zbudila....noseča . Imejte se fajn, Vrhnika je že čist pobeljena .
|