BOOMER
|
OLA! Sem vas slučajno našla, pa bi se vam pridružla kot priseljenka (ok 8let v LJ), torej žabarka v gorenjski narodni noši hehe za seznam: starost 29 (letnik1979); pdp 29.7.2009 ; 1 nosečnost; 0 bebijev (v načrtu 3-je); naslednji pregled 13.2.2009 (hehe lucky day) Vim - glede G - jest ti predlagam Leonišče. Sem mela isto situacijo - na kratko. V 6,5tednu sem morala najt dohtarja. Kličem na Vič, se prijavim, dajo datum. Kličem čez par dni, ker sem imela malo izcedka, pa sem se samo hotla prepričat, če je to ok. Nakar mi teta sestra od medicine pove, da ja, da oni me ne morejo vzet kehm kehm baje je doktor poln (narpčena, dogovorjen prenos kartoteke ipd). Verjetno se je 'usračkal' ko mu je sestra rekla, da sem epileptik. Potem sem šla do Bežigrajskega ZD, kjer mi povedo, da me ne morejo vzet (oz. lahko čez 6mesecev, pa sem rekla da bom takrat že skoraj rodila), da pa so ravno prejeli seznam kdo od G v Lj je res poln in kdo ne, da sta to samo 2 (mojega nesojenega z Viča ni blo na sezmau). In seveda sem tulila ko marija. Za zaključek - šla sem na Leonišče, kjer so povedale, da je za plačat, pa zakaj negrem v ZD, kjer bi blo vse zastonj. In seveda začnem jokat na ves glas pa razlagat - nakar tetica sestra reče da ja, da njim je jasno kako je stanje pri G v ZD. Povzetek - raje plačam, kot da me je****. Plus med nosečnostjo maš vse preglede zastonj, razen prvega plačaš 33eur. Plus še sprejemajo. Plus NOBEN GINKO te ne sme zavrnit razen če ni na seznamu, da je zafilan. Odločitev - tvoja. Leonišče pa je kul, tam delajo vsi dohtarji ki so potem v Porodnišnici. Pa veliiik sreče
< Sporočilo je popravil BOOMER -- 23.1.2009 16:30:16 >
|