Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: eucerin - olje proti strijam 14.11.2008 13:58:59
polona5
Bjondi - si me spraševala, če sem imela že pred nosečnostjo kaj strij. Tudi sama lahko naštejem ene par strij na stegnih iz osnovne šole, saj v najstniških letih tud hormoni naredijo svoje - samo te so skoraj neopazne. Iz nosečnosti, pa zadari Mustele, nimam nobene. Lp
RE: eucerin - olje proti strijam 16.11.2008 5:46:04
caligula
jaz občasno uporabljam eucerin, ko me začne srbeti koža. prej sem se ene parkrat z afroditino nočno kremo namazala. večkrat pa se oz vedno po tuširanju z navadnim niveinim lotionom za telo, ki vsebuje q10. sem v 41.tednu, nobene strije do zdaj. sestra ima čist popokan trebuh, mama je pa itak vsa spokala. sem pa na +28 s tem, da sem zgubila 3kg v zadnjem tednu. pa skor vse mi je šlo v trebuh.