mbd0411
|
Kaj je s temi plenicami?Pampers premoči,če jih uporabljam ponoči. Tako,da za ponoči zdaj uporabljam Sparky in so super.Imam pa še zalogo,ki sem jo dobila od Watsona,so tudi ojk,pa zalogo Baby love-iz DM,so tudi ok.Vse imam do 9 kg. Sem ravno uredila,da mi sestrična zamenja,ki pozna eno,4 pakete Pasmpers za večje,ker drugače mi bodo ostale. Tolk je fajn,ko dobiš plenice za darilo ali pač,ko pride kdo ne obisk,sam vsi mislijo,da te naše male ritke doma neč ne rastejo al kaj.Pa kupujejo te male plenice.Sem jih dobila sigurno več kot za 6 mesecev.Pa vse iste velikosti Mi pa tako hitro rastemo,da imam omaro že prazno Ko vse te plenice porabim,bom pa še od Mulerja probala kako so.Menda kvalitetne pa še poceni.Mehčalec Silan in en prašek,že tako bolj diši kot drugje kupljen. Aptamil že tam kupujem.Je v ličnih škatlah pakiran pa še ceneje,sam ga je manj. Ne vem katera je razlagala,da nekaj dodajate otročkom.Eno riževo...kaj že??? Meni se zdi,da bi naš Nik kar naprej jedel.Ker na 2 uri.Ja kako pa bo,se bo ja razpočil počasi. Ne vem no al mleko ni dovolj hranilno,ker je lačen.Poje pa 180-200ml,pa če bi mu še dala bi menda še kar jedel Včasih pa poje samo 150ml. Ne morem ugotovit kateri cucelj mu odgovarja.Vse neki po ustah prestavlja.Nič mu ne leži.Ne vem ali je to zaradi tega,ker je imel jeziček ob rojstvu priraščen in ni skoraj 2 dni nič jedel.Po sondi,pa še tisto je mimo teklo.Al kaj je.Mogoče pa že na žlico čaka