sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama06 IZVIRNO SPOROČILO: VANILI sanosan, joj kaj berem samo, da je vse ok. sicer pa so to fantovske "bojne" rane. kasneje so kake brazgotine lahko seksi. moj ima npr, na čelu brazgotino, ko so mu šivali, ko je mel vreznino. zdaj ma tako defektno čelo , a kam bi prišli, če bi bili čist simetrični Moj pravi, da malenkosti / posebnosti naredijo osebo lepo in simpatično, ker so unikatne No, moj je itak cel izbrazgotinjen, najbolj se mu pa vidi na sred čela, na prehodu v lasišče "madžarski Nike" znak - torej narobe obrnjena kljukica. (Podnapisi za NEštajerke: madžarski zato, ker je pred leti bila navada, da se je kupovalo na Madžarskem, v Lentiju, pa je na robi pisalo adidos, adios, nika ali podobno). Je prav neprijeten spomin na en, hmh, alkoholno obarvan večer, in padec na ledu čez živo mejo, v sosedov zamrznjen vrt in grudo ledene zemlje, potem pa so me še na urgenci tikali, ker sem imela očala na nosu, pa so mislili, da imam 16 let. Smrekica, jelka , drevešček .... že razmišljam, kaj naj naredim letos, ker imamo majhno, umetno, postavljeno v dnevni na regalu, pa je itak v NE, NE CONI, tako da bo po moje, kar tam stala. Bo zaradi finančne situacije še eno leto modro/srebrna, si pa že nekaj časa želim spremembe. Pri nas tudi začnemo okraševanje na 1. adventno nedeljo (letos je BTW še moj RD) in to je vedno znanilo za prekrasen december, ko res več časa preživim z družino, tudi tistimi, s katerimi se ne vidimo tako pogosto ... Pa še nekaj RD, pa Miklavž ... zame je to najlepši čas v letu ... Ameriški "jingle crap" pa odmislim. Darila, Juliji sem za Miklavža kupila kapico in rokavice, za Božič dobi Lego kocke. Moški letos nogavice, ženske pa modne dodatke (uhani/zapestnice), ki sem jih uspela dobit 70% znižane v eni zapirajoči se trgovini z modnimi dodatki. pa dobi poleg LeCoq-ovih športnih nogavic še pas. Nič posebnega, majhna pozornost. Pa veliko druženja.