Anonimen
|
jutro ... lep pozdrav iz sveta zombijev... ma jaz sem obupana. jaz hočem, moram, želim SPATATTAAASJDHSDTKJRHWTČPZ54 od 12 ure do zjutraj sva se zbujala na 15-30 minut, kar tak za štos. pa sem mislila, da bo z mlekom drugače, res je zdej je samo enkrat na noč in ne trikrat kot pred zgoščevanjem, ampak kaj to če vseeno bedi in nori. včeri sm misla, da juppi sej bo šlo, pa čeprav je v bistvu sam prvo rundo lepo spal, pol se ja pa zbudil ob 3 in ob 5 končal spanje čist. ma kaj je to ****. pardon izrazu sam, vedno več vas je ki mate otročka, ki spijo celo noč, ma kaj celo noč, da bi spal vsaj tri ure v kosu, ma da bi spal 2,5 bi bil že luksuz, tak pa kr pokonci in ruži in ruži in se zbuja. pa ne na bok, pa ne na trebuh, pa ne na hrbet.,.. ma daj, se zgodi en dan, ne pa 9 zaporednih dni no. ma prav sesuta sem, žalostna, kaj zdje me to čaka še naslednja 2 meseca? bojim se že noči no. eno eno samo noč bi rada, da bi spal vsaj do 3 in in pol se vsaj na 2,5 ure zbujal, pa zaspal nazaj. ma sej ne vem kaj tle jamram, ko zarad tega ne bo nič bolj spal. mejte se tinky, ne bi bla nobena pomoč
|