|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prazna gestacijska vrečka v 6. tednu
22.1.2009 19:18:58   
tejčit
Mene tud zanima kako je s temi znaki.Smuki in kako se počutiš

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: prazna gestacijska vrečka v 6. tednu
22.1.2009 20:57:48   
smuki
tejčit, počutje je takšno kot je bilo, razen to, kar sem že omenila, da me ne bolijo prsi tako kot so me od začetka. Prej še rok nisem mogla prekrižat, zdaj pa boli samo če se jih dotaknem oz. pritisnem. Danes me že cel dan špika in pa napihuje - cel trebuh, tako da mam filing da komaj diham. Pa okol križa me boli, pa ne vem al to od ležanja al kaj. Se trudim, da čim več počivam. Me je pa še vedno strah.... čeprav vem, da bitka še ni izgubljena.
Tud ko imam naslednji pregled, še ne bom noseča 8 tednov in če se še vedno ne bo nič videlo, in če me bo hotel poslat na čiščenje bom prosila še za en teden. Se pa nekako psihično pripravljam, na slabo novico...
Ampak bo vseeno hudo, če ne bo nič, ker nama je to prva nosečnost, za katero sva izvedela par dni po vselitvi v novo hišo...



(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: prazna gestacijska vrečka v 6. tednu
23.1.2009 18:05:05   
tejčit
Mene pa nekaj zanima.Tista ki ni imela ploda v sedmem tednu še kolko vam je merila g.v

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: prazna gestacijska vrečka v 6. tednu
19.11.2014 9:31:55   
Timotejka
Živjo!
12.9.2014 sem zanosila. Nama je prvi otroček bil. Ko sem šla prvič na pregled 30.10. je ginekolog povedal,da je mogoče prezgodaj,ker se ploda ne vidi,videla se je samo gestacijska vrečka. 14.11. sem šla ponovno na ultrazvok (kar pomeni,da bi se moralo videt lepo otročka in bitje srčeka),vendar,ko je pogledal, se ponovno ni videlo nič. Prvič sem imela G.V. veliko 17 mm. Drugič 21mm. Ko je to ugotovil, sem šla v bolnišnico in je tam ginekologinja še enkrat naredila ultrazvok,da bo sigurno in ugotovila,da je G.V. res prazna. Dala mi je tableto Mifegyne 200mg, da popijem v soboto. V ponedeljek pa sem se zglasila ponovno v bolnišnici, da mi vstavi 4 vaginalne tablete,da sproži splav. Tako sem bila na oddelku cca. 4 ure,malečk več. Rada bi povedala,da je hudo,ko se kaj takega zgodi,še posebej ko je prvi in ko načrtuješ otroka. In tudi tista,ki bo to doživela,naj se prirpavi na bolečine in krvavitve,ker ni prijetno. Vendar mislim,da nas ženske to samo še bolj ojača,da smo potem pripravljene. Vsaj pri meni je tako in sedaj sem prepričana,da bo naslednji otroček še toliko bolj močen in zdrav :)

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: prazna gestacijska vrečka v 6. tednu
20.11.2014 21:24:43   
Anonimen
tudi jaz sem imela zaradi rjevega izcedka pregled v 7. tednu in nato vsak teden vnovično - GV sicer rasla, ampak v njej žal ni bilo ne ploda ne rumenjačka. Ker sem imela redne menst.na 28 dni, sem se le s težavo oprijela upanja, da je vendarle prišlo do kasnejše zanositve, ampak žal temu ni bilo tako. V 12. tednu sem imela SS.

In še glede znakov: povsem nosečniški, saj za znake ni kriv plodek pač pa GV, in ko le ta raste, se pojavljajo tudi vse intenzivnejši nosečniški znaki. Sama sem imela občutljive prsti, večerne slabosti, povečan izcedek, spremenjen okus, vonj, zaspanost, ..., in seveda izrazito user posted image vse do SS. Takoj zatem so znaki izzveneli ...

Je pa res, da me je ves čas spremljal slab občutek, da nekaj ni ok, kot tudi od 6 tedna naprej rjav izcedek, občasno sveža kri, kar so sicer znaki, da z nosečnostjo nekaj ni ok.


(odgovor članu Timotejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: prazna gestacijska vrečka v 6. tednu
20.11.2014 21:27:19   
Anonimen
pozabila odgovoriti ... GV v 7 tednu je bila 16 mm, rahlo podolgovate oblike (ponovno slab znak). Pomembno je, da se ti vidi vsaj rumenjaček, da GV iz tedna v teden raste, da nos. hormon narašča in da najkasneje do 22 mm zagledaš plodek in srček.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: prazna gestacijska vrečka v 6. tednu
2.2.2019 22:48:37   
DaKaNi
Pozdravcek. Vem da je tema ze stara pa me vseeno zanima ali je se kaksna moznost da se razvije plodek,kljub temu da je GV velika ze 11mm in je popolnoma prazna brez RM?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?