Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ne me kregat! HB ni nobene slovničarke tu gor, ali pač?

Aja, pa okrog ust nismo skoraj nič umazani, ker vse lepo pojemo
Jošt za GH. Moja lepo paca, ko jej kašico
Pridna si s temi linki o GH. Sem si morala tud jaz malce pogledat. Sem že malo pozabila. KOrenček in jabolko vem, da prideta na začetku. Potem sem pa že malce morala pobrskat, kaj naprej
(Mimogrede - so v akciji). Jih bom zložila na tla in bosta imela L&Z svojo rezidenco v dnevni sobi
Moja je res že stara baba
, ja fajn, to bodo vsi avgustovčki že na GH razen moje
Jaz tele strani o GH kar preskočim, je preveč tega, pa še kakšen komentar bi kdaj pa kdaj dala, zato sem raje tiho. Erin, upam da me ne boš kaj nadrla, ko bom februarja spraševala kakšna butasta vprašanja
,
. Čimprej se pozdravte!
.
.
. Pa vidim, da mi je začelo primanjkovat mleka. Prej sva pojedli, pa se je kar nekej kregala in sem ji naštimala 100 v flaško in je vse pojedla. Jo bom en dan vagala,da vidim, pri čem smo. Tudi pri Tjaši mi je v tem času zmanjkalo mleka.
, ker vidim, kolk mam še izpitov in da se bo trba lotit, če ne bo panika. A katera zna češčino al koga pozna? Če ja, naj mi pošlje ZS. Bi bla ful hvaležna.