Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

spi tudi čez dan v svoji posteljci, le da rolete spustim le na pol, tako da ni čista tema (da mi slučajno ne zamenja dan in noč - aja, pa za ponoči ga itak preoblečeva v spalno vrečo)
.......
.....
8.12 prvo je bila fulll močna kar lilo je ,naslednjo 8.1.je bilo bolje in malo in sedaj sem jo dobila 8.2.in je tud blaga
prišel pozno domov, nama je z Nejko pri kopanju delala družbo tašča. No, začeli smo kot običajno, ko pa je prišel na vrsto tisti del, ko se moj dragi običajno igra z malo, je včeraj namesto njega zagledala babico. In reakcija: najprej jo je pol minute nepremično gledala, oči velike in okrogle kot frnikule, potem pa v jok in se ni pomirila, dokler nisem jaz spet pred njo stopila. Potem jo je še cel čas, ko je bila zraven skos gledala. Po mojem je točno vedela, da ni pravi obraz zraven in da ji je manjkal ati. Aja, pa taščo Nejka vidi čisto vsaki dan samo pač v drugačnih okoliščinah! Bomo videli, kako bo danes, ker bo tudi danes ati pozen in bo spet babi pomagala.
adijo blazina za dojenje in dojenje v dnevni sobi, kjer lahko vmes še kakšna poročila gledam...