Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 22:34:46
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Petra, pa je sedel lepo not, ga ni metalo sem in tja, ker še ni stabilen? Ker na škatli piše, da je od 6m naprej in jaz sem ga tak tudi uporabljala pri Nejcu.
ma na slikici je videt kar stabilen ali se motim petra? jutri grem v nabavo in bo večer zelo pester. ufff kako bo užival
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 22:39:39
rovar_ka
flower - en nasvet..če boš pila čaj za mehur...ga pij še naprej, tudi ko se ti bo zdelo, da je že boljše..jaz sem si 2 leti nazaj tak mehur prehladila, da joj..sem pila instant čaj za mehur, spijem kaka 2, meni je blo občutno boljše..sem nehala pit, pa je pol bil še večji drek..se mi je vleklo kaki mesec, sigurno..da ne govorim , da so me potem še jajčniki boleli, pa cela pizd***..tak da - veliko pij!!!
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 22:54:21
petra1984
Naš dobi živčen zlom, če mora bit 5 minut v ležečem položaju!! Ga je tud P pred dvema dnevoma kar na nogice postavu in se je mali na veliko odrival! Je pa reku, da prsilt ga ne mormo, da bi ležal, čeprav bi še kak teden, dva lahko.
Sej to sva se midva 15 minut kopala, ga nimam cel cajt tako.
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 22:54:40
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
kaj je sistem easy???
e eat a activity s sleep y you
po tem sistemu naj bi se vrtel otrokov dan
Knjiga, ki jo je napisala Tracy Hogg, Secrets of the Baby Whisperer: How To Calm, Connect, and Communicate With Your Baby jaz sem jo sicer kupila v Italiji in je v it. jeziku. Zelo koristne nasvete ti daje..no, vsaj meni.
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 22:59:27
maja24
No da še jest odgovori,pa da naute rekle da sm slaba mama. Jest Elo dam zvečer spat tm od 9ih al pa do pol 10ih in spi do 5ih pol se pa zbudi pa začne grult pa vriskat pa smeje se in to traja tja do pol sedmih,ko se mamica odloči da bo vstala,pa to traja že ene 14 dni pa se mi ni do sedaj zgodilo da bi začela jokat .
Zej mi pa ve povejte kako mislte da dojenček sklene roko,ker moja obe rokice da v usta in jo cuza,ampak ne obe hkrati,najprej eno pol pa drugo,pa obvezno nardi figo .A to je to,al kaj? Pa še neki mam za vprašat:a se pr vs tut dogaja,da ko vam spijo npr.eno uro al pa pol ure,da se začne jokat iz nule in to je tak jok kokr k se otrok udari.Ma pr Eli se zadne čase to ful pogosto dogaja,kot da bi neki slabga sanjala. PS:pa ne mislt da jo tepem
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 23:04:15
dzanika
petra prov vidi se da je mali užival pri kopanju!
meni je najprej prišlo na misel to, da vzemite eno vedro (veš tisto za igro v peskovniku), pa nalij vodo iz tuša tja not, pol pa ga z tisto vodico malo tak umij..vem, mogoče je neumna ideja, ampak jaz sem najprej na to pomislila
Ja sej mogoče res nebi blo slabo. Bi blo verjetno dobr da ga že doma mal sprobam pod tušem kako bo reagiru da sem pripravljena...