Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

! Jaz sem imela zdaj 14 dni rjav izcedek....zdaj pa ga imam vedno več....namesto da bi ga mela manj...ne vem....pomoje udi to ni normalno...ali pač?? Ima še katera take probleme...ali naj se grem raje pokazat h ginekologinji?
.
pa sem ga peljala k pediatrinji in mi je priporočala, da mu naj skuham čaj iz suhih borovnic, borovničke, ki pa ostanejo pa pretlačit jih "precadi" čez gazico in mu jih daj po žlički. Nam je to pomagalo in naslednji dan hvala bogu ni imel več driske. Me je pa pediatrinja opozorila, da mora VELIKO piti, ker zaradi driske lahko hitro pride do dehidracije! Čimprejšnje okrevanje vam želim!
jah kaj čmo, takle imamo
. Pa razmašljam ali bi peljala Marka na sprehod ali ne. Si kar ne upam!
KAKO NAPREDUJEJO NAŠE LUMPIKE IN LUMPIJI
( 24.08 - 22.09)
(23.09 -23.10)
(24.10 - 22.11)
ponoči spal, mi smo že dober mesec na flaški, smo ostali brez mleka (mi je zlo žal), in ponoči nič kaj več ne spimo. še vrdno oz, se je spet začel zbujat ok. 3 in je treba jest. Pa je dosti lažje dojko dat, kot se vstat it segret vodo in vse skupaj pripravit