|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali bi dale v teh časih 5500…
10.11.2008 17:43:44   
hrchy
jaz bi se na tvojem mestu odlocila za nadaljevanje solanja.

res je, da po nekaj letih delovnih izkusenj povsem drugace sprejemas nova znanja, apliciras vse skupaj na izkusnje, ki jih imas in posledicno je vse skupaj veliko bolj zanimivo. Da imas pa od tega lahko tudi ekonomske koristi in boljso konkurencnost na trgu dela, je pa samo se dodaten plus...

v glavnem, ce imas zeljo po znanju - definitivno pojdi.

Magisterij se meni kakorkoli zdi zelo pametna stvar tudi zaradi politike izobrazevanja v Slo. Slovenija se skusa trenutno poenotiti z solskim sistemom EU. Cez dolocen cas se bo to preneslo na trg dela, kar pomeni, da bodo delodajalci iskali magistrsko izobrazbo za dela, ki sedaj pri nas zahtevajo univerzitetno... (to lahko ze zdaj sama vidis pri poplavi amgistrov, ki jo omenjas)





(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali bi dale v teh časih 5500…
10.11.2008 18:16:19   
jajula
če majo v službi razumevanje in ti bojo dal kkšn frej dan, potem se loti tega. pri meni tega ni bilo in na začetku je še nekak šlo, potem pa se je v službi začelo ful dogajat in po nadurah in dodatnem delu za magisterij se mi je skor skeglal. sm prišla zvečer domov in se presedlala iz službenega računalnika na svojega in delala za faks. v tistem času je moje družabno življenje čisto umrlo, za jest se mi ni dal delat, za šport ni blo časa. potem pa sem dala faks na hladno in zdaj čaka na boljše cajte. 

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali bi dale v teh časih 5500…
11.11.2008 14:37:24   
Poka
Mislim, da znanstvenega magisterija ne moreš več vpisat, za letošnje šolsko leto si pa že prepozna. Lahko drugo leto vpišeš bolonjski doktorat, sam je še ful dražji.

Jaz sem se raje vpisala na specializacijo, že zaradi tega, da me nebi vmes minilo in bi imela stvari nedokončane. Moja mama je sicer nekaj pametovala, da sem naredila neumnost, da nisem šla na magisterij, ker sem pač imela Zoisovo štipendijo in misli, da moram nujn met doktorat... user posted image Pa sem jo vprašala, če mi bo ona plačala... Finančno stanje je tudi eden izmed razlogov, da se nisem vpisala direkt na mag.

Do sedaj pa moram priznat, da mi je ful všeč. Učim se res cele dneve, ostalo delam seminarske,poleg tega pa zidava hišo in odprli smo firmo. Službo sem pa sicer pustila. Vam povem čez en let, kako mi je znesl... Nimam še otrok, če se nebi situacija tako obrnila, bi bila zdaj verjetno že noseča, tako pa sem se v bistvu vpisala, ker sem ostala brez službe in sem si rekla, da v šolstvo grem samo še tako, če bom jaz imela korist od tega.

Meni koristi, ker sem drugače delala v šolstvu in bom imela boljše možnosti za zaposlitev (verjetno bom pa kar na svoji firmi). Da bi se gnala za tistih 70 eur na mesec več, pa bi spet drugi imeli korist od tega -ne hvala. Imam sicer namen delat in v šolstvu in doma za firmo, pogodbeno, tako da teh 70 bo hitro 1000 več na mesec.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali bi dale v teh časih 5500…
11.11.2008 16:13:42   
Anonimen
Ja, bi user posted image  Zdajle si še v šunku in zdaj zmoreš vse user posted image  Srečno!

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali bi dale v teh časih 5500…
18.11.2008 18:20:35   
nu_tella
Pozdravljene.

Hvala za vaše odgovore in vzpodbudne besede. Sedaj čakam, da mi v službi povejo ali je ostalo še kaj denarja v ta namen ali ne... Sem se vmes že skoraj premislila glede študiranja.

Me je kar malo stisnilo. Ker se mi zdi res fulll velika odgovornost, če mi v službi plačajo...

Ker se je študijsko leto že začelo sem ene 3 izpite že zamudila (ker so predavanj in seminarske naloge obvezne), torej preg majem 2010 ne bom konc z izpiti. Torej pred oktobrom 2010 ne bom magistrirala. A to potem pomeni, da se od pridobitve naziva šteje, da moraš biti v službi še 1x tolko časa, kot si se izobraževal. Al če mi plačajo en letnik, to pomeni eno leto (ker študijsko leto traja eno leto). Ne vem. Sej služba mi je res ušeč, ampak kje je šele leto 2012. Kaj vse se zgodi vmes. Jaz sem si splanirala, da bi potem 2010 počasi zanosla. Ali katera ve, če se potem porodniška šteje v to obdobje ali se ti "obvezno ostati pri delodajalcu" podaljša še za čas porodniške?!? No sej v teh kriznih časih je itak "thebest" imeti garant službo...sam tko razmišljam, da se nebi kaj opekla...

Hvala in lp







_____________________________

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?