|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 10:34:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
Dobro jutro babike! Sem mogla včeraj kr spičit spat, mala mi ne spi ponoči prvo rundo več kot 4 ure pa pol..Sma že ble na 5,5, ampak že dolgo ne. pa zvečer mi hodi po novi uri spat med 7 in 8 zvečer, pol pa se prvič zbudi že okrog 23, 24..'potem pa se mi obvezno budi na 3h, ko budilka je hja, tak je, kaj češ ostale, ki dojite: kak vam spijo ponoči?oz. kolkokrat se zbudijo na noč za hranjenje Dzanika - Kak je Jan leeeep Bolj kot gledam vaše slikice, bolj ugotavljam, da so pa julijčki reeees najlepši Tims - glede čaja za dojenje - jaz ga tudi pijem. Mi pa je patronažna rekla, ko sem jo vprašala, če more mala pit kake čaje za krčke al pa prebavo, pa je rekla, da ta čaj itak vsebuje janež, komarček, kumino in da to pripomore k temu. Naša nima problemov s prebavo, ne vem če je to zaradi čaja, res pa je, da tisti, ki so na dodatku, kakajo bolj poredko kot dojeni. Kaj sta prej imele težave s prebavo? Bastian111 - vraščen noht? ti tudi? pa kaj iamte to z nohti? Upam, da mene ne doleti Vsem vraščenkam pa IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Tims...jst pijem caj za dojenje..ampak ce ga spijem več kot liter na dan, imam drisko... mogoče zato, ker je priporočljivo spit na dan samo kakšni 2 skodelici, torej nekej 4dcl
|