|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
7.1.2009 12:33:23   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Uf, kok ve oblačite svoje piškote ponoči... Naša Zarja je pa očitno zelo vročekrvna. Oblečen ima samo bodi pa spodnji del pižamce (tanke), pa celo noč je odkrita, ker če jo pokrijem je čist potna, pa samo da dam dekico nanjo se takoj prebudi in hoče pit vodo.

Kolk pa mate stopinj ponoči v spalnici? Mi 17°C

Oktoberka pri nas je skoraj podobno, ker ga niti pod razno ne smem pokrit. Sem mu dala žabe gor, pa je živčnega dobil, tako da spi v pižami in odkrit.

Klaudia pri nas je okoli 22-23 stopinj, ker v takem mrazu bi jaz ful protestirala. Midva kuriva kot pri Pandiciuser posted image user posted image

valči bravo za slikice, ki so prekrasne. Lušno deco imašuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
7.1.2009 18:25:47   
jasna
Najbolj pomembni razlog je da sva trenutno oba brez službe...

user posted image  joj, klaudiauser posted image  Od kdaj pa? user posted image

oktoberka, pupa? user posted image  user posted image user posted image

česanje - sem edina v familiji, ki rabi glavnikuser posted image

o plezanju sploh ne bom...user posted image . Razne telovadbe idr. so za take male čist brez veze. Dosti bolje je it ven in jih z gibanjem čimbolj utrudituser posted image . Al pa na bazen npr. Tam nekje po tretjem letu se pa že kažejo pozitivni učinki vodene vadbe.

bolančkiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

slikice - fenomenalne user posted image . Valči, torta in hiškauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

nova 10ka, Neli ima bombažno pižamo pajaca in spalno vrečo z rokavi (je bolj tanka. Je pa v njeni sobi radijator zaprt, tako da je kar hladno.

ketonska dieta - uf punce, saj nočem pametovat, ampak tale zadeva je totalno nezdrava in tudi škodljivauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: micla
A je kak recept, kako naučit malčke, da se čez teden vstaja, za vikend pa se malo dlje pospi?  

Mene tudi to zanimauser posted image

Nč, morem it... Mi E diha za ovratnik... hoče tople sendviče.

< Sporočilo je popravil jasna -- 7.1.2009 18:26:42 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
7.1.2009 22:07:09   
VANILI
OJ mamčice!

jeee, kk lepa barva, samo da ni tiste driskaste večuser posted image

sem bla pridna, sem vse prebrala za nazaj od včeraj do danes. Zdaj pa moram nov urnik sestavit in - isto kot majoli, prej pokuk na rr - itakuser posted image user posted image

da najprej potalam pikapolonice:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za majoli, novo10ko,  paaaaa... hm, saj ostali ste pa zdravi, ne?? no, če sem koga spregledala, evo naj si postreže sam.

pandica, sem včeraj naročila mojmu, naj mi iz milerja prinese te šumove smrkce. mi je prinesel en šampon v rdeči plastenki.  je to to? sem mislila, da je prav poseben sprej, ne šampon.

skuštrana, sem pomislil na tvojga, jauser posted image . tud moj stric je taka ovčka bil. pa nevem, po moje ga je babica kar strgla. jaz pa ne bi teotka. Mogoče mu pustim drede.

majoli, teo ma tudi rad vtikat reči (že zdaj, hehe). Sem dala čist na vse vtičnice une zaščite. In tudi izvleče sesalc in se vozi n njem. Včeraj pa sem mu ponesreči malo res malo malo priščipnila prstek z mizico, ki se da na stol jedilni. In zdaj mi vsakič, ko ga dam sedet na njegov stol, pokaže tisti prstek in naredi: "UUuuhuhu!". In se nkremži. Joj kok mi dela slabo vest žabo mali moj.

valči, joj kok lepe fotkice tvojih zakladkov!!! prav luštna družina ste.

stopinje v spalnici: imamo okoli 20-21, teo zbrca iz sebe kouter, oblečen je v bodi s kratkimi rokavi ali brez rokavov in pižamo brez stopalc enodelno spajdermen iz hmja. Ponoči g vsake tolko pokrijem, včasih ostane pokrit včasih ne, mu probam stopalca in so mrzla. Študiram, če bi mu dala štumfke čez. A mi je tok fajn da je bos, da malo nogice dihajo.
enim paše, da je bolj mraz, ma meni paše bolj toplo.

dieta: danes sva se pogovarjali z mojco (ko ma nežo, parkrat je bila na srečanju), če sva že kaj shujšali. On meni, d si je nazaj pridelala 2kg, jz pa njej, da zdaj nimam časa hujšat. user posted image  mislim, če bi se poslušala, kaj govorim. user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
8.1.2009 8:57:06   
sanosan
Punce pozdravljene po dolgem času! Najprej srečno novo leto, in veliko zdravja vam želim!

Nisem imela časa da bi se kaj javila čez praznike, saj je Brina dobila 17.12. koze in smo bili s tem zaposleni čez božične praznike, potem smo to porihtali in je 30.12. Blaž nadaljeval s kozami (smo imeli med enimi in drugimi kozami 4 dni fraj). Blaž je še sedaj doma, ker še niso vse suhe.
Sem pa tudi jaz bila od sredine decembra naprej prehlajena (hud kašelj in polni nos), sem preveč ignorirala svoj prehlad in šele po božiču sem si nabavila sirup za izkašljevanje, saj sem kašljala kot kak star kadilec. No in po novem letu grem za dva dni v službo, nato pa zakuham in sem sedaj doma s pljučnico.
Sem dobila en ab, pri katerem še lahko dojim, tako da s tega naslova k sreči ni problema. Upam samo, da se hitro pozdravim.

Zdravja rabimo pri nas na pretek, saj se mi zdi da sem od prihoda v službo več na bolniški kot na delovnem mestu.

Sem uspela malo prebrat za nazaj in bom samo pokomentirala slikice: otročki so prav luškani, Lane31 kako se tvoja pupa pusti frizirati (brina si vse špangice dol potegne, za čopke pa nima dovolj doglih lask), valči ti si prava umetnica in tvoji otroci so vsi po vrsti sladki za pojest.

Bodite pozdravljene!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
8.1.2009 9:05:01   
nova10ka
sanosan - ojojoj, pa še pljučnica, upam, da se čim prej pozdraviš

bolančki naj user posted image user posted image user posted image  čim prej zagrabijo

mi danes spalne vreče še nismo probali, ker se bomo s tem raje matrali čez vikend. je pa zelo debela (vreča), s tem, da ima tjaša v spalnici 23 C. mogoče ji pa zato paše odkriti spat user posted image

madona, pr nas pa tud kr sneg. bz bz bz, kdaj bo že konc te zime...

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
8.1.2009 13:23:19   
mama06
Ja pozdravljene punce. Da nas spravim na prvo stranuser posted image

VANILI a Teo tudi rat not vtikauser posted image user posted image user posted image Jernej tudi nonstop vtika kaj v vtičnice, ki so obvezno zavarovane( sesalec hoče vštekat), pa notebooka priklaplja, da se baterija ne bi spraznila,....user posted image user posted image

sanosan ja vi pa res rabite en koš user posted image .  Držim pesti, da bo kamlu spet vse OK, brez bolezni in podobnega sr***a!

nova10ka pri nas je s spanjem podobna temperaturauser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
8.1.2009 13:44:38   
mišk
Pozdravljene!user posted image

Dona je bila sedaj dva dni prvič malo bolj prehlajena in me je kar bolelo, ko je kašljala!user posted image  Nisem navajena, ampak se bo treba po moje počas tudi na to kdaj navadit. Zdej je že dobra, samo malo še pokašljuje, ko se ji tista sluz puca. K zdravniku nisem šla nič z njo, samo slezov sirup sem ji kupila.
Tukaj imam še  ene par novejših slikic. Ful sem malo v decembru slikala, ker me je fotoaparat neki zajebavu.user posted image  
user posted image

user posted image

user posted image

Glede hoje: A je Dona sedaj edina, ki še ne hodi?user posted image  

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
8.1.2009 16:18:00   
pingi
Joj, Mišk, kaka lepa pupauser posted image

Evo, zdaj moram pa še jaz našega malega malo "propagirat"user posted image

user posted image
Ko bom velik bom popravljal avte.

user posted image
Tako pa sam jem lazanjo.

user posted image
Z vilico mi gre bolje.

user posted image
Joj, ste me dobili ravno na WC-ju.

Evo, takole mi rastemo. Pišuka, gre hitro.user posted image

Drugače pa smo kar zdravi, malo smrkavi, ampak v primerjavi z drugimi, je to mala malca.
Zato za vse bolančke eno veliko košaro pikapok. user posted image

Meni je pa kar slaaabouser posted image  Ne vem, če mi je bilo prvič tolk...
Upam, da je to dobro znamenjeuser posted image

Srečanje17.1. - z veseljem bi prišla, pa imam službene obveznosti- againuser posted image   Grrr.

No, malo sem napisala, da ne bom samo bralauser posted image

lepo se imejte, pa se beremo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
8.1.2009 17:13:26   
Pandica
Hello  user posted image

Mišk   joj, kako pa je Dona lepa pupika user posted image in koliko laskov ima user posted image
Zala ne vem, če jih bo toliko imela pri 3 letih user posted image

Pingi   tudi Jaka je že pravi pubec user posted image kako je že velik fant...
Glede slabosti pa ti ne znam nič povedati kako je, je pa res, da sta si lahko dve user posted image popolnoma različni koliko sem brala. Tudi meni v prvo ni bilo skoraj nič slabo, sem se dobro počutila dokler me moj vellliiikkkii trebušček ni začel ovirati user posted image

VANILI   glede onega spreja oz. šampona ti ne znam povedati, ker ga jaz za Zalo ne potrebujem, imamo še premalo lask user posted image
Samo vidim, da si napisala, da ga je tvoj kupil v Mullerju, jaz pa sem reklamo zanj vidla v DM-ovem katalogu tako, da potem ziher ni isti user posted image

Klaudia   madona, tvoja2 pa sta res dobra, da lahko spita pri 11 st. in vi2 z tvojim pri 17 st. user posted image
Mi imamo po celi bajti 23 - 24 st. tak, da imamo res full toplo. Lahko sem komot v kr. rokavih in me ne zebe.
In ravno danes smo spet naročili kurilno olje, madona, že tretjič v tej kurilni sezoni, saj bomo bankrotirali kako je drago...čeprav mislim, da je zdaj daleč najbolj poceni, zato smo ga kar naročili user posted image

Dieta   kakršna koli zame ni, ker preveč rada jem user posted image
Samo, ko stopim na vago pa postanem kuj žalostna user posted image

Mene pa je zdaj grlo nehalo bolet, zdaj pa kašljam, ko zmešana. Me že vse boli od tega kašljanja.
user posted image    A je kak "domač zvarek", da bi si ga pripravila za preprečitev le tega?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
8.1.2009 17:27:30   
Pandica

Jaz pa pogrešam Kinnie, pa miclo, pa Alino_alin, pa Teko,...

Kje ste mamice? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
8.1.2009 20:06:57   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Klaudia   madona, tvoja2 pa sta res dobra, da lahko spita pri 11 st. in vi2 z tvojim pri 17 st. user posted image
Mi imamo po celi bajti 23 - 24 st. tak, da imamo res full toplo. Lahko sem komot v kr. rokavih in me ne zebe.
In ravno danes smo spet naročili kurilno olje, madona, že tretjič v tej kurilni sezoni, saj bomo bankrotirali kako je drago...čeprav mislim, da je zdaj daleč najbolj poceni, zato smo ga kar naročili user posted image  

Uf... jst se skuham. Normalna T mi je do 21st. notri. Ponoči par manj. Zdaj ko je bolj mrzlo zunaj se pozna da je hiša slabše izolirana. Kurit začnemo ob 8h zjutraj in zaključimo ob 22h. Vse regulira peč sama. Če vmes postane prevroče se sama ugasne.
Tankamo enkrat na dve leti cca 800l. Se fuuul pozna ko smo zamenjali peč in namontirali 3 kolektorje. Tko poleti sploh ni treba imet peči prižgane, ker vodo greje sonce...

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mene pa je zdaj grlo nehalo bolet, zdaj pa kašljam, ko zmešana. Me že vse boli od tega kašljanja.
user posted image    A je kak "domač zvarek", da bi si ga pripravila za preprečitev le tega?

Poskusi s karamelnim mlekom. Hitro narejeno samo obupno sladko user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
8.1.2009 20:10:14   
Klaudia
pingi - a se že na kahlico navajate? no vbistvu na wc user posted image

mišk - joj kakšne čopke ma že Dona. Lii lahko nardim take čist male... dva cm lask ven gledata... samo takoj gumico dol potegne user posted image

bolančki -
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
8.1.2009 20:11:29   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Najbolj pomembni razlog je da sva trenutno oba brez službe...

user posted image  joj, klaudiauser posted image  Od kdaj pa? user posted image

Jst že od konca porodniške... on je preko študenta nekaj malega. Žal ne dobi zdravniškega potrdila zaradi težav, ki mislim da sva ti jih takrat na obisku razlagala...

Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
8.1.2009 20:21:47   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Glede hoje: A je Dona sedaj edina, ki še ne hodi?user posted image  

Mislim, da nas je še par takihuser posted image . Jernej počasi poskuša, a je taki ziheraš, da dol padešuser posted image user posted image user posted image . Zna, ker ko mu je, ful lepo gre, ali pa če rečeš, daj roko greva na sprehod. Samo ko je oa frajer len in ziheraškiuser posted image user posted image user posted image

pingi - boljše da ti je slabo, pa da je z user posted image vse OK, saj bo minilo. Mislim nateuser posted image

Moja kolegica pa mi je ravno poslala, da je 4cm odprta in da gre rodit, rok pa ima 28.1.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
8.1.2009 20:56:21   
mišk
Mama06: Tudi Dona je skrajno previdna punca.user posted image  Ona se bo vedno lepo počasi in previdno spustila najprej na eno, potem počasi še na drugo koleno. Da bi padla kdaj na hrbet nazaj? To se še ni zgodilo. Je pa zadnje čase začela neki havdrat, pa lazit na sedežno in potem naprej na stol, pa je ene dvakrat kr orenk usekala z glavo na tla.
Rekord ji je do sedaj narejenih ene tri samostojne metre, ko se je čisto spozabla in se kar zapodila čez dnevno sobo, ko smo bli pri enih na obisku.
Tako, da se drživa za eno rokico pa kar lepo hodi.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
8.1.2009 21:29:19   
janja
Ojla, desetke. Jaz sem končno malo boljše volje, da vam napišem par besed. Drugače pa potrebujem zdravje na kubik.

Naš Urban je pa prav okreten. Laufa po stanovanju, pleza na kavč in dol, odpira omare, preverja vtičnice...vse ga grozno zanima, samo igrače bolj malo. Otroka sta še vedno oba zdrava. HB vsaj onadva. Andraž uživa v sestavljanju Lego kock. Oba pa neznosno uživata na snegu. Jaz sem pa tud mal bolj lena, pa sem v zadnjem mesecu bolj slabo pritiskala na fotoaparat.

Slikce...ja luštni so ti naši oktoberčki. Zdaj dobivajo že prave otroške obrazke. Pa vsak dan pogruntajo kaj novega.

Spalna vreča - pri Urbanu definitivno odpade. Sem ga dala dvakrat notri, pa se je vso noč zbujal in brcal. Pa se tud odkriva ponoči. Oblečen je pa v pižamco, spodaj ima bodi brez rokavov in nogavičke (ker je skoz odkrit). V sobi pa je 22 stopinj. Pa imamo vsi radi bolj toplo.

Bolančki tud jaz vam pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

A ste kej hodile po razprodajah? Jaz tako na hitro, pa mi ni nič posebnega. Se mi zdi, da skoraj več najdeš med letom, pa je tudi znižano.

Srečanje 17.1. pridemo, če ne pride kaj vmes. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
8.1.2009 21:34:10   
VANILI
ojmmčice!

neki me a zeza, moram ful pritisnit, pa s prstancem leve roke ne gre najbolj hitro..

vprašanje: zakaj ne morem nalimat fotk v moj lbum - mi napiše, da internet ne more njt te strani. tojre, kako ve lepite fotke v poste???

klaudija, a še rabi tvoja kolegica prevleko za trip trap - jaz sem čist pozabila in se danes spet spomnila...

mišk, tvoj donči je tak cukrček, lask pa je mela živa tudi tok. že ob rojstvu - bi jo lahko z čupco ven potegniluser posted image . p majčka je posrečena. ac-dc za bebice, super!

pingi, jak je tudi tako srčkan!! a kar na nastavk že gre sedet?? in kako kaj tvoj buši?? slabost - joj zoprna, jaz sem 2 meseca samo ležala od slabosti, ampak sem jo z lahkoto prenašl - m ne z lhkoto, sem ful trpela, ampak sem vedla,zkaj trpim. In to naj vam pomagaa vsem vam nosečkam-slabečkam.user posted image

pandic - saj lhko da je enk šampon. saj bom vidl, česploh pomaga. Zdaj potanovem ko ga tuširam - oba dam hkrati v bano, malo vode natočim tako kakih 10cm, p malo čofotata, no glavico potunka noter in del blublublu z usti, potem se p po laseh opere. facko mali moj.

danes sem bila na mission impossible: ob 10 je mel žbo cepljenje, tko da sem v gl.odmoru švignil po snegu do avta z letnimi gumami, se zpeljala domov, naložila žbota, se oddrsala do zd, gor po štengah, hitro kapo bundo dol, nto potrk na vrata z že naprej pripravljenim govorom, da se mi mudi nazaj v službo... no na srečo mrfi danes ni bil prisoten in je ratalo cepljenje, jeeeee. Je pa bilo v ramico -  vaši tudi?? je bil tako užaljen, da je prislonil glavico na moje ličeko in je tko milo hlipkal, da jaz bi kar z njim. čez minuto  kot da ni bilo nič. reakcije zaenkrat ni. em pa zelo vesela,ker smo trenutno res zdravi, tudi ušeska so bp!!!
no, potem sem ponovila vožnjo v obratno smer in švig nazaj na službo, pravi čas, kot da me ni sploh manjkalo.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
8.1.2009 21:37:44   
VANILI
o janja!
kaj pa je z zdravjem?? kapljice, delujejo??

mamčoce, danes sem bila na enem sestanku, ker so v našem vrtcu naenkrt od danes na jutri ukinili skrajšan program. In sem se z enim naduvanim atom skor fizično obrčunala, joj mi je dvignu tlak. No saj vseeno, samo sem pa zahtevala, da za te otroke, ki pč ne spijo poskrbijo v tem smislu, da jim omogočijo nehorizontalen počitek. pa da vidimo, če bodo res. ker navajat na spanje leto pred šolo je nonsense.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
8.1.2009 21:39:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Je pa bilo v ramico -  vaši tudi??

Ja tudi naš je dobil ob enem letu v ramo.

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Mama06: Tudi Dona je skrajno previdna punca.  Ona se bo vedno lepo počasi in previdno spustila najprej na eno, potem počasi še na drugo koleno. Da bi padla kdaj na hrbet nazaj? To se še ni zgodilo. Je pa zadnje čase začela neki havdrat, pa lazit na sedežno in potem naprej na stol, pa je ene dvakrat kr orenk usekala z glavo na tla.
Rekord ji je do sedaj narejenih ene tri samostojne metre, ko se je čisto spozabla in se kar zapodila čez dnevno sobo, ko smo bli pri enih na obisku.
Tako, da se drživa za eno rokico pa kar lepo hodi.

Kopija našegauser posted image . Saj še imata časuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
8.1.2009 21:40:43   
mama06
janja zate pa en kup user posted image , da se ti zdravje povrne

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
8.1.2009 21:48:29   
skuštrana
Dober večer user posted image

Pingi, probaj z ingverjem, proti slabosti...Dobi se čaj in bomboni. Baje pomagauser posted image

Ketonska dieta -uf, meni se tudi zdi da je to full nezdravo in nevarnouser posted image Ne se s tem igrat...

Vanili, slike najprej shrani na slikomat, potem pa samo prekopiraš semle v post user posted image

http://www.slikomat.com/

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 8.1.2009 21:49:05 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
8.1.2009 21:51:43   
Ulaa
pingi: meni je g. rekel, bolj ko je slabo bolje je!! In pri meni se je to res izkazalo. Jaz sem bila obakrat cist boga 6 mesecev, sedaj z Nikom je malo manjkalo da nisem pristala v bolnici zaradi dehidracije in zgubljanja telesne teze. Mi je dal tablete proti slabosti. Tako da glej  na to pozitivno.

spanje:  midva z user posted image spiva pri zaprtem radijatorju in kipanem oknu, pojma nimam koliko stopinj imava. Mulcema isto zapremo radijatorje in kipamo okno, rolete so spuscene. Potem cez kaki dve ali tri ure jima zapremo okno, ce je extra mraz jima minimalno odpreva radijator. Ce imata pretoplo ne spita.

dieta:  a je to kej za na kruh namazat????

otrocki: joj kok so cedni!!! Pa te vase pupe, kake lase imajo.

nova10ka: kako se obnese tomy-ev sotor, igracka??

bom se jest mojo hisko nalimala, valci nic ne tekmujem user posted image user posted image , pri nas je bilo krasenje s strani vecjega sina:
user posted image

user posted image

takle je pa nas umetnik:

user posted image

in se odpiranje daril:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
8.1.2009 21:59:53   
VANILI
user posted image

skuštrana, hvala!
sicer ne vem, kako spet prit v svojo mapco...

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
8.1.2009 22:03:02   
mišk
Ka je luštno vse te slikce gledat!user posted image user posted image user posted image  Pravi človečki so že ti oktoberčki!user posted image
Moram priznat, da grem striktno v albume zelo poredko gledat slikce, si pa te, ki so tako "mimogrede" prilepljene z užitkom pogledam.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
8.1.2009 22:04:20   
VANILI
user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (15%)

lana (31%)

neža (44%)

vanesa (11%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!