Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Eror...Pa toliko sem napisala. Se je tudi meni isti naredilo. No pa začnimo še enkrat. maja_sunny, mislim, da se nimaš kaj za sekirat. t.i. ekstenzijski vzorec, je lahko zelo minimalen in tudi P nič ne ukrepa, sploh če je z dojenčkom vse vredu. Pri nas so se pojavile težave pri dojenju, se je začela kregati na dojki. Šele takrat sem sploh opazila. No, pa smo začeli intenzivno izvajati handling in se je v roku 10 dni stanje občutno izboljšalo. Niti ni rečeno, da če se odriva in izteguje, da gre za e.v.. Lahko le protestira ali se hoče nositi pokonci. Dream, nam so že v MŠ rekli, da jih do 6. m sploh ne moreš razvaditi, pa se mi zdi, da je naša že prava mala razvajenka, pa še 3m nima Sicer pa tudi naša nima nobenega ritma. Ga menja iz dneva v dan! Edino kar je konstantno je, da zvečer zaspi ned 20:30 in 21h. Že dva meseca. Vse ostalo pa kakor ji paše. Ponoči je tudi že nekajkrat spla do 6h brez prebujanja, pa se je pol spet začela 2x zbujati, zdej smo pa spet prišli na 1x. Čez dan pa spi od 15min, pa tudi do 2h. Sean, ne vem, zakaj so ti priporočili dodajanje, saj tvoj napreduje več kot zadovoljivo. Strokovnjaki za dojenje zagotavljajo, da je minimum, kolikor mora dojenček pridobiti na teži 110-115g na teden oz. nekje 450g na mesec. Pa še to se računa od najnižje teže, ki je običajno še nižja od porodne. Tvoj pa je v treh mesecih pridobil 2900g oz. več kot 950g na mesec! To velja za prve tri mesece, od 3.-6.meseca pa je minimum 80g na teden!