|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vem da škoduje ampak.....
30.10.2008 21:39:25   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vrjetno tiste ki najbolj udrihajo po kadilkah se delajo kao da so svetnice in nobenga ne pokadijo kak pa lahk vemo kle gor da ko to pišejo zravn ne vlečejo čika, a jih kdo vidi.


Uffffffffffffffffffff kolk je dobr čiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bi ga kr pojedla,mjamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: vem da škoduje ampak.....
30.10.2008 22:55:13   
T.A.T
jaz res ne vem zakaj so na tem foromu ljudje tak nečloveškiuser posted image
včasih pač moreš poslušat, pa čeprav stotič,mogoče sipa s tem komu pomagal...tudi katera od vas že "starih forumašic"je kdaj na začetku spraševala kaj kar je nekaterim blo bedno, pa so vam vseeno odg.
ne vem kakorkoli...če je komu potrebna pomoč naj se oglasi na www.najporoka.com pri srečah nosečkah-tam so vse lepo sprejete!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: vem da škoduje ampak.....
31.10.2008 9:24:06   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image nehajte,no..saj bi tudi do prezgodnjega poroda prišlo če nebi kadila..poznam jih dosti ki so že čez rok,pokadijo do pol škatle in še neso šle rodit...poznam tudi take ki so se vsemu nezdravemo izogibale-tudi vodi s mpipe pa so otroci bolehni....in rojeni PREZGODAJ....tiste pa ki kadijo j9im nič ni...samo tiste se ogflašate ki ne kadite??kaj pa tiste ki kadite pa nočete priznati?vsak po svoje..jaz sem tudi kadila..po celo škatlo pa je otrok normalne rasti pa vse štima..in ja pomoje se na ultrazvoku vidi če kaj ni vreduuser posted image


Še dobro, da se lahko z vsem tem tolažiš, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: vem da škoduje ampak.....
3.11.2008 11:43:46   
shon
pozdravljene

sem v 9 tednu in z veseljem povem, da sem 1leto pred nosečnostjo nehala kadit, vesela sem, da mi je uspelo, sem pa takšnega mnenja, če zdravniki opozarjajo, da je kajenje škodljivo zdravju in otroku verjetno, roko na srce, da je škodljivo, brezveze tega neb pisali

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: vem da škoduje ampak.....
4.11.2008 12:51:06   
MILU1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vseeno me zanima nekaj...sem v 6mesecu nosečnosti in skadim do pol škatle...ne me obsojat..enostavno ne morem prenehati ker sem če ne kadim zeeloo živčnauser posted image ....na ultrazvoku je hvalabogu vse ok kar se tiče razvoja,kil in tako dalje...zanima me koliko vas kadi v nosečnosti in koliko vas je kadilouser posted image  ali je vse vredu z user posted image ?saj ginekolog ne pravi da naj nebi kadil.in kako ste prenehale tiste ki ste?saj se trudim da jih všasih skadim le 6 namesto 15.


Draga Anonimen!
Jaz ti pa takole povem, če se dobro počutiš, ko kakšnega pokadiš, je bolje da ne pustiš popolnoma in si čisto nervozna, ampak se res poskušaj čim večkrat zamotiti s kakšnim delom. Ko pa te, če te, zagrabi, pa kar mirne vesti pokadi, ker ne bo nič narobe.
Meni sedaj smrdi, sem pa prva dva meseca še tudi kadila, in mi je G rekla da ni dobro kar takoj popolnoma opustiti (če ti paše seveda) ampak zmanjšati.

Vse dobro ti želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: vem da škoduje ampak.....
4.11.2008 13:01:38   
pokec3609
men je G isto rekla, da ni dobr kr takoj čez noč prenehat kadit....
mislim pa, da ti kakšen cigaret ne bo škodoval.
pr men je blo tkole, v prvi nos. kadila, v drugi nos. kadila, tut zdej kadim, edino kar je, pazim, da ne kadim močnih cigaret in da jih pokadim čim manj.
jst zase si recimo ne znam predstavljat, da bi mogla zjutraj kavico pit brez cigareta, tko da mam tak ritual, da zjutraj pri kavici enga, pol ko pride okrog 11 soseda na čvek enga , po kosilu enga, popoldanska mala kavica enga in pa tko pred spanjem enga.
Tko da recimo da v najslabšem primeru prilezem mogoče tja do 7 (če se kdaj preveč začvekam ), več pa že ne. Pa morm reč, da mi kar uspeva. Pred nosečnostjo sem pokadila pa celo škatlco na dan.
Zame uspeh !

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: vem da škoduje ampak.....
4.11.2008 13:05:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokec3609


mislim pa, da ti kakšen cigaret ne bo škodoval.



ja itak...za njo se gre, a neuser posted image

(odgovor članu pokec3609)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: vem da škoduje ampak.....
5.11.2008 13:39:02   
pokec3609
normalno da se ne gre samo za njo, da je tle bebica ta glavna, ampak itak ga je že pokadila pa ne enga  ampak več.
pomoje je še en kup drugih škodljivih stvari, ki prav tako vplivajo na razvoj bebice, pa se noben tolk ne spotika ob njih kot se spotikajo ob cigarete.
Vem, da je kajenje škodljivo, ampak škodljivo je tut pitje alkohola ( pa jih poznm kar nekaj, ki so noseče spile več kot sem jst spila alkohola v celmu življenju), pa recimo slab zrak , ki v nekaterih krajih po naši ljubi Sloveniji sploh skor da že ni za dihat.......Tudi debelost in nezdrava prehrana je recimo škodljiva, pa srečam vse več deblih ljudi in zelo zelo debelih nosečnic.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: vem da škoduje ampak.....
5.11.2008 13:48:07   
anchika
vsak ve zase, mi lahko samo svoje mnenje napišemo , kmalu  še tega ne bomo smele  saj potem se bomo še pisno skregale. Vsak ima svoje mišljenje. Jaz sem proti cigaretam v nosečnosti.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: vem da škoduje ampak.....
5.11.2008 19:12:55   
petra.
pozdrav!
še moja izkušnja...vedno sem govorila, da ko bom pa jaz noseča bom pa nehala. nekako mi ni uspelo,na začetku sem sicer za dva meseca nehala ker so mi cigareti smrdeli, potem pa so mi kar naenkrat spet zadišali in sem se resnično matrala da nisem prižgala, zato sem spet začela. sicer kadim manj, se nekje kontroliram tako da pokadim največ 6 cigaret na dan. je vmes tudi dan,dva ali pa tudiveč ko ne kadim.no v 35.tednu je moja g ugotovila, da je moj mali manjši in lažji od povprečja in da mu zmanjkuje plodovnice,mali je drugače zaenkrat ok,razvit je,ogani delujejo samo je pa majhen. sedaj sem 37.tednov noseča in se obtožujem, da je t verjetno zaradi mojega kajenja,čeprav so mi v porodnišnici rekli,da to ni nujno krivo.
lahko da bi tako bilo tudi če ne bi kadila, nikoli pa pač ne bom vedela. je pa res, da še vedno rajši prižgem kot da se živciram in mučim ker mi dišijo,ko moj kadi.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: vem da škoduje ampak.....
5.11.2008 21:35:05   
Pacota
Pa te nic ne mika, da vsaj zdaj ne bi, ko ves, da je otrocek majhen?

Vsaj nikotinske krize ne bi imel premocne po porodu!

Daj se potrudi, saj ves, da zmoresuser posted image !!! Tvojemu pa tudi reci, naj bo fer do vaju, pa naj ne rauha pred teboj!

(odgovor članu petra.)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: vem da škoduje ampak.....
5.11.2008 21:37:26   
Anonimen
ulla80, kap te bo! user posted image

(odgovor članu Pacota)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: vem da škoduje ampak.....
5.11.2008 21:50:15   
Anonimen
Dvakrat sem bila noseča , pa nisem nehala kadit , ker mi enostavno ni ratalo .Sicer sem gledala , da ni bla glih ena škatla , deset sem jih pa sigurno na dan.Rodila sem dva popolnoma zdrava sončka , prvega težkega 3680 , drugega pa 3930.Tako , da ne vem , če je glih ta cigareta , ki jo pokadiš dejavnik , da nebi bilo kaj v redu.Res pa je , da ni glih zdravju koristna ta nikotinska inekcijauser posted image .Ampak tudi kadilke rodimo zdrave in normalno težke otroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 8:09:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image .Ampak tudi kadilke rodimo zdrave in normalno težke otroke.


ja, na žalost. očitno bi mogle rodit več bolanih, prizadetih in celo umrlih otrok, da bi se vam kaj premaknilo po beticah in zdej, ve ne morte nehat, ker maste krizo in ste boge revce, če že drugega ne- a otrok se vam pa nč ne smili, ko ma po rojstvu isto krizo, madona no....a res mislte, da če ga 9 mescev šopate z nikotinom, da njemu je pa lahko pol, k se to preneha kr zlepa - če ve ne morte nehatuser posted image

eh, brezvezeuser posted image sam da jst nom tresla, a ne...otrok bo pa že preživu, pa itak bo zdrav in normaln, da ga je pa kaj matralo, pa itak se nebo spomnu, jst sm pa njegova mama pa že vem da je najboljš zanjga una doza nikotinauser posted image


aja, sam kap me pa nauuser posted image sem svašta navajena od folka - na žalost, tko da sem dost trpežnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 9:30:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image .Ampak tudi kadilke rodimo zdrave in normalno težke otroke.


ja, na žalost. očitno bi mogle rodit več bolanih, prizadetih in celo umrlih otrok, da bi se vam kaj premaknilo po beticah



tole je blo pa ful grdo napisano...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 9:32:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image .Ampak tudi kadilke rodimo zdrave in normalno težke otroke.


ja, na žalost. očitno bi mogle rodit več bolanih, prizadetih in celo umrlih otrok, da bi se vam kaj premaknilo po beticah



tole je blo pa ful grdo napisano...


nič bolj grdo, kot je otroka z nikotinom zastrupljat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 10:47:03   
N072009I
Zdravo kadilke in seveda nekadilke.

Kot je meni znano je veliko huje preživeti 8 ur ali več v zakajenih prostorih, kakor pa ene 3 prižgati. Pasivno kajenje je menda lahko še bolj nevarno.
Hm, se še spomnite čase iz socializma. Vem da ste bile še male, vendar naše mame so delale v pisarnah polnega dima. Se spomnim da sem prišla kot otrok po mamico v službo in ko sem odprla vrata pisarne je najprej puhnilo vame en kup dima, nato pa semv meglicah zagledala svojo mamo. In glej ga zlomka, vse hčerke teh mam smo preživele in zdravo čvekamo o svojih nosečnostih.

Ulla80 predvidevam da si ti popolna... svaka ti častuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 11:31:49   
Anonimen
če  je kriterij za popolnost to, da ne želim škodovat (pa čeprav minimalno) svojmu otroku, sploh pa ne zavestno in namerno - ja ejbat ga, pol sem pač popolna.

in sprašujete vse sorte bedarij ( da človeka prtisne nekam)user posted image

a lohk počepnem...

a lohk spim na hrbtu...

a lohk jem grozdje, marelice itd...

a lohk diham...da ne bo z otrokom kaj narobe...

đizsuser posted image

sam da je čik kul.

(odgovor članu N072009I)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 13:52:21   
Naja30
Drugače pa - vsak izgovor je dober, da se boljše počutimo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 14:20:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image .Ampak tudi kadilke rodimo zdrave in normalno težke otroke.


ja, na žalost. očitno bi mogle rodit več bolanih, prizadetih in celo umrlih otrok, da bi se vam kaj premaknilo po beticah



tole je blo pa ful grdo napisano...


nič bolj grdo, kot je otroka z nikotinom zastrupljat.



Ulla 80 sam upam da se to ne bo teb naredlo kdor drugemu slab želi se tistemu vrne.

pa lahk je kle gor pametn bit pa pamet drugim solit, ne vem če maš ti pr seb vse pošlihtan pod postrešno, če bi mela nebi tega napisala kar si.

ker normaln človk nebi nikol privoščil kaj takega kermu koli al kadi al ne kadi.

jz zase vem da ne bi nobeni.

Svaka ti pa čast da si se že z vsem znanjem rodila, ker eni se niso - nismo- se sproti učimo s svojih napak.

ampak res bolno da ti gre ena kao vsevednica in oh in sploh napisat kaj takega. najhujšmu sovražniku nebi privoščla da se mu bi to naredl.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 14:28:30   
annya
Včasih se mi zdi da berem odgovore kakih najstnic, ne pa odraslih "zrelih" žensk!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 14:30:07   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: N072009I

Zdravo kadilke in seveda nekadilke.

Kot je meni znano je veliko huje preživeti 8 ur ali več v zakajenih prostorih, kakor pa ene 3 prižgati. Pasivno kajenje je menda lahko še bolj nevarno.
Hm, se še spomnite čase iz socializma. Vem da ste bile še male, vendar naše mame so delale v pisarnah polnega dima. Se spomnim da sem prišla kot otrok po mamico v službo in ko sem odprla vrata pisarne je najprej puhnilo vame en kup dima, nato pa semv meglicah zagledala svojo mamo. In glej ga zlomka, vse hčerke teh mam smo preživele in zdravo čvekamo o svojih nosečnostih.

Ulla80 predvidevam da si ti popolna... svaka ti častuser posted image user posted image user posted image



Ja, saj res. Hura za nosečnice s čiki v gobcih!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 14:56:05   
Jagodka*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja, na žalost. očitno bi mogle rodit več bolanih, prizadetih in celo umrlih otrok, da bi se vam kaj premaknilo po beticah


Upam, da nisi mislila resno...

kaj takega ne moreš želeti niti svojemu največjemu sovražniku.
če pa res misliš tak, pol pa imaš ti sama s sabo največje težave

Zapomni si: Ne želi drugemu tistega, kar ne želiš, da se zgodi tebi.

Mi je prijateljica rekla, da naj se včlanim sem, ker so tu fajn punce s katerimi se lahko klepeta, pa zdaj vidim, da to ni tak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: vem da škoduje ampak.....
6.11.2008 17:28:57   
T.A.T
IZVIRNO SPOROČILO: Jagodka*

Mi je prijateljica rekla, da naj se včlanim sem, ker so tu fajn punce s katerimi se lahko klepeta, pa zdaj vidim, da to ni tak


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (prosim ne velja za vse)...

(odgovor članu Jagodka*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: vem da škoduje ampak.....
7.11.2008 9:08:31   
Anonimen
OMGuser posted image

jaz kolker gledam nazaj svoje poste, pač nikjer ne vidim, da bi napisala, da kateri privoščim ali želim, da je z otrokom karkoli narobe. tiste k me "poznajo", verjetno vejo, da če bi tko mislila, bi tko tudi napisala. tko da ne mi polagat besed v usta in sprevračatuser posted image

zgornji post je napisan pač na podlagi tega, da se vse zgovarjate in zanašate da kadilke rojevajo zdrave in čisto ok otroke. in to je žalostno. ker očitno je  res tako, folk je treba na smrt prestrašit, pol pa mal razmišljauser posted image in če bi z več otroci bilo kaj narobe, pol bi vas verjetno blo vsaj malo strah in bi vsaj malo razmišljale.

to je vse kar piše, evo razlaga za tiste k ne razumeteuser posted image škoda, k ste tolk brihtne.

če pa napisanga ne morte požret, pa vaš problem. pač imejte zataknjeno nekam. al pa naj vas nekdo po hrbtu udari, mogoč bo pa šlo naprej.

(odgovor članu T.A.T)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?