aleksandra silvija
|
Čeeeeeeeeeeeeeeeeer. No, sedaj ste že vse . Slovenka-res, kapo dol. Pa tudi uvuv . Pravzaprav je lepo brati, da je nekdo zadovoljen s svojim življenjem. Res. Pa še nekaj. Kako pri vas poteka previjane? Lovro si na vse pretege tlači noge v usta in se obenem zvija,.. pa odriva, pa,...je treba biti kar hiter,...kaj še bo,... Sploh pa res ne morem verjeti, da je mimo žedobrih 5 mesecev..... Samsa-kako je bilo na krstu? Taanikaa-joj, tebi pa pošiljam en kup . TV-gledam dr. Housa-ampak ne vedno. Všeč so mi tudi nanizanke Na kraju zločina in podobno, ampak redko gledam. Ja, sem v bila kar bolj "pridna" pri spremljanju nanizank . Omejeno gibanje pač pol leta,...Sedaj se mi pa kar več ne ljubi,...grem raje na RR Darila za Pričakovati od ali malčka, da bo navdušen nad darili in božičnim vzdušjem je malenkost preveč. Darila zanje so bolj zaradi mamic . Tudi Patricio je kot čakalo presenečenje pod smrekico. Ampak bolj zato, da smo jo lahko slikali in ker je bilo tako lepo pripravljati prva božična darila za svojega otročka,.... In ja. Odvijanj, šelestenje papirja-to mi je bilo ljubše od samega darila še pri 19-ih . Najraje se spominjam, da sem v otroštvu, mladosti s starši sedela na tleh ob dreveščku in smo skupaj cefrali papir,. Sem bila vesela lepih daril, ampak odvijanje....mmmmmmmmm Pričakujem, da bo nad ovojnim papirjem navdušen tudi Lovro. Če sedaj npr. berem z njim v naročju se zelo trudi in potrudi uničiti vsaj kakšen list . Če mu ne dovolim in ga umaknem, pa se pojavijo krokodilje solze in res užaljen jok. Morali bi prodajati užiten in zdravju neškodljiv ovojni papir . Mirno nočko. Baj
|