Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
, pol pa
. Nočka

full redno dajete kapljice D vitamina ali kdaj pozabite?
Predvčerajšnjem sem pozabila, včeraj sem imela zjutraj v mislih, da ji ja ne bom pozabila dati, evo pa pride obisk in sem se šele zvečer spomnila, da ji nisem dala D vitamina, ko je že spala.
..., jaz moji dve komaj še "prepričujem", da bolj ležita, bi rade že sedele
tudi zraven. Jaz ga rajši ne gledam,ker ta zame ne zna govorit ampamk se spakuje. Pa tudi tole ne vem če je blo res ampak mal zrežirano,da bi dobu mal pozornosti.
sem bla s prijateljico na čajo. Jo je bivši partner ( še vedno sta v istem stanovanju ) posilil, ga je prijavila na policijo. Mi je tako hudo zanjo....
vedno vlači s sabo razne napravice, tako da vam lahko povem, da smo 2. polovico poti hodili s hitrostjo 6,4 km/h ... no in smo uspešno prišli do avta
... nisem bla več zaspana, zdej pa komi gledam, ampak seveda Rok ne spi ... tko da ni šans, da bi šla spat.
. A so preslabe baterije al jo gremo jutr zamenjat? Žal nimam rezervnih baterij, da bi sprobala, ampak smo dal nove notr ... Prosim, na pomoč!!