|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moški in ženske
24.3.2005 12:12:14   
dory
Ne bom rekla,da so vsi isti..sama sem pac naletela na tko nesposobnega,ki mu zur,babe in sport pomenjo vse na svetu...mal prepozn sem ga skuzila,ce bi ga prej,bi ga tok prej brcnila in postavla kjer je njegovo mesto...

Ze zarad tega je men prou olajsanje skrbet sama za svojga otroka...klinc na dva nisem prpravljena:)-

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   moški in ženske
24.3.2005 12:15:33   
pepe
Teja glavo pokonci pa novim zmagam naproti,veliko sreče ti želim!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   moški in ženske
24.3.2005 12:17:17   
dory
...pepe :)-...sej tko hudo mi tud ni...edin problem je,ker morm otroka zascitit pred lastnim ocetom...to bo se kriza:)-...drgac sem se kar lustno znajdla...

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   moški in ženske
24.3.2005 12:24:04   
kalimero
Zgleda imam doma marsovca. Meni se nikoli ni zdelo, da bi imela z možem delo. Pa mi nič ne pomaga. Ker mi nima kaj pomagat. Gospodinjstvo je toliko njegovo kot moje. In tudi vsi najini prijatelji živijo podobno. Tako da se nikakor ne strinjam s tem, da so vsi moški taki, pa taki... Jih je pa res zaskrbljujoče veliko. In v takih družinah se potem vedenjski vzorec prenaša v naslednje generacije. Ampak če že vsaka ta druga napiše, da je itak normalno, da je gospodinjstvo žensko delo, potem se ni kaj čudit. Mah, malo sem zapletla vse skupaj.
Še odgovor na Belino vprašanje.Ne hvala!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   moški in ženske
24.3.2005 13:02:20   
Jutra
Bela, ti pa imaš ideje:ups:
Meni bi se zmešalo, če bi morala v gospodinjstvu živeti z več ženskami.:grrr: Počutila bi se kot v kokošnjaku. Z moškim pa ne bi živela pod isto streho v primeru, ko bi skupno gospodinjstvo izkoriščal kot hotel.

Odkar imava :duda: se zelo pozitivno kaže najina delitev dela. Vsi skupaj se imamo zato luštno, pa še midva imava več časa drug za drugega, in to vsak večer po osmi uri;)

Sicer so pa današnje službe skoraj celodnevne in dejansko živimo tako, da se s partnerjem vidimo le še pri večerji:(


(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   moški in ženske
24.3.2005 14:34:02   
Pupica
Hja...najprej mi je priskočila misel, no WAY!!!!Kdo me bo pa ponoči grel, ko me bo zebl:zmeden::zmeden::zmeden:

Jaz ne bi bila za to...Bi mi blo preveč dolgčas.
Že tko če mojga ni doma, grem ven,potem me verjetno ne bi blo nič doma...hja, verjetno bi bla pri njem:zmeden::zmeden::zmeden:

Ne, ne kakorkol obrnem, jaz se ne bi strinjala.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   moški in ženske
24.3.2005 15:34:53   
niki5
Ne, ne bo šlo..

Ne predstavljam si, da bi sama vsako noč vstajala zaradi dojenčka ki bi imel krče, pa da ga ne bi bilo zraven ko bi se mi kaj lepega zgodilo, pa ko bi me ponoči moraste sanje dajale, da se ne bi mogla k njemu stisnit pa zjutraj ko bi učke odprla pa ga ne bi videla.. mah so mi že službene poti odveč ko ga ni :(

ni šans..

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   moški in ženske
24.3.2005 16:28:11   
Pia73
Nikakor ne bi bila za to. Tako nore ideje pa še nisem slišala!!!

Jaz z mojim :love: nimam kakšnega extra dela. Pa ne morem reči, da mi v gospodinjstvu pomaga pač pa si že v osnovi porazdeliva delo,... Ne bi se poročila oz. odločila za vezo, če potem ne bi želela živet z njim,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:


(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   moški in ženske
24.3.2005 20:20:52   
mamsi
Bela, sej te čist razumem. Ni ti glih filing, ne? Če bi jest pomislila na to, bi si hit novga tipa umisnla!!;) Men bi bljižina in tapravi frend zelo zelo manjkal. To pa ne more bit samo sem pa tja kdaj, to je dihanje skupaj vsak dan posebej. Kljub sporom.
Za moške NI TREBA skrbet, to sama delaš, če hočeš, noben te ne more prisilt. Zato delaj, kakor misliš da je prav in ne da boš njemu ugodila, pa bo prec boljš.;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   moški in ženske
24.3.2005 20:40:47   
Anonimen
No ja, če bi skusile enostarševstvo, se ta tema niti pojavila ne bi. Saj ni zelo hudo, je pa fino se najbrž stisniti nekomu zvečer ali pa preložiti kak opravek ali delo na partnerja. To mora biti pa fino.

Si pač jaz mislim!:)-:)-:)-

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   moški in ženske
24.3.2005 22:29:02   
ajf
sama z otrokom???? ma, halooooooo!!!!
res ste dobre tiste, ki ste same.
Meni bi bilo najbolj hudo biti sama, kajti čeprav bi bila z otrokom, bi bila še vedno sama. Da si ne moreš želeti dobro jutro in lahko noč, da se ne moreš objeti in poljubiti, ko si želiš, da nimaš komu reči, pomagaj mi to in ono, da ne moreš reči prinesi mi prosim kozarec pijače, ali popraskaj me na sredini hrbta ali zaplešiva sredi dnevne sobe ali pogedati kakšnega filma ali komentirati karkoli...kadarkoli...
ne s komer koli...partnerja ne nadomesti nihče, ne starš, ne otrok...Da bi živela z ženskami, še manj.
Da bi se odpovedala temu, da me spravlja v smeh ob nemogočih urah in trenutkih...da skupaj ustvarjava kosilo, da skupaj obešava cunje, da skupaj nakupujeva, da sva midva eno in da naju vsi drugi skoraj motijo..
moje mnenje, ne, pravzaprav moje življenje

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   moški in ženske
24.3.2005 22:44:34   
TaRe*
O ne,to pa ne...:zmeden2:
Res je,da ga tud pošimfam kdaj,ampak od hiše ga pa nebi dala.Sej je menda moj,ne?:love:

Bi blo prov čudn,če ga ne bi blo,pa tud če je včasih samo za okras.:metulj:
Pa če tko pogledam,se mi tud ne zdi,da bi blo kej manj dela pr hiš,če desca ne bi blo,razen kar se cunj tiče:zmeden:,piskre pa zase pa za otroke tud umažeš,ne?


Ne,sploh ne bi šlo...na kirga bi se pa usajala,če bi bla slabe vole:zmeden:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   moški in ženske
24.3.2005 22:52:40   
frutka_
...jaz bi takemu "možu" nadela naziv........

**** buddy!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   moški in ženske
25.3.2005 7:50:42   
dory
Men je prou kul,da sem sama...sem mela zadnji dve leti take grozne travme na racun tipa,da mi je res prav v olajsanje,da sem sama...zato tud stekam belino teorijo..no tisto o vecih zenskah sicer ne:zmeden: sam tko,da mas se zmer svoje zivljenje pa tipa za zraven...

Bi pa razmisljala drugace,ce bi mela v zivljenju nekoga,k bi me mel rad,me sprejemal kakrsna sem,me spostoval,bil zvest,... in bi mela res taksne odnose,ki jih berem zgoraj...zal pa tega nisem spoznala in verjetno tudi nikol ne bom...ampak sej mam mejckenga soncka,tko da bomo ze :)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   moški in ženske
25.3.2005 8:14:54   
pepe
Dober dan Teja,včasih je fajn če se mal pred svojim pragom pomete,pa ne za vse tegobe tega sveta valit na nekoga drugega,ni vse tako črno:zmeden:...

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   moški in ženske
25.3.2005 8:19:41   
Anonimen
No no Pepe, če smem, preden Teja vid, povedat, da ima Teja pred svojim pragom zelo snažno. To ti moram kar povedat.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   moški in ženske
25.3.2005 8:21:15   
dory
Hehe pepe...s tem se absolutno strinjam..sam ce bi vedu s kaksnim sem mela opravka,bi drugace razmisljal:hudicek:...sem pac dozivela najslabso mozno varianto,ker nisem znala presodit kaj je dobro in kaj je slabo..kljub temu,da so me doma postavljal na realna tla...

Sicer pa,ko te tkole berem,mi je kar znano..enako govori bivsi,ki pravi,da je najvecji revez,da mu je otrok unicil zivljenje,pa bla bla bla...pa sam se ga je zelel znebit in bi se mu poskus kmal celo posrecil...in temu ti pravis,da naj pomedem pred svojim pragom...vsaka zgodba ima dve plati,s tem se strinjam,ampak ko pride tko dalec,da malodane nastrada nedolzni otrok...tle pa ni vec kompromisov...oprosti!!!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   moški in ženske
25.3.2005 8:34:25   
pepe
Za začetek da tebi in Meti povem,da sem ponosni očka enoletne hčerke in da sprejmem vsakršno mnenje saj smo odprta družba mar ne za vse poglede.Mogoče si pa preveč prizadeta da bi trezno razmišlala sej ne rečem:"sto ljudi,sto čudi"
Včasih se je treba mal več pogovarjat se mi zdi, da je premal tega in da vsak na svojo stran stvari vleče jih bi blo mogoče skupej lažje premagovat...:((:(

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   moški in ženske
25.3.2005 8:39:31   
Anonimen
Res je! Saj jaz sem ti samo to hotla povedat, da se mi zdi, da ima Teja zelo dobro razčiščeno tole svojo zgodbo in če bo z njo samo eno punco postavla na realna tla, bo ena nesrečna duša manj na svet.

Sploh pa ne vem kva se bunim. Bo zgledal kokr da Teja ne zna sama povedat. Sori, bom tih.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   moški in ženske
25.3.2005 8:53:04   
dory
Meta.:love:...ja mas prou...dolg je trajal,da sem se postavla na noge,vsaj priblizno..in ce ne zarad druzga je vredno za mojga soncka,za katerega bi nardila a ma res vse na tem svetu...

Se strinjam,da je vse premalo komunikacije med nami,sam dejstvo je,ce je prevec sovrazne nastrojenosti,to enostavno ne gre...in smo poskusal,vsi,zavoljo otroka,pa se ga ni dalo prestavit niti za en mm...on je vztrajal na svojem in svojimi naceli,vedno in povsod pa iskal izgovore in krivil druge...pa sej mu ne ocitam tega,je ze mogl tko bit in prou je,da ma vsak svoja prepricanja..sam tudi je le otrok in kar si zelim za naju je,da imava ljubi mir...vse ostalo bo prinesel cas...

Je pa blo zlo travmaticno in upam,da bom nekoc dobila nazaj vso tisto zaupanje do vseh ljudi...kjer je volja je pot ane :)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   moški in ženske
25.3.2005 8:53:54   
pepe
Ja vidim da je v slogi moč ampak vse preveč prebiram njeno plat zgodbe sej ima "frajer"se tut pravico brant sam ne s tega delat tak halo...:kuza:

Nočem ji nič slabega sam treba se bo na lastne noge postavt pa začet pozitivno gledat na svet,pa mal več sončka :zmeden2::bravo:9nebesa

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   moški in ženske
25.3.2005 8:59:36   
Jutra
Pepe,
očitno si dober očka in partner. Niso vsi moški takšni. Če bi bral npr. debato Zamolčani oče na Družini & odnosih, bi videl, da je prizadetost žensk včasih zelo na mestu!

Zato na to debato, ki jo je odprla Daisy različno gledamo.;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   moški in ženske
25.3.2005 9:01:42   
Jutra
Joj, se opravičujem!! :ups: To debato je odprla Bela.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   moški in ženske
25.3.2005 9:05:19   
pepe
oh tudi jest se zavedam svojih napak,sem se pa odloču da mal sodelujem ker ni skorej nobenga moškega tle pa da še jest svoj piskrček pristavim pa sej imamo vsi različe poglede na svet pa prav je tako...:sloncek::muca:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   moški in ženske
25.3.2005 9:23:39   
Jutra
Pepe, dobrodošel v klubu
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?