Dream
|
Lucka1 naš je zadnja dva dni tut mal tečkast, pa sem ugotovila, da samo zaradi teh AD3 kapljic. Sedaj mu jih 1 teden nisem dajala, ker ga je kar naprej nekaj napenjalo. Ja, pri nas se reče bibo palčke, bi morala napisat bebi, da bi me razumela. Ampak sliši se pa blazno dobro tole: bobi palčka in limonin sok Janja27 Verjetno si kupila Gengiel, kajne? No, mogoče se še katera oglasi. Kako pa je bilo ponoči, ko se je zbujala? Si jo tolažila, vzela iz posteljice ali kaj podobnega? Ker poznam dosti primerov, ko so imeli ponoči hude probleme in so lepo navadili spanja v zakonski postelji, tega pa jaz niti slučajno nočem. S šnopsem pa js nisem mazala, sem samo napisala, da se to ne sme mbd0411 Če se spomniš imena, mi prosim javi, da bom oiborožena, ko se bo začelo, ker Gengigel imam doma zaradi sebe, ko sem ga rabila. Pa če mu ne bo pomagalo, da vem nabavit še kaj drugega. PikicaStonoga točno tako kot si napisala. Merjenje na 123, kot da je to čisto nepomembno - potem ti pa rečejo, da je otrok premajhnen za svojo starost, ali pa da ima preveliko glavo, ali pa da je predebel in podobno... Tako, Matic je zaspal, zdej pa še midva pod tuš in hitro
|