Dream
|
Midva sva se pa danes potepala pri mojih starših, potem sva šla po stolček za hranjenje, je res super! Sedaj mi je uspelo zlikati vse plenice, stuširala sem se tudi že, dragi bo verjetno celo noč v službi, tako da mi ne preostane drugega kot da grem spat v Matičevo sobo, da bom imela vsaj nekaj živega zraven sebe... Pospravljanje ja, včasih me še vedno naredi malo živčno, da je vse navlečeno po dolgem in počez, ampak se bom tudi tega navadila. Sicer pa: komur ni všeč, naj gleda stran, ne? Od začetka serm se prav sekirala, kaj bodo drugi rekli, sedaj mi je praktično ravno do nebes... Spanje a tako zgodaj vam hodijo spat? Maticu uspe komaj nekje med 22. in 23. uro. No, je pa res, da spi do 8h zjutraj in vmes ni hranjenja. Vseeno bi rada to uro prestavila vsaj na 21h in zjutraj vstanemo 1 uro prej, pa nikakor ne gre. Kak predlog mamic, ki imate že izkušnje s tem? Kengurujček a katera od vas uporablja kombinezonček, ki je brez podplata, kar pomeni, da je treba nataknit copatke v ne vem kolk slojih ali kaj podobnega? Jaz bi že res rada ščla malo ven, pa za voziček ni, ker skoz nekaj prihaja iz zraka dol. Imam pa ta kombinezonček, pa me skrbi, da ga ne bo preveč zeblo v nogice... Afnica mala jaz sem si privoščila malce doma narejene sangrie - joj, kolk me je zadelo... Bom šla kr v posteljo, preden še kaj neumnega stuhtam... Še dobro, da Matic zelo malo mleka dobi pri meni...
|