Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Se znajdete v takih situacijah? 7.11.2008 22:44:30
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amaya
kako pa zgleda ta 0,5
Jah....fante je mel rad, oz. jih ima. No saj njega se spomnim. Sva bla ful prjatla. Sva se zmer norca delala da je on sam pol dedc. Spodnji del je od dedca, glava(misli) pa k bejba
RE: Se znajdete v takih situacijah? 7.11.2008 22:50:25
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Brisačkarca, jaz se za tričetrt sošolk iz SŠ ne spomnim imena, kaj šele priimka.
Jaz jih pa se vedno vem iz glave, po abecednem redu.
Jaz pa po klopeh, kako smo sedeli. Točno vem kje kdo, vem vsa imena in priimke in mi je prav hecno, ko berem, da se ve ne spomnite. Pa daleč od tega, da bi imela kak fotografski spomin, ampak če se 4 leta vsak dan družiš?!? Ne vem, no. Smo imeli pa obletnico mature par tednov nazaj, 15-to obletnico. In smo ugotovili, da smo vsi isti kot smo bili takrat, Ok, dve sta malo shujšali, eden se je malo zredil, ostali pa - kot bi se čas ustavil.
RE: Se znajdete v takih situacijah? 7.11.2008 22:56:23
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Jaz pa po klopeh, kako smo sedeli. Točno vem kje kdo, vem vsa imena in priimke in mi je prav hecno, ko berem, da se ve ne spomnite. Pa daleč od tega, da bi imela kak fotografski spomin, ampak če se 4 leta vsak dan družiš?!? Ne vem, no.
Hm, mogoče je problem v tem, da se nismo vsak dan družili
Pa saj, če bi vzela fotografijo v roke, bi se najbrž spomnila. Tako iz glave pa ne gre. Čista tema.
RE: Se znajdete v takih situacijah? 7.11.2008 22:57:07
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Jaz pa po klopeh, kako smo sedeli. Točno vem kje kdo, vem vsa imena in priimke in mi je prav hecno, ko berem, da se ve ne spomnite. Pa daleč od tega, da bi imela kak fotografski spomin, ampak če se 4 leta vsak dan družiš?!? Ne vem, no.
Hm, mogoče je problem v tem, da se nismo vsak dan družili
RE: Se znajdete v takih situacijah? 7.11.2008 23:08:13
Volga
Tomaž, ja, ...včas smo se ga še napil skupaj, pa ne samo enkrat. Lepi cajti so bili tisto....Samo vedno je bil pa neka taka siva miška, nič posebnega, tudi danes je tako, vsaj meni se zdi.