Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: OJLA!Ali je katera iz Kamnika ali okolice: 17.11.2008 11:58:55
pomar*ANČA*
uf, pridno klepetate. jaz še vedno čakam da rodim... pa še nič ne kaže na to, da bi mali hotel na svet. če do čet ne rodim, mi bodo sprožili porod. včeraj sem šla ne megeško kočo, pa tudi to ni pomagalo
RE: OJLA!Ali je katera iz Kamnika ali okolice: 17.11.2008 12:59:20
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*
uf, pridno klepetate. jaz še vedno čakam da rodim... pa še nič ne kaže na to, da bi mali hotel na svet. če do čet ne rodim, mi bodo sprožili porod. včeraj sem šla ne megeško kočo, pa tudi to ni pomagalo
sem se jaz spomnila nate da bi mogla že rodit , sem bla na tvojem forumu(novebrčice) pa ni blo ne duha ne sluha o tebi.držim pesti da čimprej rodiš in brez večjih težav!!!
RE: OJLA!Ali je katera iz Kamnika ali okolice: 4.3.2009 18:30:50
Muca83
Evo še eno Kamničanko. Jaz sem Kamničanka zdaj dve leti in pol in bolj malo ljudi tu poznam. Moj je kamničan po rodu, tako da poznam nekaj njegovih znancev in sorodnike. Ostalo pa bolj nič. Bi bilo fino spoznati katero, da bi lahko skupaj vozičkale
RE: OJLA!Ali je katera iz Kamnika ali okolice: 5.4.2009 14:03:04
hrčolina
Ta mesec se predvidoma selim v Kamnik, vendar tam ne poznam žive duše (sem Štajerka, ki živi dobra 4 leta v Lj) tako da bi me zeeeelo veselilo spoznati koga, še sploh kakšno ...sem pa v 27. tednu in bom tudi materinsko šolo najverjetneje obiskovala tam...se moram š e pozanimat, če je to možno...
..ja, pa tudi na forumu sem relativno nova, tako da se še tu ne znajdem kaj preveč...
RE: OJLA!Ali je katera iz Kamnika ali okolice: 24.4.2009 16:30:26
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83
Evo še eno Kamničanko. Jaz sem Kamničanka zdaj dve leti in pol in bolj malo ljudi tu poznam. Moj je kamničan po rodu, tako da poznam nekaj njegovih znancev in sorodnike. Ostalo pa bolj nič. Bi bilo fino spoznati katero, da bi lahko skupaj vozičkale
RE: OJLA!Ali je katera iz Kamnika ali okolice: 24.4.2009 16:33:07
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: hrčolina
Ta mesec se predvidoma selim v Kamnik, vendar tam ne poznam žive duše (sem Štajerka, ki živi dobra 4 leta v Lj) tako da bi me zeeeelo veselilo spoznati koga, še sploh kakšno ...sem pa v 27. tednu in bom tudi materinsko šolo najverjetneje obiskovala tam...se moram š e pozanimat, če je to možno...
..ja, pa tudi na forumu sem relativno nova, tako da se še tu ne znajdem kaj preveč...
Tako...prvi korak je narejen ...
pa lep vikend oz. preostanek nedelje želim
sicer sem iz trzina ampak sem veliko v kamniku...ko te bo zanimalo glede mš ti vse razlozim...sem pa skoraj deset tednov pred tabo ampak upam da kaj skupaj vozickamo
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?