|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 185 186 [187]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
9.1.2009 16:46:38   
Lyla
Končno smo tud mi doma z našim malim Timom. Rodila sem 6.1. spomočjo umetnih popadkov. Porod je bil ekspresen. Dojenje laufa in naš razgrajač ga je lepo sprejel. Bomo videli kako bo....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
10.1.2009 11:48:45   
Pikanai
Čestitke user posted image user posted image  mami Lyla....

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
11.1.2009 11:47:23   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.1.2009 18:43:05   
PikicaT
Da se vam še jaz oglasim in mogoče tudi zaključim tole temouser posted image .

6.1. ob 22.57 se je 6 dni čez rok rodil naš mali Jure. Težak 2760g in dolg 50cm. Je pravi lepotec z veliko laskamiuser posted image . Je pa imel malo težav s pregosto krvjo in so naju kar iz porodnišnice prestavili na pediatrično kliniko v LJ, kjer sva bila še en teden. Sedaj sva že od petka doma in pridno jeva. Dojenje je končno zalaufalo, ker je mali prišel k moči in tudi redi se kar lepo. Še malo pa bomo na 3kguser posted image .

Moja porodna zgodba je tudi kar ekspresna. No, vsaj zame. V porodnišnico sem prišla malo žez sedmo uro zvečer, ker sem imela kar redne popadke že doma na 5 minut in potem tudi že malo pogosteje. Pa smo rekli, gremo, da ne bo prepozno. Potem v porodnišnici vse formalnosti, CTG, klistir... Potem so me pa poslali še malo se sprehajati po hodniku. Sem še hodila ene pol urce gor in dol in predihavala popadke. Potem so me pa prišli ob 20.30 iskat, da smo šli kar v porodno. Sem se ulegla, očka je bil poleg mene, malo smo se še pohecali, dihali, ležali najprej na enem boku, potem še na drugem... Babica mi je predrla mehur in potem smo se učili potiskati. Na koncu so mi dali še eno flaško umetnih popadkov, ker so bili moji za malenkost prešibki. Bi rodila že prej, pa ni bilo še ene babice, da bi pomagala, ker so bili vsi v operacijski. No, in potem je šlo po tekočem traku. Smo potiskali in potiskali in Jurček je prijokal na svet po 2,5h v porodni. Vmes so me še prerezali. Sicer ne bi bilo potrebno, ker je imel res majhno glavico in se je babica res trudila pa je zdravnik rekel, da kar naj, da bo šlo lažje. Pa dobro, tudi to je že mimo. Edino, kar se je zakompliciralo je bila potem posteljica, ki ni hotela ven. Je bila na eni strani priraščena in so me potem ročno čistili pod narkozo. Sem bila pa še 2 dni čisto zadeta od te narkoze potem. Torej, porod vse skupaj je trajal 5h od takrat, ko sem prišla v porodnišnico pa do takrat, ko sem rodila.

V glavnem, jaz imam porod v zelo lepem spominu. Ni mi bilo prehudo in težko in bi šla lahko komot še enkrat čez vse. In tudi verjetno bom šlauser posted image .

_____________________________

PikicaT

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 185 186 [187]
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 185 186 [187]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?